تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867807341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناگفته‌های آقای بازیگر از «پدر سالار»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ناگفته‌های آقای بازیگر از «پدر سالار»




عزت‌الله انتظامی با اشاره به بیش از 70 سال دوستی‌اش با محمدعلی کشاورز گفت: او از بازیگرانی است که در سینمای ایران تکرار نخواهد شد.





خبرگزاری ایسنا: عزت‌الله انتظامی با اشاره به بیش از 70 سال دوستی‌اش با محمدعلی کشاورز گفت: او از بازیگرانی است که در سینمای ایران تکرار نخواهد شد.

آقای بازیگر سینمای ایران با بیان اینکه مانند «کشاورز» در سینمای ایران پیدا نمی شود اظهار کرد: افراد زیادی هستند که درس بازیگری می‌خوانند و کلاس می‌روند، اما همه مثل کشاورز هنرپیشه نمی‌شوند و ماندنی نیستند. این کار بسیار مشکل است و خود من همیشه به کسانی که در اول راه هستند توصیه کرده‌ام ابتدا یک پی‌ اس کار کنند که اصلا ببینند حال این کار را دارند یا نه.

وی ادامه داد: اولین‌بار کشاورز را در اصفهان دیدم که کار تئاتر می‌کرد. پرسیدم چرا به تهران نمی‌آیی؟ آمد در دانشکده درس خواند و موفق شد. افراد دیگری با شکل و ظاهر او آمدند، اما کسی آنها را به یاد نمی‌آورد. کار هنری به زیبایی نیست و بازیگر باید کاری کند که تماشاگر باور کند.


ناگفته‌های آقای بازیگر از «پدر سالار»



انتظامی با بیان اینکه امثال کشاورز، نصیریان و مشایخی بی‌جایگزین هستند ادامه داد: جوان‌هایی وارد سینما شده‌اند که تحصیلات هم دارند. اما اصل مهم آن است که چقدر تماشاگر آن‌ها را باور می‌کند. مانند خانم معتمد آریا که وقتی بازی می‌کند انگار که زندگی می کند و برای تماشاگر بسیار باورپذیر است.

این بازیگر باسابقه سینمای ایران با اشاره به حضور محمدعلی کشاورز در سریال «پدرسالار» گفت: اکبر خواجویی، کارگردان این سریال ابتدا سراغ من آمد که به او گفتم سریال بازی نمی‌کنم. برای شخص دیگری مشورت کرد که گفتم اصلا نه و کشاورز را پیشنهاد دادم و تأکید کردم این نقش در وجود کشاورز است و این کار مال او است که نتیجه کار بسیار زیبا شد و کشاورز در این مجموعه شاهکار بود.

او همچنین یکی دیگر از ویژگی‌های کشاورز را نداشتن حسادت عنوان کرد و افزود: در این سال‌های زیادی که با هم دوست بودیم و همکاری کرده‌ایم برخلاف برخی‌ها کوچک‌ترین حسادتی در او ندیده‌ام و همیشه از موفقیت دوستانش خوشحال شده است.

آقای بازیگر همچنین درباره دوست و همکار قدیمی‌اش نوشت: «من همیشه با محمد کشاورز از قدیم‌ها رابطه نزدیکی داشتم یا من زنگ می‌زدم یا او من را گیر می‌آورد...

او هنرپیشه‌ای با تکنیک است و به خصوص با مطالعات و تحصیلات آکادمی که کرده همیشه به روز است و هنوز هم حتی خواندن کتاب‌های تازه‌ای که چاپ می‌شود را از دست نمی‌دهد.

برای محمدجانم آرزوی سلامتی و تندرستی از خداوند متعال دارم. ان شاء الله»

محمدعلی کشاورز متولد 26 فروردین 1309 در اصفهان، فارغ‌التحصیل هنرستان هنرپیشگی تهران و دانشکده هنرهای دراماتیک از سال 1339 با حضور در نمایش ویولن‌ساز فعالیت هنری‌اش را آغاز کرد و در بیش از نیم قرن حضورش در سینما، تئاتر و تلویزیون در آثاری چون «شب قوزی»، «خشت و آیینه»، «آقای هالو»، «صادق کرده»، «رگبار»، «کاروان‌ها»، «کمال‌الملک»، «مردی که موش شد»، «کفش‌های میرزا نوروز»، «مادر»، «ناصرالدین‌شاه آکتور سینما»، «دلشدگان»، «یک مرد یک خرس»، «زیر درختان زیتون»، «روز واقعه»، «غزال»، «فرزند صبح» و مجموعه‌های تلویزیونی «هزاردستان»، «سربداران»، «سلطان و شبان»و «پدرسالار» به ایفای نقش پرداخت.

این بازیگر یک بار برای فیلم «مادر» در جشنواره فیلم فجر کاندید دریافت سیمرغ بلورین شده است.







تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن