تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829768310




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا سوئیس طرف معامله ایران در واردات غذاست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا سوئیس طرف معامله ایران در واردات غذاست؟
چرا سوئیس طرف معامله ایران در واردات غذاست؟ طبق آمار گمرک در بین 10 قلم کالای عمده وارداتی ایران، 6 محصول غذایی وجود دارد که سوئیس بیشترین سهم را در 4 مورد اول دارد، سوئیس خود تولیدکننده عمده محصولات غذایی نیست و ایران محصولات دیگر کشورها را از این کشور خریداری کرده است.


به گزارش فرهنگ نیوز، طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی، در 9 ماه ابتدایی سال جاری میزان واردات ایران بالغ بر 30.2 میلیارد دلار بوده که از این میزان حدود 6.5 میلیارد دلار سهم محصولات غذایی بوده است. در این مدت محصولاتی چون ذرت، گندم، دانه سویا، کنجاله سویا و برنج نه تنها درصدر محصولات غذایی وارداتی، بلکه درصدر کل محصولات وارداتی ایران بوده‌اند. در این میان نکته جالب توجه افزایش سهم سوئیس در مبادی وارداتی این محصولات به کشور بوده است.

کشور سوئیس خود تولیدکننده عمده محصولات غذایی نیست و ایران در واقع محصولات تولیدی دیگر کشورها را از این کشور به عنوان واسط خریداری کرده است. در سال‌های قبل از تحریم نیز ایران بخش قابل توجهی از مواد غذایی مورد نیاز خود را از کشور سوئیس خریداری می‌کرد ولی در دوران تحریم جمهوری اسلامی روند واردات از سوئیس با کاهش مواجه شد و به سمت کشورهایی چون امارات متمایل شد. اما به نظر می‌رسد در سال جاری بازهم واردکنندگان محصولات غذایی اساسی کشور، که عمدتا دولتی هستند، به سمت سوئیس متمایل شده‌اند.

طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی در بین 10 قلم کالای عمده وارداتی ایران در 9 ماه ابتدایی سال جاری، 6 محصول غذایی وجود دارد که کشور سوئیس بیشترین سهم را در 4 مورد اول این محصولات دارد.

در 9 ماهه ابتدایی سال جاری، با وجود کاهش 22 درصدی میزان کل واردات ایران، واردات از کشور سوئیس با 31 درصد افزایش به 1860 میلیون دلار رسیده که 1460 میلیون دلار آن محصولات غذایی بوده است. در 9 ماه ابتدایی سال جاری افزایش واردات محصولاتی چون «دانه سویا» به میزان 330 میلیون دلار، «ذرت» به میزان 80 میلیون دلار و «روغن دانه آفتابگردان» به میزان 60 میلیون دلار از کشور سوئیس، عمده دلیل افزایش واردات ایران از سوئیس بوده‌اند.

در 9 ماهه ابتدای سال جاری بیش از 38 درصد محصولات اساسی غذایی از سوئیس وارد شده و این کشور بیشترین سهم را در واردات محصولات غذایی ایران دارد. این درحالیست که ایران می‌تواند با یک برنامه ریزی بلندمدت و انعقاد یک قرارداد دوجانبه، این محصولات را از تولیدکنندگان اصلی آن، خریداری کند و در ازای واردات این محصولات از کشورهای تولیدکننده، امتیازی درخصوص صادرات محصولات ایران به این کشورها را دریافت نماید. به این ترتیب علاوه بر تأمین پایدارتر و ارزان‌تر محصولات غذایی اساسی ایران طی یک قرارداد دوجانبه، امکان صادرات محصولات ایرانی به دیگر کشورها نیز فراهم می‌شود.

بنابراین پیشنهاد می‌شود متولیان واردات محصولات غذایی کشور به جای اتکاء به بورس کشورهایی چون سوئیس، که در زمان تحریم‌ها نشان داده‌اند نمی‌توان روی آن‌ها حساب باز کرد، با برنامه ریزی میان مدت برای واردات این محصولات به مذاکره برای ساماندهی واردات از کشورهای همسایه و تولیدکننده اصلی این محصولات بپردازند.

منبع: فارس


95/1/17 - 10:39 - 2016-4-5 10:39:54





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن