تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870290402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از طهرون تا تهران با بازیگرانی در چند نقش به روی آنتن می رود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: از طهرون تا تهران با بازیگرانی در چند نقش به روی آنتن می رود برنامه ی رادیویی از طهرون با تهران با هنرنمایی بازیگران اداره کل هنرهای نمایشی رادیو در چندین نقش متفاوت به روی آنتن رادیو نمایش می رود.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۰ اسفند ساعت 13:43

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا ،حمیدرضا هدایتی طراح مجموعه ی نمایشی "از طهرون تا تهران" ضمن اعلام این مطلب گفت :در این برنامه بازیگرانی را می خواستیم که بتوانند در نقش چند نفر بازی کنند و این بازیگران که از بین هنرمندان خوب اداره کل هنرهای نمایشی انتخاب شده اند توانسته اند با درک درست از شخصیت های نمایشی  اجرای قابل قبولی ارائه دهند.

وی افزود : از آنجا که بازیگران  این مجموعه هر کدام مطالب مختلفی را درباره تهران قدیم خوانده و دیده اند ؛ توانسته اند  با بهره گیری از تجربیات گذشته ی خود ، در اجرای نقش های این برنامه طوری قصه ها را روایت کنند که انگار در تهران صد سال پیش رخ داده است.

این هنرمند  ادامه داد : اتفاقاتی که در پایتخت رخ می دهد چه در گذشته و چه امروز حائز اهمیت است چرا که در کل کشور تاثیر گذار است و به نوعی این اتفاقات برای سایر شهرها الگوی رفتاری می شود، به تعبیری دیگر چون در تهران اقوام مختلفی حضور دارند به نوعی می توان گفت : تهران ، ایرانی کوچک است و ما در این برنامه سعی کرده ایم با پرداختن نمایشی به  آداب و رسوم  و مسائل تهران قدیم،  رضایت شنوندگان رادیو نمایش را جلب کنیم .

حمیدرضا هدایتی  در خصوص گزارشگری این برنامه ، خاطرنشان کرد:گزارشگری زبان گویای برنامه های رادیو و تلویزیون است و امیدوارم که در آینده بیش از پیش به آن توجه شود، باید بگویم من خود را گزارشگر نیز می دانم و ارتباط گرفتن با مردم را بسیار دوست دارم، حتی بسیاری از مواقع بعضی از دوستانم می گویند که من از گزارش بسیار تاثیر گرفته ام.

حمید رضا هدایتی  که حدود سی سال به عنوان گوینده ، گزارشگر و بازیگر  در عرصه های مختلف تاتر،  سینما ، رادیو و تلویزیون حضوری فعال دارد، در پایان تاکید کرد :  هر کدام از گزارش های که تولید کرده ام ، به نوعی نمایش رادیویی کوتاهی است که مقدمه ، میانه و پایان دارد و با توجه به تجربه ای که در گزارشگری کسب کرده ام ، به این نتیجه رسیده ام که گزارش نمایش گونه تاثیر دوچندانی بر مخاطبان می گذارد.

بر اساس این خبر ، مجموعه رادیویی " از طهرون تا تهران" به تهیه کنندگی : ژاله محمد علی ، نویسندگی : سید مهرداد ضیائی و ژیلا تقی زاده و با هنرنمایی بازیگرانی چون فریبا متخصص، علی میلانی، محمد آقا محمدی، نوشین حسن زاده، میرطاهر مظلومی، راضیه مومیوند، معصومه عزیز محمدی، محمد رضا علی، سیما خوش چشم، مجتبی طباطبایی و تعداد دیگری از بازیگران اداره کل هنرهای نمایشی رادیو در رادیو نمایش تولید شده است .

این برنامه  به صدابرداری : پیروز صدرایی  و افکت : نازنین حسن پور و نرگس موسی پور ، روزهای پنج شنبه و جمعه ، ساعت 20 از رادیو نمایش پخش می شود.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن