واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: صادق: باید با واقع بینی و واقع گرایی مسائل سیاسی را حل و فصل کرد مشاور رسانه ای رئیس جمهور گفت: برخی رسانه ها به دور از واقع بینی و واقع گرایی مسائلی را مطرح می کنند که با واقعیت فاصله زیادی دارد و سعی دارند دولت را متهم کنند.
۱۳۹۵ شنبه ۴ ارديبهشت ساعت 13:10
به گزارش خبرنگار سیاسی پانا، محمدرضا صادق در اولین کنگره سازمان دانش آموزی که صبح امروز 4 اردیبهشت ماه در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: آرزوی سلامتی برای کسانی که در کسوت آموزش مسائل فرهنگی برای تربیت نسلی در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران می کوشند دارم .
وی افزود: طی ملاقاتی که با مقام معظم رهبری با دانش آموزان عضو اتحادیه انجمن های اسلامی داشتند، ایشان مدیریت آموزش و پرورش را مدیریتی متدین ذکر کردند که به خوبی نشانگر توجه ایشان به مسائل تشکل های صنفی و آموزشی بوده است و به همین منظور بود که نقش مدیریت متدین در آموزش و پرورش را مورد تاکید قرار دادند و سازمان دانش آموزی نیز بر اساس همین چارچوب ها حرکت می کند و امیدواریم بتوانیم از ظرفیت های خوب این سازمان استفاده کنیم.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور ادامه داد: همان طور که می دانید مشکلات زیادی قبل از دولت تدبیر و امید توسط نظام سلطه بر کشور حاکم شده بود و مدیریت اجرایی کشور نیز نتوانسته بود شرایط آن را طوری فراهم کند که این مشکلات به ضرر ملت نباشد. اما خوشبختانه دولت تدبیرو امید برای رفع و امحاء این مشکلات گام های موثری برداشته است و افق روشنی پیش روی حرکت کشور به سمت پیشرفت و توسعه است و مشکلات کشور کاهش پیدا می کند.
وی افزود: تشکل سازمان دانش آموزی با دمیدن روح نشاط و امید به سمتی حرکت می کند که اهداف نظام مقدس جمهوری و نیازمندی های نظام فرهنگی و پرورشی را محقق می کند.
صادق گفت: باید به مسائل با واقع بینی نگاه شود و بر اساس امکانات و توانمندی ها و شرایط روز کشور مسائل سیاسی را تحلیل کنیم و اگر بخواهیم این مشکلات سیاسی را رفع کنیم باید به صورت واقع بینانه آن ها را حل و فصل کنیم.
وی اضافه کرد: مسئله برجام با تدابیر شایسته به انجام رسیده و متاثر از آن شاهد رفع و کاهش مشکلات داخلی خواهیم بود. اما باید به این موضوع به صورت واقع بینانه و واقع گرایانه نگریست و مسائلی را مطرح نکنیم که ذهن مردم را تشویش کند.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور ادامه داد: در صحنه بین الملل نظام سلطه به این نتیجه رسید که بر راه حل ها و مسائل این که جمهوری اسلامی خود به آن دست پیدا کرده سر تعظیم فرود بیاورد و آن را بپذیرد.
وی گفت: رئیس جمهور فردی واقع بین است و اعتقاد دارد این قانون اساسی که حاصل خون شهدا است را نمی توان با سلیقه های سیاسی نادیده گرفت، بنابراین باید در همه دستگاه ها، معیار قانون باشد.
صادق افزود: توجه به قانون، نوعی واقع گرایی است و هر چقدر قانون بیشتر در مسائل اجرایی ترویج شود، فعالیت ها از مقاصد سیاسی و با قصد و غرض کمتر می شود.
وی گفت: دولت از ظرفیت ها و ابزار رسانه ای محدودی برخوردار است، اما محتوا و پیام های قابل توجهی دارد که این ابزارهای رسانه ای برای رساندن این پیام ها در حد کافی در اختیار دولت و بهره برداری آن قرار نمی گیرد.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور اضافه کرد: پیام هایی که مورد نیاز دولت است و همه بر اساس تدبیر و امید تولید شده است، توسط رسانه ها مطرح نمی شود و بسیاری از اوقات در بخشی از رسانه های سراسری طوری مطالب تغییر پیدا می کند که اهداف دولت به چالش کشیده می شود.
وی ادامه داد: دولت اعتقاد دارد که باید با واقع گرایی و در چارچوب امکانات و منابعی که در اختیار کشور است، راه حل برای مشکلات ارائه کند.
صادق افزود: امیدواریم تشکل سازمان دانش آموزی در مسیری برای انسجام ملی و هماهنگی با سایر تشکل های دیگر گام بردارد و هر روز ارتقا پیدا کند و می تواند پیام های واقعی را از طریق دانش آموزان به خانواده ها و از طریق خانواده به بخش عظیمی از جامعه منتقل کند.
وی گفت: امیدواریم که محتوا و اقدامات و فعالیت های چنین نشست ها و کنگره هایی غنای بیشتری پیدا کند و آنچه واقعیت است و بدور از تفسیر به رأی و در آیینه حق و صحت وقایع را سنجش کنیم و تمام دارایی خود را برای رفع نیازها و کم کردن مشکل ها داشته باشیم.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور افزود: اگر در کشور تشکلی از نظر اجتماعی و نهادهای مدنی نتوانسته است در مسیر درست گام بردارد، به دلیل این است که نتوانسته اند حرکتی واقع گرایانه داشته باشند و بر اساس استعدادها و داشته های خود راه حل هایی برای حل مسائل پیدا کنند.
وی تصریح کرد: باید از فرصت تشکل ها و ظرفیت خوب برای بخش های مختلف کشور استفاده کنیم تا بتوانیم رسانه ها و جریان های سیاسی را بر اساس واقعیت تشکیل دهیم.
صادق ادامه داد: در حال حاضر رسانه های کشور توسعه و تکثیر زیادی پیدا کرده اند، اما همه توان خود را برای کنش و واکنش گری سیاسی گذشته اند. تعالی سیاسی خوب است، اما برای نباید برای یک جریان خاص سیاسی مبانی مبهم مطرح شود و به جای تنویر افکار عمومی به تشویش اذهان عمومی بیانجامد.
وی افزود: متاسفانه طی دو سالی که بحث توافق و اجرایی شدن برجام مطرح شد، جریان های مختلف مخالف برجام می کوشیدند نقطه و قطره ای خالی از لیوان را پیدا کنند و اصل قضیه را فراموش کنند و یا سعی بر آن داشتند که برجام را چیزی خارج از توقع مطرح کنند و به مردم بگویند که صبح بعد از برجام اتفاقات عجیب خواهد افتاد. اما باید بدانند که دولت هیچ گاه چنین قول هایی نداده و همواره بر اساس واقعیت ها حرکت کرده و توافق و برجام توفیقی بود که با همت همه، هدایت مقام معظم رهبری، مدیریت رئیس جمهور و صبر و اقدام و کوشش تیم مذاکره کننده هسته ای صورت گرفت و ما پس از برجام توانستیم بسیاری از فشارهای بین المللی و محدودیت ها را کاهش دهیم و نظام سلطه و مسئولان آن ها را مجاب کردیم تا بر حق جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران اذعان کنند.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور اضافه کرد: حتی اگر موضوعی خلاف واقع هم مطرح کنند به سرعت به دنبال اصلاح آن هستند. خوشبختانه پس از برجام ظرفیت های خوبی در کشور ایجاد شده است و توانسته ایم فرصت هایی را برای کشور ایجاد کنیم که امیدواریم روزی فرا برسد تا بتوانیم کشوری پیشرفته از نظر مسائل اسلامی و در مسیر انقلاب اسلامی و با ظهور جلوه های اسلام واقعی زمینه را برای ظهور حضرت مهدی عج فراهم کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]