تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خود را ملزم به سکوت طولانی کن، چرا که این کار موجب طرد شیطان بوده و در کار دین،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869426017




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگترین بازارچه‌های صنایع دستی جهان در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
بزرگترین بازارچه‌های صنایع دستی جهان در ایران
بزرگترین بازارچه‌های صنایع دستی جهان در ایران معاون صنایع دستی کشور در بازدید نوروزی خود از بازارچه‌های صنایع دستی در برخی استان‌ها، از فعالیت هنرمندان در بیش از شش هزار غرفه در بازارچه‌هایی که بزرگترین در کشور و حتی در جهان هستند، خبر داد.


به گزارش فرهنگ نیوز، بهمن نامور مطلق درباره ارزیابی‌اش از بازدیدهای استانی خود از آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی اظهار کرد: بارش برف و باران مقداری منجر به کاهش اولیه تعداد گردشگران شد، اما با بهبود وضعیت هوا، نوروزگردها کم‌کم وارد این استان‌ها می‌شوند.

او با بیان این‌که واژه نوروزگرد را جایگزین گردشگر کرده‌ام، گفت: بازارچه‌های نوروزی صنایع دستی به چند دسته تقسیم می‌شوند؛ دسته‌ای با نظارت معاونت صنایع دستی برگزار می‌شوند. بیش از 550 بازارچه نوروزی زیر نظر معاونت صنایع دستی برگزار می‌شود و بخشی از آن‌ها که به‌صورت یک‌شکل در استان‌ها برگزار می‌شوند با نظارت دقیق‌تر این معاونت برپا شده‌اند.

معاون صنایع دستی کشور ادامه داد: به‌جز بازارچه‌های که زیر نظر معاونت صنایع دستی برگزار می‌شوند، بازارچه‌هایی را هم شهرداری‌ها برپا کرده‌اند. ما 550 بازارچه داریم و حدس می‌زنیم ارگان‌های دیگر هم به همین اندازه بازارچه صنایع دستی داشته باشند که برخی از آن‌ها با ما هماهنگ هستند و برخی دیگر بدون هماهنگی با معاونت صنایع دستی این کار را انجام می‌دهند و ما هم مانعی برای آن‌ها ایجاد نکرده‌ایم.

نامور مطلق درباره نظارت بر بازارچه‌های صنایع دستی در استان‌ها، گفت: معاونت صنایع دستی روی بازارچه‌هایی که برپا کرده، نظارت دارد و امیدواریم هر چه جلوتر می‌رویم نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشیم. هنرمندان در بیش از شش هزار غرفه در این بازارچه‌ها که بزرگترین در ایران و حتی جهان هستند در حال فعالیت‌اند و گردش مالی قابل توجهی هم برای آن‌ها دارد. در برخی نقاط از جمله مازندران، کرمانشاه، گیلان، گلستان، سمنان، فارس و یزد به‌دلیل تردد، تعداد بیشتری غرفه صنایع دستی داریم.

او بیان کرد: ما در بازارچه‌هایی که به‌صورت یک‌شکل در کشور برگزار می‌شوند ارزیاب قیمت داریم. در موارد دیگر هم با قیمت‌های نامتعارف برخورد می‌کنیم. قیمت‌گذاری در حوزه صنایع دستی کمی پیچیده است چون پارامترهای زیادی را دربر می‌گیرد. به همین دلیل برای معاونت صنایع دستی ساده نیست که همه‌ی آن‌ها را با هم تحت پوشش قرار دهد.

معاون صنایع دستی کشور درباره نظارت این معاونت بر دست‌فروشانی که در سایت‌های تاریخی، صنایع دستی غیر ایرانی را عرضه می‌کنند، اظهار کرد: ما از نظر قانونی روی این افراد نظارت نداریم. کاری که دست‌فروشان انجام می‌دهند کاملا غیرقانونی است؛ اما درباره فروشگاهی که صنایع دستی غیرایرانی عرضه می‌کند، با کمک ستاد مبارزه با کالای قاچاق، تلاش می‌کنیم از این موضوع جلوگیری کنیم.

معاون صنایع دستی تا کنون از بازارچه‌های صنایع دستی دو استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی دیدن کرده و قرار است در روزهای آینده به بازارچه‌های صنایع دستی استان‌های اردبیل و گیلان نیز برود.

منبع: ایسنا


95/1/3 - 14:04 - 2016-3-22 14:04:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن