واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عقدهگشايي با چاشني رشك و حسادت
پس از گذشته قريب به 50 روز از درگذشت مرحوم فرجالله سلحشور، هنرمند فقيد و انقلابي كشورمان، روزنامه آفتابيزد با انتشار يادداشتي در قالب سرمقاله و...
نویسنده : مصطفي شاهكرمي
پس از گذشته قريب به 50 روز از درگذشت مرحوم فرجالله سلحشور، هنرمند فقيد و انقلابي كشورمان، روزنامه آفتابيزد با انتشار يادداشتي در قالب سرمقاله و به قلم سردبيرش، ضمن زير سؤال بردن كارنامه هنري اين هنرمند فرهيخته و شناخته شده در گستره جهان اسلام، مدعي شده كه برخيها به زور ميخواهند براي وي محبوبيت جذب كنند!
هر چند طرح چنين مدعايي از سوي «سردبير» يك رسانه آن هم بعد از گذشت قريب 50 روز از درگذشت اين هنرمند انقلابي، نشان دهنده و مؤيِد دور و پرت بودن يك رسانه از فضاي غالب و جريان رسانهاي كشور كه منبعث از اتفاقات و وقايع گوناگون است؛ اما پاسخ به برخي اوهام و احلام نويسنده اين سرمقاله براي مخاطبان خالي از فايده نبوده و چه بسا موجبات انبساط خاطر آنها را نيز فراهم كند. نكته اول اينكه مرحوم فرجالله سلحشور محبوبيتش را با دستور و القاي هيچ رسانهاي كسب نكرده و هر آنچه اين هنرمند فقيد دارد از قبل دراماتيزه و تبديل به فيلم و سريال كردن قصهها و داستانهاي جذاب و بسيار عميق و آموزنده قرآني است كه موجب خوشنامي و عاقبت به خيري وي شد.
نكته ديگر اينكه اگر طرفداران مرحوم پاشايي يكسال پس از مرگ وي ذيل عنوان آهنگ يا آلبوم جديد مرتضي پاشايي اقدامي كردهاند به خودشان مربوط است و بايد از آنها پرسيد كه چگونه ممكن است شخصي پس از مرگش بتواند آهنگ يا آلبوم جديد بخواند! ضمناً مصاحبه تصويري كه پس از فوت مرحوم سلحشور با عنوان و قيد «منتشر نشده» پخش شد ؛ مصاحبهاي با يك كارگردان خوشنام، خوش سابقه و البته عاقبت به خير بود كه قبل از وخامت حال وي تهيه شده و قرار بود پخش آن به بهانه تقدير از فعاليتهاي قرآني و سينمايي و تلويزيوني مرحوم سلحشور صورت پذيرد كه متأسفانه اين هنرمند عزيز چهره در نقاب خاك كشيد. نكته قابل تذكار در رابطه با سرمقاله آقاي سردبير روزنامه آفتاب يزد اينكه، همانطور كه از جملهبندي و فحواي نوشتهاش مشخص است، انتشار اين سرمقاله فقط و فقط به جهت عقدهگشايي و از سر حقد و حسادت نسبت به محبوبيت و عاقبت به خيري مرحوم سلحشور بوده وگرنه انسان اگر آدم باشد، پس از مرگ بدترين افراد به توصيه دين و از سر انسانيت و آدميت طلب مغفرت و آرامش ميكند نه اينكه از خوشنامي و محبوبيت وي خاري در چشم و يا استخواني در گلوي خود بسازد.
اما مهمتر از همه اينها برخي نسبتهاي ناروايي است كه درباره مرحوم سلحشور گفته شده از جمله صحبتهاي مدلل و مستدل وي درباره وجود برخي فسادها در پشت پرده سينما بود كه مصاحبه برخي از بازيگران زن فعال در عرصه سينما مبني بر پيشنهادات بيشرمانه و كثيف برخي سينماگران و فيلمسازان به آنها جهت ايفاي نقش، بهترين و روشنترين دليل و سندي است كه صحت و صداقت گفتارها و مدعاهاي مرحوم سلحشور را تأييد ميكند. ضمن اينكه بلندي صدا اصلاً دليل بر زياد بودن و كثرت داشتن همراه نيست، چه اينكه قاطبه جامعه با آنچه محبوب و خوشايند برخي همپالكيها و همفكران شبهروشنفكر، مخالف با همه راست و درستهايي كه مرحوم سلحشور به آنها اشاره كردند همراه و هم دل هستند و گواه آن استقبال قابل اعتناي مخاطبان از سريال يوسف پيامبر(ع) به رغم پخش چندباره آن است. آنچه بيشتر از هر چيز ديگري هويدا و آشكار است اينكه مرحوم سلحشور به لطف غور و قوس در انگارهها و قصههاي قرآني و تبديل كردن آنها به فيلم و سريالهايي مانند يوسف پيامبر(ع) يا مردان آنجلس(قصه اصحاب كهف) و پخش آنها در جهان اسلام به مراتب محبوبيت و جايگاهي بالاتر از افرادي دارد كه سردبير روزنامه آفتاب يزد از آنها به عنوان شاهد مثال محبوبيت ياد كرده است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]