تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803681867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گردشگران فریب تبلیغات کاذب فضای مجازی را نخورند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: گردشگران فریب تبلیغات کاذب فضای مجازی را نخورند
رییس جامعه گردشکری الکترونیکی ایران نسبت به افزایش تعداد سایت‎های نامعتبر که اقدام به ارائه خدمات گردشگری می‎کنند هشدار داد.
عصرایران - تا نوروز 95 مدت زمان زیادی باقی نمانده است و البته همین موضوع یکی ازمهمترین دلایل مشکلات گردشگران در فضای مجازی است چرا که در این میان بازار خرید و فروش محصولات گردشگری توسط سایت‎های ناشناخته و غیرمجاز افزایش می‎یابد و همین موضوع نگرانی مسئولان و فعالان گردشگری و نیز مسافران را برانگیخته است.

دکتر حسن تقی زاده انصاری، رییس جامعه گردشکری الکترونیکی ایران نسبت به افزایش تعداد سایت‎های نامعتبر که اقدام به ارائه خدمات گردشگری می‎کنند هشدار داد و افزود: افزایش تعداد این سایت ها و شبکه های اجتماعی با انتشار قیمت‎های جذاب و وسوسه برانگیز و البته ارزان‎تر ازمحصولات دفاتر خدمات مسافرتی سبب گرایش بسیاری از مردم به این سایت های اینترنتی و حتی تبلیغ در شبکه های اجتماعی و دهان به دهان آن ها شده است.

به گفته او، پیدا کردن سایت های فروش خدمات تور اصلاً کاری ندارد. فقط کافی است یکی از واژه های کلیدی مربوط به سفر را در اینترنت جستجو کنید تا با انبوهی از این سایت ها روبه رو شوید، سایت هایی که معمولا  با لوگو یا مجوز خاصی روی صفحه های خود ندارد و فقط یک نام زینت بخش صفحه‎ی آنهاست. البته این روزها برخی آژانس ها برای این که در این رقابت نابرابر، قافله را نبازند و از تکنولوژی عقب نمانند، سایت هایی به نام آژانس خود راه اندازی کرده و خدمات آنلاین ارائه می کنند.

انصاری در پاسخ به این سوال که از کجا بدانیم کدام سایت غیرمجاز و کدام یک مجازاست؟ گفت:خرید خدمات مسافرتی مطمئن در اینترنت نیازمند آگاهی است لذا با گسترش روز افزون اینترنت، سوءاستفاده و فریب‎های الکترونیکی نیز افزایش یافته است. چه افراد بسیاری که اطلاعات و مدارک شخصی خود یا پول خود را از طریق اینترنت از دست داده اند.

او یادآوری کرد: کاربران و استفاده کنندگان از اینترنت در صورت تمایل به خرید آنلاین یا الکترونیکی خدمات مسافرتی، تور، بلیت قطار، گرفتن روادید، رزرواسیون هتل و بلیت مراکز تفریحی و برای اطمینان از خرید و انجام تعهدات باید نکات اساسی را برای خرید مطمئن  و امنیت در دنیای دیجیتال رعایت کنند.

انصاری در ادامه تاکید کرد: برای خرید محصول یا رزرو خدمات سفر، نخست باید مطمئن شوید که آن سایت، معتبر است یا خیر که می توان از لوگوی بانک ها و نیز سایت های مرتبط و نیز وابستگی سایت به موسسات و تاسیسات گردشگری دارای مجوز سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یا سازمان هواپیمایی کشوری که در این سایت ها درج می شود متوجه این موضوع شد.

به گفته او، برای رزرو و خرید بلیت هواپیما، هتل، روادید، تور، بیمه و سایر خدمات سفر، حتما از سایت شرکت های مسافرتی و گردشگری مجاز باید استفاده شود. همچنین باید تعهدات درج شده‎ی مربوط به هر یک از خدمات سفر به دقت مطالعه شود و نسخه ای از قرارداد و شرایط آن شامل زمان ورود و خروج، امکانات، تشکیلات و سایر جزئیات سفر را حتما بررسی و دریافت کنید.

انصاری اظهار کرد: هرگز از سایت های ناشناس و بی ارتباط با شرکت های مسافرتی و هتل‎ها که با عناوین و نرخ های جذاب، قصد سوء استفاده از مسافران و گردشگران را دارند خرید نکنید و همچنین هنگام خرید و پرداخت آنلاین هزینه در سایت‎ها نیز اگر برای پرداخت به سایت اصلی بانک متصل نشدید، هرگز اطلاعات بانکی خود را وارد نکنید.

او در عین حال پیشنهاد کرد: حتی المقدور از خرید آنلاین با دسترسی به سرویس های بانکداری اینترنتی در محیط های عمومی مانند کافی نت ها یا رایانه های ناشناس خودداری کنید و در صورت لزوم به استفاه و خرید اینترنتی، حتما از ذخیره کردن رمز اینترنتی خود خودداری کنید. به علاوه اطلاعات شخصی، به ویژه اطلاعات بانکی خود از جمله رمز دوم کارت های اعتباری و تاریخ انقضاء را در هیچ وب سایتی ذخیره نکنید.

رئیس جامعه ی گردشگری الکترونیکی ایران در ادامه بیان کرد: بی تردید همانگونه که لازم است در دنیای واقعی، دقت های لازم در زمان خرید انجام شود. در دنیای مجازی نباید از کنترل های لازم در انتخاب محصول و خرید ایمن اجتناب کرد.

توصیه به فعالان گردشگری: به سایت های نامعتبر اعتماد نکنید

وی در ادامه اذعان داشت: به ایمیل های ناشناس و یا آگهی هایی که در سایت های نامعلوم مشاهده می کنید اعتماد نکتید چرا که اغلب وسیله ای جهت کلاهبرداری است لذا قبل از ارائه هرگونه اطلاعات از صحت آن مطمئن شوید.

انصاری با اشاره به این که حتما از هویت افرادی که به صورت تلفنی یا الکترونیکی خواستار تغییر تاریخ بلیت با برنامه سفر خود هستند اطمینان حاصل کنید ادامه داد: نام کاربری و رمز عبور سامانه ی الکترونیکی شرکت خود را در اختیار فرد معین و مطمئن قرار دهید و در صورت قطع همکاری، دسترسی به سامانه فرد قبلی را خاتمه دهید.

رییس جامعه گردشکری الکترونیکی ایران با تاکید بر این که طراحی، ساخت سایت و سامانه الکترونیکی شرکت خود را به موسسات معتبر بسپارید یادآور شد: نسبت به حفظ سایت و سامانه الکترونیکی خود مقابل حملات در فضای مجاز اقدام کنید.

به گفته وی، از رایانه های متصل به سامانه فروش بلیت، هتل و سایر خدمات بازدید دوره ای نمایید و از آلوده نبودن آنها به ویروس و نرم افزار سرقت اطلاعات اطمینان حاصل کنید.

انصاری با اشاره به این که به حفظ شئونات حرفه ای و مسائل اخلاقی در فضای مجازی بالاخص در تبلیغات اهتمام ورزید، خاطر نشان کرد: از ارائه و فروش خدمات گردشگری خود در سایت های غیرمرتبط و سامانه های فاقد ارتباط رسمی با موسسات و تاسیسات گردشگری پرهیز کنید.

به گفته او، برای رزرو و خرید خدمات گردشگری صرفا از سایت و سامانه های الکترونیکی معتبر استفاده کنید و هرگز به سامانه های ناشناس و فاقد رابطه رسمی با موسسات و تاسیسات گردشکری معتبر اعتماد نکنید چرا که در صورت بروز مشکل نشانی، تلفن و فضای حقیقی آن مجموعه مشخص و قابل رسیدگی بوده و تحت نظارت سازمانهای متولی هستند.

وی در پایان تاکید کرد: از رقابت ناسالم، تخریب شرکت‎ها و موسسات، انتشار اخبار غیرواقع و اقدامات فریبنده یا نقض حقوق اشخاص در فضای مجازی و سایر سامانه ها و مانند پیامک خودداری کنید.



تاریخ انتشار: ۰۲:۳۸ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - 05 March 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن