تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803688559




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمین‌خواری در پوشش پرورش حیوانات


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: زمین‌خواری در پوشش پرورش حیوانات
برای حدود ۷۰ مرکز تکثیر و پرورش پرندگان و پستانداران وحشی در اسارت در استانهای مختلف برای اشخاص حقیقی و حقوقی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست موافقت صادر شده است
کد خبر: ۵۸۰۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰ - 12 April 2016


پرونده زمین خواری ها چند سالی است در کشور ما به طور جدی باز شده است. هر روز هم اسناد جدیدی در این زمینه پیدا می‌شوند و ابعاد تازه ای پیدا می‌شوند که تا قبل از این کمتر کسی فکرش را می‌کرد زمین‌خواری به این صورت و با این بهانه‌ها وجود داشته باشد.

به گزارش آرمان، روز گذشته، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت صید و شکار سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: برخی، دریافت زمین به منظور تکثیر و پرورش پستانداران و پرندگان وحشی در اسارت را بهانه‌ای برای تصرف زمین ها قرار داده‌اند. مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت صید و شکار سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه برخی دریافت زمین به منظور تکثیر و پرورش پستانداران و پرندگان وحشی در اسارت را بهانه‌ای برای تصرف زمین‌ها قرار داده‌اند، گفت: به افرادی که بخشی از زمین‌ها را گرفته‌ و فعالیت خود را شروع نکرده‌اند فرصت سه ماهه‌ای داده شده تا در مهلت تعیین شده نسبت به اتمام عملیات اجرائی و دریافت پروانه بهره برداری اقدام کنند.

علی تیموری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته برای حدود ۷۰ مرکز تکثیر و پرورش پرندگان و پستانداران وحشی در اسارت در استانهای مختلف برای اشخاص حقیقی و حقوقی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست موافقت صادر شده است، افزود: از ابتدای سال ۹۴ روند ارائه مجوزهای تکثیر و پرورش برای اشخاصی که متقاضی دریافت زمین دولتی هستند متوقف و مقرر شد بر عملکرد افرادی که با موافقت سازمان زمین اخذ کرده‌اند نظارت شود. او افزود: به مراکزی که هنوز فعالیت اجرائی خود را شروع نکرده‌اند فرصت سه ماهه‌ داده شده تا پس از اتمام عملیات اجرائی نسبت به دریافت پروانه بهره‌برداری اقدام کنند. به گزارش ایسنا، مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت صید و شکار اظهار کرد: پس از زمان تعیین شده در صورت عدم انجام هرگونه عملیات اجرائی از سوی مرکز نسبت به ابطال موافقت اولیه و اعلام به مراجع ذیربط اقدام خواهد شد.

روستاخواری حلقه جدید زمین خواری

اما فروردین ماه امسال خبر تکان دهنده دیگری هم در زمینه زمین خواری داشت. زمین خواران که در فهرست دست اندازی هایشان مواردی چون جنگل، دریا، رود و کوه یافت می‌شد، این بار به روستا هم دست اندازی کرده بودند و از روستاخواری به عنوان حلقه جدید زمین خواری رونمایی شد. رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: یک روستای کوچک در دماوند مورد سواستفاده قرار گرفته است به طوری که متخلفین از طرح هادی خلاف هایی را انجام دادند. محمد علی پورمختار با اشاره به اینکه تغییر کاربری اراضی خطراتی را در آینده ایجاد می‌کند بیان کرد: حدود ۱۰، ۱۵ مورد زمین خواری به ما گزارش شده است که مشخص شد ۵، ۶ مورد آن دلیلی برای تغییر کاربری نداشتند لذا اقدامات لازم در این رابطه صورت گرفته است. او گفت: روستایی در قم مورد تخلفات گسترده قرار گرفته به طوری ۴۰، ۵۰ هکتار مورد تصرف از سوی متخلفین قرار گرفته است. در همین راستا، معاون نظارت بر امور زیربنایی و معاونت توسعه روستایی کشور با اشاره به این که برای مناطق روستایی بنیاد مسکن طرح هادی را تدوین کرده است گفت: ساخت و سازهایی که در روستاها و آبادی‌های کمتر از ۲۰ خانوار صورت می‌گیرد قاعده مشخصی ندارد. نعمت‌ا... رضایی با اشاره به این که مدیریت در روستاها به صورت نقطه ای است، اظهار داشت: هر روستا یک مدیر به نام دهیار و شورا دارد که آن ها بایستی اقدامات لازم را انجام دهند. او با اشاره به این که در دولت به منظور مبارزه با فساد و زمین خواری باید اقداماتی صورت گیرد، گفت: اگر روستا بخواهد توسعه یابد باید ابعاد مختلف توسعه را در نظر بگیریم.

۵ استان در معرض زمین‌خواری

خبر جالب توجه دیگر هم در این زمینه، گفته‌های فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بود که گفت: زمین خواران کشور به زمین‌ها و منابع طبیعی پنج استان، بیش از دیگر مناطق کشور علاقه‌مندند. قاسم سبزعلی با معرفی استان‌های در معرض خطر زمین‌خواران گفت: در استان‌هایی که ارزش افزوده زمین‌ها بیش از دیگر مناطق است، طبعا میزان تصرفات غیرقانونی نیز بیشتر است و آمارهای به دست آمده نشان می‌دهد استان‌های تهران، البرز، گیلان، مازندران و گلستان بیش از سایر استان‌ها در معرض دست‌اندازی سودجویان و زمین‌خواران قرار دارند.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن