محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826351756
هفت داور بخش سینمای سعادت جشنواره جهانی فیلم فجر چه کسانی هستند؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: هفت داور بخش سینمای سعادت جشنواره جهانی فیلم فجر چه کسانی هستند؟
دو سینماگر ایرانی و پنج سینماگر خارجی آثار بخش سینمای سعادت جشنواره جهانی فیلم فجر را داوری میکنند.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری، مجید مجیدی و ناصر تقوایی دو فیلمساز برجسته ایرانی در کنار زینب آتاکان، خوزه لوئیس گوئرین، ایوو فلت، ژوانگ ژوانگ تیان و امانوئل پرووس سینماگرانی از نقاط مختلف جهان آثار حاضر در بخش سینمای سعادت سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر را داوری خواهند کرد.
مجيد مجيدي
مجید مجیدی متولد 1338 تهران است. او فعاليت هنري را با بازي در نمايشهای مذهبی آغاز كرد و سپس به حوزه انديشه و هنر اسلامي پيوست و به بازي در نمايش، نويسندگي و كارگرداني فيلم كوتاه پرداخت. نويسندگي و كارگرداني فيلم كوتاه «انفجار» نخستين تجربه اوست، كه با دوربين 16 م.م فيلمبرداري شد و فيلم «بدوك» اولين فيلم بلند در مقام كارگردان است. مجیدی یکی از پرافتخارترین سینماگران ایرانی در عرصه بینالمللی است و فیلم «بچههای آسمان» ساخته او در فهرست پنج فیلم نامزد دریافت اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان بود. «باران»، «رنگ خدا»، «بید مجنون»، «پدر» و «محمد رسول الله (ص)» و ... از ساختههای این کارگردان هستند.
ناصر تقوایی
ناصر تقوایی متولد 1320 درآبادان، نویسنده و سینماگر است. او پیش از ورود به سینما، در عرصه داستاننویسی فعال بود. مجموعه داستان «تابستان همان سال» نوید ظهور نویسندهای توانا را میداد، اما تقوایی سینما را به ادبیات ترجیح داد، هر چند در بسیاری از آثارش به اقتباس از آثار ادبی پرداخت و میتوان گفت رابطهاش را با ادبیات حفظ کرد. تقوایی فیلمسازی را با مستندسازی آغاز کرد و در اواخر دهه 40 شمسی با فیلم «آرامش در حضور دیگران» وارد سینمای حرفهای شد. او به همراه مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی جزو پیشقراولان موج سینمای ایران محسوب میشود. «صادق کرده»، «نفرین»، «ناخدا خورشید»، «ای ایران» و «کاغذ بیخط» دیگر ساختههای این کارگردان هستند.
زینب آتاکان (ZEYNEP ATAKAN)
آتاکان متولد 1966 در استانبول است و فارغالتحصیل از دانشکده هنرهای تجسمی، سینما و تلویزیون دانشگاه مارمارا. او پس از اتمام دوره تحصیلی، از سال 1986 تا 1999 به عنوان دستیار کارگردان و تهیهکننده تبلیغات تلویزیونی فعالیت کرد و توانست کمپانی تبلیغاتی مستقلاش را در سال 1994 تاسیس کند. او در سال 1999 به صنعت فیلمسازی پا گذاشت و در سال 2007 موفق شد کمپانی «زینو فیلم» را راهاندازی کند.
در سال 2010 جایزه بهترین تهیهکننده را از آکادمی فیلم اروپا برد و YAPIMLAB را تاسیس کرد. آتاکان از سال 2011 ریاست SE-YAP، انجمن تهیهکنندگان ترکیه، را به عهده دارد و از سال 2014 هم معاون EWA، شبکه سمعی و بصری زنان اروپا است. او جایزه دستاورد هنری بیلگه اولگاچ را در هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم زنان از آن خود کرد. آخرین فیلمی که آتاکان تهیه کرده، «خواب زمستانی» ساخته نوری بیلگه جیلان توانست جایزه نخل طلا را از جشنواره کن دریافت کند.
از کارنامه کاری آتاکان: «لولا» 1999، «در ناکجاآباد» 2002، «اقلیمها» 2006، «سه میمون» 2008، «روزی روزگاری آناتولی» 2011، «خواب زمستانی» 2014.
خوزه لوئیس گوئرین
متولد سال 1960 در بارسلونا، گوئرین یکی از تاثیرگذارترین و خلاقترین فیلمسازان مستند اروپاست و در سینمای بسیار پویا و همچنان دست کم گرفته شده ی کاتالان جایگاه ویژه و معتبری دارد. یک کارگردان اصیل و هوشمند و پروفسور دانشگاه پومپئو فابرا. گوئرین نوعی دینامیک جدید و ذهنیتی تجربی را وارد سینمای کاتالان و اسپانیا کرده است.
او به همراه همکارش، خواکیم یورا، رشته مستندسازی را در دانشگاه پومپئو فابرا به یکی از تاثیرگذارترین و مهمترین مراکز آموزش و کار در زمینه سینمای تجربی غیرداستانی کرده است و الهام بخش نسل جدیدی از فیلمسازان جوان در سراسر جهان است.
گوئرین اولین فیلمش را، «انگیزههای برتا» در سال 1983 ساخت. او با فیلم «در حال ساخت» (2001) فیلمسازی را ادامه، داد و توانست جایزه گویا اوارد بهترین مستند را دریافت کند. «در شهر سیلویا» (2007) در جشنواره ونیز پذیرفته شد و در سال 2010 مستند دیگری به کارگردانی او به نام «مهمان» در جشنواره ونیز به نمایش درآد. در سال 2011 همراه با یوناس مکاس فیلمی را کارگردانی کرد به نام «خبرنگار» و در همان سال دو فیلم دیگر را هم جلوی دوربین برد، «خاطرات یک روز صبح» و «دو نامه از آنا». در سال 2015 او «سفیر سن لویی» و «آکادمی الهههای شعر و موسیقی» را هم به اتمام رسانده است.
ایوو فلت
ایوو فلت متولد سال 1968 در تالین استونی، تهیه کننده و صداگذار سینماست. او یکی از موسسین کمپانی فیلمسازی آلفیلم در سال 1995 است و تا به حال برای بیش از 50 فیلم سینمایی و مستند صداگذاری کرده است. او از سال 2005 به سراغ تهیهکنندگی رفت و در حال حاضر یکی از تهیهکنندگان و مدیرعامل کمپانی آلفیلم است. در دو سال گذشته با فیلم «نارنگیها» ساخته زازا اوروشادزه یک بار نامزد دریافت جایزه اسکار شد و همچنین شانس دو بار نامزدی در مراسم گلدن گلوب را برای فیلم های «نارنگیها» و «شمشیرباز» ساخته کلاوس هارو به دست آورد.
برخی از آثاری که به تهیهکنندگی فلت ساخته شدهاند عبارتند از: «جورج» (2007 پیتر سیم)، «فیلم تومیک» (2008 مارکو رت)؛ سفر به والهالا (2008 تونیس لپیک)، «تسلیم در سکوت» (2010 لینا تریسکینا)؛ اولگ (2010 ژان تومیک)؛ اشتباهات سوخته (مارتی هلده 2010)؛ رت کینگ (2010 پتری کوتویکا)؛ «نارنگیها» (2013، زازا اوروشادزه)؛ «منظرهای با چندماه» (2014 ژان تومیک)؛ خبرهای سوخته ادی فرز (2015، مارکو رت)؛ «صدای سکوت» (2015، مادلی لین)؛ و «شمشیرباز» (2015، کلاوس هارو).
ایوو فلت در حال حاضر مشغول تهیه فیلم دیگری از زازا اوروشادزه است به نام «راهب»، فیلمی از مارکو رت به نام «خاطرات یک کشیش شهری»؛ «پرتغال» به کارگردانی لوری لاگله و «شاعر و آسمان» ساخته توماس هاوزر.
ژوانگ ژوانگ تیان (TIAN ZHUANGZHUANG)
ژوانگ ژوانگ تیان، متولد 1952 در چین فیلمساز و تهیهکننده است. او که در خانوادهای اهل سینما به دنیا آمده است، فعالیت حرفهای هنریاش را با عکاسی آماتور و دستیاری فیلمبردار در آکادمی فیلم بیجینگ آغاز کرد و در سال 1982 از این آکادمی فارغالتحصیل شد. او همراه با همکلاسیهایش چن کایگه و ژانگ ییمو آغازگران جنبش نسل پنجم سینمای چین هستند.
تیان، پس از فارغالتحصیلی در استودیو فیلم مشغول به کار شد و اواسط دهه 1980 بود که با چند فیلم تجربی- در زمین شکار (1985) و دزد اسب (1986)- در سطح بینالمللی شناخته شد. اما بعدها او بیشتر به سمت تهیهکنندگی و حمایت و راهنمایی نسل جدید و جوان کارگردانان چین رفت. مارتین اسکورسیزی، فیلم «دزد اسب» ساخته تیان را فیلم محبوباش از دهه 1990 میداند. «فصل بهار در شهری کوچک» (2002) بازگشت او به دنیای کارگردانی پس از 9 سال غیبت است. تیان از سال 2003 استاد و رئیس آکادمی فیلم بیجینگ است.
اسامی بعضی از ساختههای این فیلمساز عبارتند از: «در زمین شکار» (1985)، «دزد اسب» (1986)، «فصل بهار در شهری کوچک» (2002)، «دلامو» (2004).
امانوئل پرووس
امانوئل پرووس متولد 1969 در کامبرای فعالیتاش را در ارتش فرانسه به عنوان فیلمبردار و عکاس آغاز کرد. او بیش از ده فیلم کوتاه کارگرانی کرد و جوایز بسیاری را از جشنوارههای مختلف دریافت کرد. او پس از مدتها کار در استودیوی مولتیمدیای گامون و تهیه مجموعههای متعدد انیمیشن تلویزیونی، آوالانچی پروداکشن را در سال 1999 برای ساخت فیلم سینمایی بلند تاسیس کرد. او انیمیشن «کورنل و برنی» و همینطور فیلم سینمایی «سریع برو» را هم به عنوان نویسنده فیلمنامه در کارنامه خود دارد.
فیلموگرافی به عنوان تهیه کننده: گروه نابینا (محمد مفتکر)؛ آرتور 3 و جنگ دو جهان (لوک بسون)؛ آرتور 2 انتقام مالتازار (لوک بسون)؛ سریع برو (اولیویه ون هوفستاد)، خونآشامها (لورن کورا)؛ آرتور و نامرئیها (لوک بسون)؛ هیچ کس کامل نیست (رافائل سیبیلا)؛ خروج (اولیویه مگاتن).
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]
صفحات پیشنهادی
اعلام اسامی فیلمهای دو بخش جشنواره جهانی فجر/ آثار سینمای سعادت و جلوهگاه شرق را بشناسید
اعلام اسامی فیلمهای دو بخش جشنواره جهانی فجر آثار سینمای سعادت و جلوهگاه شرق را بشناسید سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دبیری رضا میرکریمی از اول تا ششم اردیبهشت ماه امسال در پردیس سینمایی چارسو برگزار می شود و اسامی فیلم های بخش مسابقه سینمای سعادت وجلوه گاه شرق اعلامفیلم های ایرانی بخش های رقابتی جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند
فیلم های ایرانی بخش های رقابتی جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند اسامی فیلم های ایرانی بخش های مسابقه سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد ۱۳۹۵ جمعه ۲۰ فروردين ساعت 14 51 به گزارش سرویس فرهنگی پانا رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم های ایرانی بخشهای سبازار فیلم جشنواره جهانی فجر آماده شد/ بازدید رییس سازمان سینمایی
مدیر ارتباطات جشنواره فجر به مهر گفت بازار فیلم جشنواره جهانی فجر آماده شد بازدید رییس سازمان سینمایی شناسهٔ خبر 3587799 - جمعه ۱۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰ ۱۶ هنر > سینمای ایران مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر روند آمادهسازی پردیس چهاسو به عنوان مکاعلام داوران ایرانی جشنواره جهانی فیلم فجر
اعلام داوران ایرانی جشنواره جهانی فیلم فجر رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر شب گذشته در برنامه هفت داوران بخش سینما سعادت جشنواره را معرفی کرد که داوران ایرانی آن ناصر تقوایی و مجید مجیدی هستند به گزارش فرهنگ نیوز دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر آخرین ساعات روز جمعهفیلمهای ایرانی بخشهای رقابتی جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند
فیلمهای ایرانی بخشهای رقابتی جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند شناسهٔ خبر 3593172 - جمعه ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳ ۲۸ هنر > سینمای ایران اسامی فیلم های ایرانی بخش های مسابقه سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد به گزارش خبرگزاری مهر رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلممعرفی فیلمهای سه بخش غیر رقابتی جشنواره جهانی فیلم فجر
معرفی فیلمهای سه بخش غیر رقابتی جشنواره جهانی فیلم فجر اسامی فیلمهای بلند خارجی سه بخش جام جهان نما جشنواره جشنوارهها نمایشهای ویژه و مرور سینمای فرانسه سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد به گزارش ایلنا در بخش جشنواره جشنوارهها ۱۰ فیلم به شرح زیر به نمایشسینمای ایران درتدارک جشنواره جهانی فیلم فجر
سینمای ایران درتدارک جشنواره جهانی فیلم فجر سینمای ایران پس از سپری کردن فاصله نزدیک به دو ماه از جشنواره ملی فیلم فجر در تدارک مقدمات سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر است به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان سینمای ایران پس از نزدیک به سهاعلام اسامی فیلمهای خارجی سه بخش غیررقابتی جشنواره جهانی فجر
اعلام اسامی فیلمهای خارجی سه بخش غیررقابتی جشنواره جهانی فجر شناسهٔ خبر 3591046 - سهشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲ ۱۸ هنر > سینمای ایران اسامی فیلم های بلند خارجی سه بخش جام جهان نما جشنواره جشنواره ها نمایش های ویژه و مرور سینمای فرانسه سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر ااسامی فیلمهای 3 بخش دیگر جشنوارهی جهانی فجر
سهشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵ ۵۰ فیلمهای سه بخش غیر رقابتی سیوچهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند به گزارش ایسنا اسامی فیلم های بلند خارجی سه بخش جامجهاننما جشنواره جشنواره ها نمایشهای ویژه و مرور سینمای فرانسه سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد در بخش جشآثار دو بخش جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد
سهشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹ ۴۱ اسامی فیلمهای بلند خارجی دو بخش سینمای سعادت مسابقه بینالملل و جلوهگاه شرق سینمای آسیا و کشورهای اسلامی سیوچهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد به گزارش ایسنا در بخش سینمای سعادت مسابقه سینمای بینالملل 12 فیلم خارجی و 3 فیلم ایرانی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها