واضح آرشیو وب فارسی:پول نیوز: قائم مقام بانک مرکزی همچنین تاکید کرد که یکی از وظایف اصلی این بانک این است که در چارچوب اقتصاد مقاومتی حجم نقدینگی متناسب با نیاز بخش حقیقی در چارچوب اهداف تورمی را تنظیم کند.
پول نیوز -قائم مقام بانک مرکزی اعلام کرد که ثبات اقتصاد کلان در قالب ثبات قیمتی و مهار تورم، پایداری بخش خارجی و ایجاد ثبات پایدار در نظام مالی با در نظر داشتن ارتباط متقابل هر سه موضوع، به عنوان هدف اصلی برنامه های عملیاتی حوزه پولی و بانکی در راستای تحقق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مطرح است.
اکبر کمیجانی در تشریح برنامه ها و سیاست های بانک مرکزی در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در این چارچوب مقام پولی از فعالیت های بخش های مولد اقتصادی حمایت می کند تا اقتصاد کشور در مسیری باثبات و پایدار قرار گیرد. حرکت در چنین مسیری، فضای لازم برای برنامه ریزی صحیح و براساس شاخص های کلان اقتصادی را فراهم می کند. بر این اساس، حفظ ارزش پول ملی (کنترل و ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمت ها) آثار مستقیمی بر بهبود حوزه های مختلف کسب وکار و برقراری آرامش در بازارهای مالی، کالایی و خدمتی دارد.
وی با بیان اینکه از دیگر وجوه ایجاد ثبات در اقتصاد کلان، می توان به امکان مقابله با اثرات شوک های منفی ناشی از بحران های خارجی اشاره کرد و افزود: از آن جایی که تأمین بخش قابل توجهی از منابع بودجه سالانه کشور از طریق فروش نفت و تبدیل درآمدهای ارزی به ریالی انجام می شود، اهمیت این موضوع دوچندان خواهد بود. همچنین با توجه به اینکه حوزه های پیاده سازی سیاست های پولی بانک مرکزی، بانک ها و موسسات اعتباری هستند؛ لذا ایجاد ثبات در نظام مالی اقتصاد به منظور کاهش آسیب پذیری بانک ها و مؤسسات اعتباری در برابر انواع ریسک در چارچوب اهداف بانک مرکزی گنجانده شده است.
قائم مقام بانک مرکزی همچنین تاکید کرد که یکی از وظایف اصلی این بانک این است که در چارچوب اقتصاد مقاومتی حجم نقدینگی متناسب با نیاز بخش حقیقی در چارچوب اهداف تورمی را تنظیم کند.
بنابر گزارش بانک مرکزی، وی در ادامه با اشاره به اینکه رویکرد کلی سیاست های بانک مرکزی در سال های 1393 و 1394 بر ارتقای انضباط پولی، کنترل و سالم سازی رشد ...
[ مشاهده متن کامل خبر اولویت های حوزه پولی و بانکی در اقتصاد مقاومتی در پول نیوز ]
یکشنبه ، ۲۲فروردین۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پول نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]