واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نوروز 94 فصل واژگوني خودروها بود
سخنگوي ناجا با اشاره به كاهش 10 درصدي تلفات جادهاي در نوروز 94 نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: بيشترين واژگوني خودروها در ايام عيد اتفاق افتاد، آن هم به اين دليل كه رانندگان بعد از صرف ناهار، اقدام به رانندگي كردند. بيشترين ساعات تصادفات منجر به فوت بين 14 تا 18 و بيشترين مكان تصادفات منجر به فوت هم در شعاع 30 كيلومتري شهرها اتفاق افتاده است.
سردار سعيد منتظر المهدي در آخرين نشست خبري سال 94 از كشف بيش از 7 هزار كيلوگرم مواد محترقه پر خطر در چند ماه گذشته خبر داد و گفت: برآورد ما اين است كه در چهارشنبه آخر سال هيچ نشاني از هنجارهاي لجام گسيخته نداشته باشيم و چهارشنبه امسال با رويكرد محله محوري و نظارت بزرگترها سپري شود.
وي از افزايش 8 درصدي كشفيات مواد محترقه نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: ميزان دستگيرشدگان در اين حوزه نيز نسبت به سال گذشته 132 درصد افزايش داشته و در حوزه توليد و فروش مواد محترقه، هزار و 304 نفر دستگير شدند. وي شعار نوروزي امسال را «پليس و مردم، نظم و قانونمندي و نشاط بهاري» عنوان كرد و به مردم گفت در ايام نوروز سعه صدر خود را افزايش دهند و سطح انتظاراتشان را تعديل و حقوق ديگران را رعايت كنند.
سردار منتظرالمهدي از كاهش 1/3 درصدي تلفات جادهاي در 11 ماه امسال خبر داد و گفت: شمار جانباختگان تصادفات جادهاي در سال جاري حدود 450 نفر نسبت به سال قبل كمتر بوده است.
وي با اشاره به كاهش 10 درصدي تلفات جادهاي در نوروز 94 نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: بيشترين واژگوني خودروها در ايام نوروز اتفاق افتاد، آن هم به دليل اينكه رانندگان بعد از صرف ناهار اقدام به رانندگي كردند. همچنين بيشترين ساعات تصادفات منجر به فوت بين 14 تا 18 بعدازظهر و بيشترين مكان تصادفات منجر به فوت در شعاع 30 كيلومتري شهرها اتفاق افتاده است. وي ادامه داد: بيشترين علت تصادفات جادهاي با بيش از 32 درصد فاصله نگرفتن طولي و بيتوجهي به جلو، 1/21درصد تخطي از سرعت مطمئنه و 5/16 درصد انحراف به چپ بوده است.
معاون اجتماعي ناجا ادامه داد: در يك سال گذشته بيش از يك ميليون و 500 هزار گواهينامه صادر شد و بيش از 5 هزار گواهينامه به دليل تخلفات ابطال شد.
وي با بيان اينكه بيش از 52 درصد سرقتها از نوع خرد است، گفت: بيش از 50 درصد سرقتها توسط معتادان انجام ميشود و 95 درصد خودروهاي سرقت شده كشف شدهاند. منتظرالمهدي به شهروندان توصيه كرد در مواقع ترك منزل، منزل خود را به افراد مطمئن و همسايه معتمد بسپارند. به هيچ عنوان پول نقد، طلا و جواهرات را در خانهها نگهداري نكنند و آنها را به صندوق امانات بسپارند و سيستمهاي ايمني و امنيتي خودرو و منازل خود را بازبيني و خلأهاي موجود را برطرف كنند تا فرصت سرقت از سارقان گرفته شود.
سخنگوي نيروي انتظامي با اشاره به افزايش 17درصدي جرائم سايبري در يك سال گذشته گفت: بيش از 89 درصد جرائم كشف شده است.
وي با بيان اينكه 14 هزار و 400 مورد تماس و مراجعه به پليس فتا انجام شده است، گفت: بيشتر اين مراجعات در حوزه برداشتهاي غيرمجاز و مزاحمتهاي برخط و اينترنتي بوده است. وي همچنين با اشاره به جذب 4 هزار و 500 نفر هميار پليس در فتا از افزايش 17 درصدي دستگير شدگان در حوزه سايبري خبر داد و گفت: 83 درصد آنها را مردان و 17 درصد آنها را زنان تشكيل ميدهند. سخنگوي نيروي انتظامي با بيان اينكه بيش از 430 هزار پيام به مركز نظارت همگاني پليس يا سامانه 197 ارسال شد، گفت: 50 درصد از اين پيامها انتقاد، 6 درصد شكايت، 30 درصد تشكر و 15 تا 16 درصد پيشنهاد و ارائه راهكار بوده است. منتظرالمهدي بيشترين تماسها را مربوط به حوزه وظيفه عمومي و جرائم راهنمايي و رانندگي دانست و گفت: شكايات و انتقادها از نحوه رفتار پليس بوده است.
سخنگوي نيروي انتظامي از بيش از 21 ميليون و 500 هزار تماس با سامانه 110 در ماههاي گذشته خبر داد و گفت: بيشترين اين تماسها مربوط به جرائم رانندگي، سرقت، نزاعهاي خياباني و جمعآوري معتادان متجاهر بوده است. سخنگوي نيروي انتظامي با اشاره به افزايش 30 درصدي شناسايي و رديابي متهمان و مجرمان در خارج از كشور خبر داد و گفت: صد درصد مجرمان به داخل كشور استرداد شدند كه بيشترين جرائم آنها مسائل اقتصادي و مالي بوده است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]