تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816738326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راغب: حوزه هنری با كنسرت «ماه و ماهی» حمایت از جوانان را معنا كرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: راغب: حوزه هنری با كنسرت «ماه و ماهی» حمایت از جوانان را معنا كرد
برپایی كنسرت «ماه و ماهی» حجت اشرف‌زاده، به معنای حمایت از موسیقی است و تمام مسئولان باید بدانند آینده فرهنگ جامعه و انقلاب دست هنرمندان جوان است.


به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ احمدعلی راغب در گفت‌وگو با ستاد خبری هفته هنر انقلاب اسلامی، با اشاره به معنا و مفهوم هنر انقلاب در زمینه موسیقی گفت: موسیقی انقلابی، به موسیقی گفته می‌شود كه به جهت محتوا، ریتم و فراز و نشیب ملودی و كلام، فراگیر و دارای پیام باشد. این پیام از آنجا كه قرار است از زبان ملت در بیاید و خاستگاه ملت بشود، ارزشمند است. به همین دلیل باید از لحاظ ساختار ساده باشد و در حافظه بماند. شعار این موسیقی فراگیر است. موسیقی انقلاب بر اساس ریتم مارش و نظامی ساخته می‌شود و دلیلش حركت منظم است. حركت - نه به لحاظ فیزیكی بلكه به لحاظ اندیشه- باید در راستای اهداف و آرمان انقلاب اسلامی باشد.


این آهنگ‌ساز برجسته موسیقی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در سرود انقلابی یك نیاز دست‌جمعی پیگیری می‌شود، اما در موسیقی و ترانه معمولی نیازهای درونی تك به تك مورد ارزیابی قرار می‌گیرد كه ممكن است فراگیر نباشد. مثلا در ترانه‌ای با مضمون عاشقانه شاید تمام مخاطبان این ترانه حس عاشقی را تجربه نكرده باشند، اما موسیقی انقلابی و سرودهایش قرار است همه مردم را با پیامی واحد آشنا كند. در دلش شعار دارد و این شعار مثل راهنمایی برای آن هاست. 


راغب با اشاره به وجود بحران در موسیقی انقلاب اسلامی، گفت: مخاطبان امروزی با موسیقی حال حاضر همپایی ندارند. یكی از دلایلش شاید شبكه‌های متعدد آن طرف آبی باشد اما همه‌اش این نیست. بحث اصل این است كه هنرمندان با مقوله روان‌شناسی هنر آشنایی ندارند و آن را در كارهایشان لحاظ نمی‌كنند. مثلا وقتی قرار بود موسیقی اثر مشهور «خجسته باد این پیروزی» را بسازم، سراغ گوشه روح الارواح رفتم كه جزو گوشه‌های قدیمی و آیینی ماست. این گوشه بسیار حزن انگیز است، حالا چرا من برای ساخت یك قطعه شاد درباره پیروزی سراغش رفتم، دلیل داشت. شاید یكی از دلایلش این بود كه پیروزی ما فراگیر بود اما در این راه شهدای زیادی دادیم و در واقع می‌خواستم با این قطعه علاوه بر پیام پیروزی، تسكین و التیامی بر درد این خانواده شهدا باشم. در همین قطعه من برای ریتم، سراغ مارش رفتم. به‌خاطر اینكه قطعه پیروزی باید در یك ساختار نظام‌مند همه‌گیر ارائه می‌شد و در ذهن‌ها می‌ماند.


وی در ادامه درباره ارتباط مدیران فرهنگی با موسیقی، گفت: متأسفانه برداشت غلط و ساده‌انگارانه بسیاری از مسئولان درباره هنر موسیقی، باعث بحران مخاطب شده است. در سال 65 تا 68 كه در مركز موسیقی سمت داشتم، یك‌بار نزد مقام معظم رهبری كه در آن زمان رئیس‌جمهور بودند، رفتم و به ایشان گفتم نوارهای ویدئویی از آن سوی مرزها می‌آید و در كار ما اختلال ایجاد می‌كند. ایشان نظر و راهكار مرا خواستند و من گفتم می‌توانیم شبیه سازی كنیم. در آن زمان خواننده ما، اشعار حافظ را با مدرن‌ترین تنظیم خواند و كارش بسیار مردمی شد و ما به نتیجه مطلوب رسیدیم. 


راغب گفت: نبود آگاهی‌ باعث می‌شود كه خیلی از مسئولان فكر كنند موسیقی پاپ خوب نیست. تعبیر موسیقی پاپ در كشور ما، موسیقی بیگانه و غیر ملی است، در حالی كه این‌گونه نیست... چرا ما همه بار را روی دوش هنرمند می‌گذاریم؟


راغب در ادامه نسبت به رویكرد تازه حوزه هنری با برپایی كنسرت «ماه و ماهی» حجت اشرف‌زاده كه فردا پنج‌شنبه برگزار می‌شود، گفت: معنای این كار، حمایت است. همین حجت اشرف‌زاده از بهترین‌هاست. بهترین صدا را دارد و تاكنون پنج كار از من خوانده است. ترانه‌ای كه برای شهدای هسته‌ای خواند قابل ارزش و تقدیر است. مگر ما چند دانشمند هسته‌ای داریم؟ تا یك دانشمند دوباره ساخته شود، سال‌ها طول می‌كشد. اشرف زاده با قلبی آكنده از عشق به میهن آن ترانه را خواند.


اشرف‌زاده‌ها نه تنها از طریق مسئولان و مدیران بلكه باید از سوی رسانه‌ها هم حمایت شود. این‌گونه كه اگر كاستی اتفاق بیفتد، نگاه‌ها به سمت هنرمند بچرخد، درست نیست.


وی در ادامه با انتقاد از عملكرد وزیر ارشاد گفت: بهتر است از جامعه هنرمند باید برای هنرمندان، مسئول پیدا كنیم. وقتی این‌گونه نباشد، حمایت از جوانان فراموش می‌شود. به تمام مسئولان می‌گویم آینده فرهنگ جامعه و انقلاب دست هنرمندان جوان است. قدرشان را بدانیم و حمایت‌شان كنیم.








۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن