تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 خرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801224389




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمركز شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی بر اقتصاد مقاومتی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس اتاق ایران مطرح کرد: تمركز شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی بر اقتصاد مقاومتی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی ایران گفت: در دبیرخانه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی تصمیم گرفته شده است كه 24 بند اقتصاد مقاومتی تقسیم بندی و در هر جلسه یكی دو بند از این سیاست ها مطرح و بررسی شود.
۱۳۹۵ سه شنبه ۳۱ فروردين ساعت 08:27

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا محسن جلال پور در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، در پاسخ به پرسشی در مورد راهكارهای همكاری دولت و بخش خصوصی در خصوص اقتصاد مقاومتی افزود: برخی از مسائل مرتبط با اقتصاد كشورمربوط به حوزه های زیربنایی اصلی نظیر قوانین كار، قوانین مالیاتی و قانون تامین اجتماعی است كه همه اینها به دولت و وزارتخانه های دولتی مرتبط می شود.
جلال پور گفت: در نشست امروز همچنین مطرح شد كه بسیاری از مسائلی كه فعالان بخش خصوصی با آن روبرو هستند در وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و كار، تعاون و رفاه اجتماعی – كه در نشست امروز حضور داشتند - می تواند رفع شود.
وی افزود: ما امروز تصمیم گرفتیم كه در هر جلسه ای برخی از این موارد با دستوركار قبلی و اعلام قبلی و دعوت از صاحبنظران و صاحب اثران مورد بررسی قرار دهیم و نتیجه گیری كنیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: بر اساس قانون و مصوبه مجلس، در سال 95 همه مصوبات شورای گفت و گو باید ظرف یك ماه در هیات دولت مطرح و تصمیم گیری شود؛ این موضوع قبلا وجود نداشت و در سال گذشته در مجلس تصویب شد.
جلال پور در پاسخ به پرسشی در مورد افزایش صادرات نفت خام و اینكه آیا این اتفاق یك مزیت است یا یك عیب، گفت: كار گذر از یك دوران به دوران دیگر زمانبر است؛ اگر كشور ما به این نتیجه رسیده باشد كه اقتصاد ما را از نفت جدا كند و به اقتصاد متكی بر مردم و بخش خصوصی متصل كند، باید دوره ای برای آن در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: اگر منابع اضافه شده حاصل از منابع نفتی بطور مستقیم به جامعه تزریق شود، اشتغال ایجاد نمی كند، رشد اقتصادی به دنبال نخواهد داشت و توسعه پایداری ایجاد نخواهد كرد.
جلال پور گفت: پول نفت هیچ اشتغال و توسعه پایداری به وجود نمی آورد، كما اینكه بزرگترین درآمدهای نفتی را امروز كشور عربستان دارد و بیشترین میزان بیكاری و بیشترین تزلزل در اقتصاد را نیز در این كشور مشاهده می كنیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران اضافه كرد: در عین حال اگر این منابع درجهت بهبود فضای كسب و كار و راه اندازی تولید هزینه شود، امری بسیار پسندیده است؛ داشتن نفت یك نعمت است اما چگونگی هزینه كردن منابع نفتی مهم است.
وی خطاب به مسئولان دولتی تاكید كرد: اگر فروش نفت افزایش پیدا كرد، این را عاقلانه مصرف كنیم و در راهی مصرف شود كه افزایش تولید ملی، بهبود فضای كسب و كار و همچنین بهبود شرایط بنگاه های اقتصادی را به دنبال داشته باشد و نهایتا موجب شود در آینده بتوانیم اقتصادی بدون نفت را داشته باشیم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن