تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842502129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصت های پیش روی توسعه مناسبات تجاری با پاکستان در صنعت دامپروری


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


فرصت های پیش روی توسعه مناسبات تجاری با پاکستان در صنعت دامپروری اقتصاد > کشاورزی - رییس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران گفت:با کمک سیاستگذاران اقتصادی کشورمان هدفمند و با برنامه قدم برداریم تا بازرگانان و تولیدکنندگان بین المللی مان در بازار پاکستان متضرر نشوند.

  مجید موافق قدیری گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در سفر ریاست محترم جمهور به کشور پاکستان درصدد هستیم در تابستان امسال جهت امکان سنجی و مطالعه بهتر و کاربردی تر بازار کشور پاکستان در راستای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای هدف صادراتی این انجمن و به جهت بررسی صادرات انواع محصولات کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و واردات برخی نهاده های دامی و مواد اولیه به این کشور سفر کنیم. عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه وضعیت صنعت دامپروری این کشور به ما نزدیک است، اظهار داشت: پاکستان رتبه 30 تولید خوراک دام در دنیا را با ظرفیت حدود 6.5 میلیون تن داراست و نسبت به ما در رتبه های پایین تر قرار دارد. اما این کشور یکی از صادرکنندگان مرغ به روسیه است. وی افزود: گوشت مرغ 28 درصد از مجموع تولید پروتیئن این کشور را شامل می شود؛ در پاکستان صنعت طیور دارای سابقه ای 56 ساله است و از 10 سال قبل  به شدت در حال رشد است و برآوردها نشان می دهد که جمعیت طیور در این کشور در سال گذشته میلادی حدود 7.5 درصد افزایش داشته است. او با بیان اینکه گزارش های بین المللی نشان می دهد در این کشور صنعت آبزیان نقش مهمی در اقتصاد ملی پاکستان دارد،خاطرنشان کرد:این صنعت با دارا بودن 1046 کیلومتر نوار ساحلی دارای منابع خوب پرورش ماهی مخصوصا در ایالت پنجاب است. در این کشور 145 کارخانه تولید خوراک دام مکانیزه و  کارگاه سنتی و نیمه مکانیزه فعالیت می کنند که از این تعداد 121 واحد با ظرفیت اسمی 10.2 میلیون تن و تولید بالفعل حدود 4.5 میلیون تن در ایالت پنجاب حضور دارند. ضمنا حدود 70 درصد خوراک طیور در کارخانجات مدرن پاکستان تولید می شود که مجهز به تکنولوژی پلت است.
موافق قدیری تاکید کرد: کشور پاکستان با تولید حدود 29.5 میلیون تن چهارمین تولید کننده شیر جهان است که در سالهای قبل 95 درصد از دامهای شیری انها از استرالیا و 5 درصد از سوئد جهت افزایش تولیداتشان وارد کرده اند. ضمن اینکه سالیانه به طور متوسط 3.2 درصد تولید شیر و 4.5 درصد تولید گوشت آنها افزایش داشته است بنابراین این بازار فرصت خوبی است برای صنعت خوراک دام ایران جهت حضور فعال در صنعت دامپروری این کشور و تلاش می کنیم با کمک سیاستگذاران اقتصادی کشورمان هدفمند و با برنامه قدم برداریم تا بازرگانان و تولیدکنندگان بین المللی مان متضرر نشوند.
به گفته عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، تشکیل شرکتهای بازرگانی مشترک، صادرات محصولات جدید و فرعی کارخانجات، وضع تعرفه های ترجیحی، صادرات مجدد مواد اولیه از جمله پودر گوشت، پودر خون، پودر استخوان و پودر پر از کشورهای همسایه را از جمله راههای نفوذ به این بازار است.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه مشکلاتی که در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان این کشور وجود دارد می تواند برای تولیدکنندگان ما مزیت صادراتی در پی داشته باشد، خاطرنشان کرد: کاهش ارزش روپیه، عدم تمرکز دولت در این صنعت، کمبود دانش در زمینه نیازهای تجاری، مالیات بالا، افزایش قیمت خوراک بخاطر جایگزین سازی مواد اولیه، منابع مالی محدود، کمبود امکانات ذخیره سازی، تکنولوژی پایین در زمینه کاربرد تجهیزات، نداشتن بخش تحقیقات در کارخانه های خوراک دام، نوسانات در قیمت مواد اولیه، عدم سرمایه گذاری خارجی و... میتواند نقطه اتکای ما برای افزایش مناسبات تجاری مان در این صنعت با کشور پاکستان باشد.
موافق قدیری، پاکستان را با جمعیت دام سنگین حدود 65 میلیون راس گاو و گاومیش سومین کشور دنیا از این منظر برشمرد و گفت: در این کشور، 49 میلیون راس بز، 25 میلیون گوسفند، 350 میلیون قطعه طیور وجود دارد و به مانند کشورمان و با عنایت به محوری بودن این صنعت و اشتغال حدود 1.5 میلیون نفر در آن کشور، در اقتصاد ملی نیز جایگاه ویژه ای دارد به طوریکه صنعت طیور 1.3% از تولید ناخالص داخلی پاکستان را به خود اختصاص داده است.
به گفته رییس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران سرانه مصرف شیر و لبنیات در پاکستان را حدود 230 کیلوگرم و گوشت مرغ و تخم مرغ را به ترتیب  7 کیلو و 85 عدد عنوان است و انجمن همکاری با سازمان های دولتی و بین المللی را در مسیر ایجاد بستر مناسب برای توسعه صنعتی کارخانجات خوراک دام را ادامه خواهد داد تافعالان اقتصادی این عرصه توانایی برنامه ریزی برای بنگاه های خود را داشته باشند.  3535

کلید واژه ها: ایران و پاکستان - محصولات کشاورزی - کشاورزی -




یکشنبه 8 فروردین 1395 - 17:15:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن