تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827166341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت خانه جلال و سیمین/ خانه‌ای که به امید بهره‌برداری فرهنگی فروخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آخرین وضعیت خانه جلال و سیمین/ خانه‌ای که به امید بهره‌برداری فرهنگی فروخته شد
خواهر زاده جلال آل احد مسائلی را پیرامون خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور مطرح کرد.


محمد حسن دانایی، خواهر زاده جلال آل احمد در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  با اشاره به فروخته شدن خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور به شهرداری توسط خواهر سیمین دانشور گفت: این خانه به امید بهره برداری فرهنگی از آن فروخته شد اما این خواسته و آرزو عملی نشد. در طول این دو سال با دو بحران نبود تفاهم و هدایت پروژه به مسیر غلط مواجه شدیم. 

وی افزود: مسئولان متولی این خانه چنین برنامه ریزی کرده بودند، که تغییراتی ایجاد کنند اما این اتفاق رخ نداد. دلیل مسئولان برای اعمال نکردن تغییرات، قرار گرفتن خانه در طرح و نبود فضای کافی برای کاربرد های مورد نظر آنها بود.
 
وی تصریح کرد: تغییرات خانه جلال را تنها در حد تقویت و تعمیر خانه پذیرفتیم و در این خصوص با شهرداری تهران تفاهم کردیم. سازمان میراث فرهنگی نیز به دلیل آنکه خانه در سال 83 توسط خانم سیمین دانشور در این نهاد به عنوان بنای تاریخی ثبت شده بود، با صراحت اعلام کردند، شهرداری حق اعمال تغییرات در خانه این دو نویسنده را ندارد.
 
دانایی ادامه داد: رسانه ها نیز در هر زمان و به هر بهانه ای سعی کردند موضوع خانه جلال و سیمین را زنده نگه دارند. خود مسئولان و کارشناسان نیز به این نتیجه رسیدند که خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد نمونه بی بدیل و تمام عیار یک موزه کامل با تمام ویژگی های مورد انتظار است. به دنبال این اعلام مرمت خانه جلال آل احمد به تصویب رسید. هم اکنون درب این خانه همچنان بسته است و هیچگونه عملیات ترمیمی ، تعمیراتی و نگه داری در آن انجام نمی شود.  
 
وی با اشاره به بازدید خود از این خانه در شش ماه گذشته و استقرار کارشناسان شرکت پیمانکار و طرف قرار داد شرکت توسعه فضاهای فرهنگی اظهار داشت: کارشناسان از اتلاف وقت خود در این خانه متاثر بودند. شهرداری به عنوان کارفرمای اصلی پروژه در خصوص اجازه های لازم و تامین مالی با آنها همکاری نمی کرد. تنها راهروی خانه از قسمت ورودی به سمت آشپزخانه و اتاق ناهارخوری و سایر مکان های خانه کنده شده بود. آنها وجود راه آب قدیمی را در این محل به عنوان دلیل کندن راهرو عنوان کرده بودند. قسمتی از کف آشپزخانه را که سقف آب انبار بود، برداشتند و کارشناسان نیز فقط تماشا می کردند.
 
وی تصریح کرد: پس از رفت و آمد های زیاد به شهرداری تهران در نهایت اعلام کردند این خانه به دلیل نبود اعتبار از الویت کاری این نهاد خارج شده است. این مسئله برای ما غیرقابل قبول بود. پیگیری‌های ما از طریق شهرداری، شرکت توسعه مکان های فرهنگی و جراید ادامه داشت. در این بین دست به دامن عده‌ای از اساتید رشته زبان و ادبیات فارسی، نویسندگان و شعرا شدیم. آنها نیز نامه سرگشاده محکمی خطاب به مسئولین از جمله شهرداری تهران، سازمان میراث فرهنگی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نوشتند.  
 
دانایی افزود: خوشبختانه به دنبال نامه اساتید رشته زبان و ادبیات فارسی، نویسندگان و شاعران در خصوص خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور در تاریخ بیست و ششم مهرماه سال 94 معاون فرهنگی شهرداری تهران اعلام کرد این پروژه مجددا جزء پروژه های الویت دار این نهاد قرار گرفت.گمان می کردیم تغییرات خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور ظرف سه ماه انجام می شود و در نهایت به بهره برداری می رسد. اما پس از مدتی متوجه شدیم این اعلام تنها نمایش ظاهری روی کاغذ بود و هیچگونه افدام عملی در این خصوص نداشتند. همچنان پروژه تعطیل است. 
 
خواهر زاده جلال بیان کرد: هنگامی که از کوچه رد می شویم درب بسته این خانه را می بینم. خانه ای که 60 سال از عمر آن می گذرد در معرض خرابی طبیعی قرار دارد هرخانه ای به نگه داری نیاز دارد. این خانه نیز در زمان سکونت خواهر سیمین دانشور در آن با آسیب هایی در قسمت شیروانی مواجه بود. تاخیر بیشتر در رسیدگی به خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد می تواند ضایعات بسیار بیشتری را در این زمینه ایجاد کند. به همین دلیل حساسیت زیادی در این خصوص داریم.





۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن