تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829559361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نوربخش: خانه موسیقی به موضوع ارکسترها ورود کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: جلسه کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خانه موسیقی برگزار شد نوربخش: خانه موسیقی به موضوع ارکسترها ورود کرد نخستین جلسه کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال جدید در خانه موسیقی برگزار شد.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۲ فروردين ساعت 14:40

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا، در این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون هنر و معماری و هیات مدیر خانه موسیقی برگزار شد، محمدحسین ایمانی خوشخو؛ رییس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: خانه موسیقی علیرغم نابسامانی ها و نبود وحدت رویه و نقدهایی که ممکن است نسبت به آن مطرح شود، در زمینه موسیقی موفقیت هایی داشته و با وجود همه مسایل و نابسامانی ها چراغ خانه روشن است و نقش خانه موسیقی پس از گذشت زمان بیشتر مشخص خواهد شد.

ایمانی خوشخو در ادامه گفت: موسیقی سال پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت و موفقیت ها و حضور موثر نسل جوان موسیقی را در سال گذشته شاهد بودیم که بیانگر ظرفیت های توانمند این عرصه است. اما سال گذشته مسایل و نابسامانی هایی نیز در موسیقی دیده شد که با تدبیر می توان این مسایل و فشارها را کاهش داد. بعضی اختلاف سلیقه ها و دیدگاهها نیز که می بایست با گفت و گو و تعامل برطرف شود در عرصه عمومی اجتماع طرح شد و امیدواریم با تدبیر و حضور موثر هنرمندان این اختلاف نظرها نیز رفع شود و فضای امیدبخشی برای جوانان فراهم شود.

رییس کمیسیون هنر و معماری گفت: سند موسیقی که با نظر هنرمندان و کارشناسان موسیقی تهیه شده می تواند یک پایه اولیه برای هنر موسیقی و کاهش نابسامانی ها باشد که امیدواریم با تصویب این سند در سال جاری یک گام برای هماهنگی و تقویت موسیقی برداشته شود. همچنین حقوق مولفان و مصنفان موسیقی که خواسته هنرمندان خانه موسیقی است در سال جاری در کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری می شود و کمیسیون برای تامین منابع مورد نیاز به منظور تولید "موسیقی معیار" پیگیری و تلاش خواهد کرد.

ایمانی خوشخو با تاکید بر توجه به مباحث نظری در موسیقی افزود: در حال حاضر که شورای هنر و فرهنگستان هنر به مباحث و مبانی نظری موسیقی توجه لازم را ندارند ضرورت دارد هنرمندان و خانه موسیقی به طور جدی مبانی و مباحث نظری را دنبال کنند و به رابطه موسیقی با مسایل حکمی ونظری بپردازند.

ایمانی خوشخو با اشاره به نقش کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سعی داریم سه سند موسیقی، معماری و سینما را امسال در دستور کار قرار دهیم و امیدواریم با تصویب این اسناد در شورای عالی نتایجی مثبت برای توسعه هنر به دست آید.

رییس کمیسیون هنر و معماری ادامه داد: سال گذشته کمیسیون هنر و معماری به لطف هنرمندان جلساتی را با حضور اهالی هنر برگزار کرد و سعی کرد ارتباط هایی را بین نهادهای هنری و نهادهای مسوول برقرار و تقویت کند. مسوولان هنری نیز با حضور در جلسات کمیسیون و بیان مسایل و نیازها نشان دادند که می توانند از ظرفیت های این کمیسیون و شورای عالی انقلاب فرهنگی بهره ببرند و در مواردی که خلاهای قانونی وجود دارد از شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان عالی ترین نهاد سیاستگذاری فرهنگی برای تدوین و تصویب اسناد و قوانین هنری استفاده کنند و امیدواریم در تعامل مسوولان هنری و هنرمندان ظرفیت های این کمیسیون بیشتر به کار گرفته شود.

رییس کمیسیون هنر و معماری اظهار امیدواری کرد در سال جدید موسیقی در فضایی امن و آرام فعالیت پویایی داشته باشد و خانه موسیقی به عنوان نهاد متولی موسیقیدانان و مسایل صنفی موسیقی با حضور هنرمندان شاخص و تعامل هنرمندان با تمرکز بر مسایل موسیقی و هنرمندان فعالیت موثری داشته باشد.

محمد سریر؛ رییس هیات مدیره خانه موسیقی در ادامه این جلسه گفت: نگاه به موسیقی با دیگر هنرها در جامعه ما متفاوت است و به این دلیل چندان درباره موسیقی بحث و گفت و گو نمی شود و متولیان نیز به آن نزدیک نمی شوند. اگر روند حرکت موسیقی را در 10 سال گذشته مرور کنیم به این نتیجه می رسیم که از نظر نقش موسیقی در اندیشه ورزی و رشد اجتماعی متاسفانه در سراشیبی حرکت کرده ایم و اعتبار موسیقی حفظ نشده است.

سریر افزود: موسیقی هم مانند سینما این ظرفیت را دارد که حضور جدی تری حتی در عرصه جهانی داشته باشد اما برنامه مشخص و مدون عملی برای این حوزه از سوی بخش فرهنگی به عنوان متولی هنر تعریف نشده است. صدا و سیما در این زمینه تاثیرگذارترین بخش است که می تواند افق و چشم انداز خود را مشخص کند اما همیشه در ایک ابهام و ایهام و بر اساس سلیقه در حوزه موسیقی کار کرده است. این موارد موجب شده جامعه به یک تشتت برسد و ما برای مثال از آثاری که تاثیر اجتماعی و فرهنگی دارند به آثار گذشته مراجعه کنیم و به موسیقی هایی که در گذشته بوده غبطه می خوریم. تولید موسیقی معیار و موسیقی هایی که هویت و زیربناهای اندیشه ورزی داشته باشند، ضرورت دارد اما نیازمند برنامه ریزی از سوی متولیان فرهنگی است.

حمیدرضا نوربخش؛ مدیرعامل خانه موسیقی نیز در این جلسه گفت: سال گذشته، سال پر فراز و نشیبی برای موسیقی بود و مسایل و چالش هایی را تجربه کردیم که در گذشته در این حجم تجربه نشده بود. در بخش صنفی، مدیریتی و جامعه هنرمندان مسایلی را شاهد بودیم که متاسفانه اتفاق های خوشایندی نبود و عدم قاطعیت و چندگانگی تصمیم گیری در مدیریت موسیقی و همچنین هنجارشکنی در عرصه اجتماع و رسانه ها رخ داد که خوشایند نبود.

نوربخش در ادامه با اشاره به انتخابات خانه موسیقی گفت: انتخابات هیات مدیره های کانون های خانه موسیقی از هفته آینده اغاز می شود و در خردادماه هیات مدیر خانه انتخاب می شود و پس از آن شورای عالی تعیین خواهد شد. درباره انتخابات خانه موسیقی نقدهایی مطرح شد که بخش هایی از آن دامن جشنواره موسیقی فجر را گرفت اما خوشبختانه جشنواره فجر در سال گذشته با راهنمایی های دکتر حسن ریاحی مقبول و متفاوت برگزار شد و پایه هایی مانند جایزه باربد گذاشته شد که امیدواریم به کار خود ادامه دهد.

مدیرعامل خانه موسیقی در ادامه گفت: چالش ها و مسایلی در سال گذشته در زمینه ارکستر سمفونیک تهران ایجاد شد که پیامدهای مناسبی نداشت و خانه موسیقی از نگاه صنفی و دفاع از حقوق صنفی برای حمایت از هنرمندان و نوازندگان به این موضوع وارد شد و موضع خانه موسیقی استفاده از خرد جمعی و شورا در تصمیم گیری برای ارکستر سمفونیک تهران است.

مدیرعامل خانه موسیقی پیگیری حقوق مولفان و مصنفان را از ضرورت های جدی خواند و گفت: لازم است حقوق مولفان و مصنفان موسیقی پیگیری شود که در این زمینه کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی می تواند کمک کند. اگر این امر محقق شود ضمن رعایت حقوق اقتصاد موسیقی نیز متحول خواهد شد و برای این منظور تعامل با رسانه ملی برای آموزش و یادآوری حقوق مولفان موثر است.

در ادامه جلسه چند تن دیگر از اعضای شورای خانه موسیقی از جمله داوود گنجه ای، زیدالله طلوعی، نصرالله ناصح پور و آذر هاشمی دیدگاه های خود را در زمینه های ضرورت برنامه ریزی در حوزه موسیقی، توجه صدا و سیما به استفاده از موسیقی سنتی و آموزش موسیقی مطرح کردند. همچنین تنی چند از اعضای کمیسیون هنر و معماری از جمله حسن بلخاری، اسماعیل آذر، غلامرضا اسلامی و محمد علی خبری دیدگاههای خود را در حوزه موسیقی نظرات خود را بیان کردند.

حسن بلخاری؛ عضو کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر تقویت تئوریک موسیقی و توجه به حکمت موسیقی گفت: ما وقتی از موسیقی صحبت می کنیم در واقع از فلسفه صحبت می کنیم چون در تاریخ اندیشه ما موسیقی بخشی از فلسفه است. موسیقی در فلسفه وسطی یعنی در مرز معقول و محسوس حضور دارد و علوم وسطی قرار است مردم را از سفلی به علیا برسانند. هنگامی که عقبه نظری از موسیقی ما جدا شد، موسیقی دچار مشکل شد بنابراین تقویت تئوریک و نظری موسیقی ضرورت دارد. مشخصه دیگر که می تواند در رفع مسایل موسیقی به ما کمک کند حکمت موسیقی است و لازم است هنرمندان و خانه موسیقی گاهی با زبان فلسفه صحبت کنند بنابراین توجه به حکمت موسیقی نیز اهمیت دارد.

اسماعیل آذر؛ عضو کمیسیون هنر و معماری نیز در این جلسه با تاکید بر تولید موسیقی معیار گفت: ما تولید موسیقی معیار و آهنگسازی متفکر نداریم و ترانه سازی و ملودی سازی ما سقوط کرده است. بنابراین تولید موسیقی معیار و پخش آن در جامعه ضرورت اصلی است که به حمایت ها و امکانات نیاز دارد.

غلامرضا اسلامی؛ دیگر عضو کمیسیون هنر و معماری پرداختن به ریشه ها در موسیقی و موسیقی بین الملل و ارتباط و توسعه آن را با کمک آموزش، پژوهش و تخصص ضروری خواند.

محمدعلی خبری؛ عضو کمیسیون هنر و معماری در این جلسه گفت: تناقض ها در زمینه موسیقی به این دلیل است که مسوولان هنری وضعیت موسیقی را به درستی نمی شناسند و لازم است با پزوهش های میدانی شناخت درستی از موسیقی و جنبه های گوناگون آن به دست آید.

در این جلسه همچنین داریوش پیرنیاکان؛ عضوهیات مدیره خانه موسیقی و حسن ریاحی، محمدرضا جعفری جلوه، محمدحسین نیرومند و مجتبی آقایی از اعضای کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن