تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830054860




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتشار «تاریخ ملل» و «نقد عقل محض»


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: سه‌شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵




1457332690382_18.jpg

ترجمه کتاب‌های «تاریخ ملل» و «نقد عقل محض» منتشر شد. به گزارش خبرنگار کتاب ایسنا، کتاب «تاریخ ملل (چگونه ملت‌ها شکل گرفت)» نوشته پیتر فورتادو با ترجمه مهدی حقیقت‌خواه، در 326 صفحه، با شمارگان 1650 نسخه و قیمت 30000 تومان در انتشارات ققنوس منشر شده است. مصر، هندوستان، ایران، یونان، چین، ایرلند، اسپانیا، فرانسه، روسیه، جمهوری چک، لهستان، مجارستان، ترکیه، برزیل، مکزیک، هلند، سوئد، بریتانیای کبیر، ایالات متحده، استرالیا، غنا، فنلاند، آرژانتین، کانادا، ایتالیا، ژاپن و آلمان 27 کشوری هستند که فورتادو در کتاب خود درباره تاریخ آن‌ها نوشته است. در پیش‌گفتار این کتاب آمده است: «... این کتاب به ناگزیر بازتاب‌دهنده دلمشغولی‌های زمان کنونی است. نمی‌توان آن را تاریخ جهان نامید، بلکه گزیده‌ای است از تاریخ ملل که با این باور فراهم آمده است که اجرای موفقیت‌آمیز یک دیدگاه یک‌جانبه، یک برنامه کار فراگیر اما یک‌جانبه، در عصر چندکانونی پسامدرن ما، نه شدنی است و نه پسندیده. هدف دیگر این کتاب کندوکاو در دریافت همگانی از تاریخ در گوشه و کنار دنیاست و از تاریخ‌دانان برجسته و دیگر نویسندگان کارآمد می‌خوهد از چارچوب‌های معمول ارجاعی خود پا را را فراتر بگذارند و درباره تاریخ کشورشان بدان گونه که در فرهنگ سرزمینشان به وسعت درک می‌شود بنویسند.»



*** کتاب «نقد عقل محض» نوشته ایمانوئل کانت و ترجمه بهروز نظری، در دو بخش «آموزه استعلایی عناصر» و «آموزه استعلایی روش» در 767 صفحه با شمارگان 1650 نسخه و قیمت 55000 تومان در نشر یادشده به چاپ رسیده است. در پیش‌گفتار کتاب آمده است: «عقل بشر در یکی از انواع شناخت‌های خود این تقدیر به‌خصوص را دارد که پرسش‌هایی برایش مطرح می‌شوند که عقل نمی‌تواند از آن‌ها چشم بپوشد، زیرا این مسائل به وسیله خود طبیعتِ عقل در برابرش نهاده شده‌اند؛ اما عقل قادر به پاسخ به آن‌ها نیست، زیرا این پرسش‌ها از کل ظرفیت عقلِ بشری فراتر می‌روند. عقل بی‌آن‌که مقصر باشد، گرفتار این سردرگمی می‌شود. او از اصولی (بنیادین) شروع می‌کند که کاربرد آن‌ها در جریان تجربه اجتناب‌ناپذیر است، و در عین حال این کاربرد به وسیله تجربه از تضمین کافی برخوردار است. عقل با این اصول بنیادین (همان‌طور که طبیعتش اقتضا می‌کند) همواره بالاتر و به طرف شروط دورتر می‌رود. اما وقتی عقل متوجه می‌شود که به این شیوه فعالیتش همواره باید ناقص بماند، و لذا پرسش‌ها هرگز متوقف نمی‌شوند، آن گاه خود را مجبور می‌بیند به اصولی (بنیادین) پناه ببرد که از همه کاربردهای ممکن تجربه فراتر می‌روند، و در عین حال، آن‌قدر قطعی به نظر می‌رسند که حتی فهم مشترک و متعارف انسان با آن‌ها موافق است. اما عقل از این طریق به درون ابهام و تناقضات درمی‌افتد، و از آن‌ها می‌تواند نتیجه بگیرد که باید جایی در خودِ مبنا خطاهایی پنهانی وجود داشته باشد، با این همه، این عقل نمی‌تواند این خطاها را کشف کند؛ زیرا اصولی (بنیادین) که عقل آن‌ها را به کار می‌گیرد، چون از مرزهای کل تجربه خارج می‌شوند، دیگر هیچ‌گونه محک تجربی‌ای را به رسمیت نمی‌شناسند. عرصه نبرد این منازعات بی‌پایان، متافیزیک خوانده می‌شود.»



انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن