محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831236276
کارناوال تبليغاتي دولتی در همايش اقتصاد مقاومتي
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کارناوال تبليغاتي دولتی در همايش اقتصاد مقاومتي
روز گذشته همايش «تبيين سياستهاي برنامه ششم توسعه و اقتصاد مقاومتي» در سالن اجلاس و با حضور مردان اقتصادي دولت برگزارشد تا به جزئيات برنامههاي ششم اقتصاد و انطباق آن با سیاستهای اقتصاد مقاومتی پرداخته شود اما شاهبيت تمام سخنان مسئولان مشکل جدي اشتغال و معيشت مردم و البته پاسخگويي انتخاباتي به منتقدان بود.
نویسنده : مهران ابراهيميان
به گزارش «جوان»، تنها طيبنيا وزير اقتصاد در چارچوب موضوع همايش سخن گفت و به حاشيههاي انتخاباتي ورود پيدا نکرد، اما بقيه به نوعي باز هم تريبوني را به نام اقتصاد مقاومتي عاريه گرفته بودند و حرفهاي انتخاباتي خود را زدند يا در حاشيه همايش به دفاع از خود پرداختند.
بنا بر اين گزارش وزير اقتصاد در اين همايش، مواجهه با دو عارضه نفتي بودن و دولتي بودن را از برنامههاي دولت اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بر دو موضوع رفع تنگناهاي مالي و بدهيها متمرکز شده است. علي طيبنيا درباره فرصت استفاده از شرايط پساتحريم براي بازسازي اقتصادي گفت: دولت يازدهم در گام نخست از زماني که روي کار آمد، سعي کرد که ثبات و آرامش را در اقتصاد ايران حاکم کند و فضاي منفي ناشي از تحريم را به حداقل برساند.
وزير امور اقتصادي و دارايي، گام دوم دولت را آغاز اجراي برنامههاي کوتاهمدت در دوران پساتحريم توسط دولت اعلام کرد و با بيان اينکه تحريمها نشان داد که اقتصاد ايران چقدر نسبت به تکانهها آسيبپذير است، افزود: افزايش مقاومتپذيري اقتصاد به دليل تحريمها باعث شد که همراه با تداوم تحريمها با روند کاهش قيمت نفت و فلزات اساسي و کاهش درآمدهاي ارزي که با آنها مواجه بوديم، اقتصاد کشور آسيب زيادي نبيند. طيبنيا سه هدف راهبردي براي برنامه ششم را رشد اقتصادي پايدار و غيرتورمي، ايجاد فرصت شغلي پايدار و مهار بحران بيکاري و افزايش نقش قابليت و مشارکت مردم اعلام کرد و افزود: رشد اقتصادي پايدار مهمترين رکن تعيينکننده رفاه مردم است.
وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينکه براساس برنامهها بايد يکسوم رشد اقتصادي از محل ارتقاي بهرهوري سهم توليد حاصل شود، مهمترين راهبردهاي برنامه ششم را گسترش بهرهوري متکي بر توسعه پايدار، ارتقاي بهرهوري دانشبنيان، ارتقاي بهرهوري عمومي، بهبود استانداردهاي مصرف و ساماندهي مجدد نظام تدوين کشور و افزايش کارايي نظام اداري دانست. وزير امور اقتصادي و دارايي درباره اقتصاد مقاومتي گفت: 11 برنامه ملي تهيه و تنظيم شده که بخش عمده آن به مراحل نهايي رسيده است.
سال بعد سهم بخش خصوصي بيشتر ميشود
وي افزود: طبيعي است که درآمد سال آينده نفت از امسال بيشتر ميشود و براساس سياست ابلاغي مقام معظم رهبري، درآمد از طريق صندوق توسعه ملي به بخش خصوصي خواهد رسيد. همچنين درآمد شرکت ملي نفت افزايش پيدا خواهد کرد. وي درباره اشتغال نيز تصريح کرد: قرار نيست تمامي اشتغال کشور از طريق دولت ايجاد شود، به دنبال کاهش تصدي و سهم دولت از اقتصاد هستيم تا هزينههاي جاري دولت از بودجه نفت کاهش يابد، بنابراين بخش خصوصي بايد اشتغال ايجاد کند.
هر رشدي به توليد اشتغال منجر نميشود
طيبنيا افزود: نياز به رشد اقتصادي بالا داريم و سازوکار آن به گونهاي بايد باشد که منجر به اشتغال شود، زيرا هر رشدي ضرورتاً منجر به اشتغال نميشود. سياستهايي طراحي شده که رشد منجر به اشتغال در بخشها و صنايع کوچک و متوسط شود.
وي در خصوص حل مشکلات معيشتي مردم بيان داشت: برنامه ششم براي سالهاي آينده تضمين شده که تفاوت عمده با ساير برنامهها دارد، زيرا طرحهاي عملياتي در آن پيشبيني شده است. فعاليتها و اقداماتي که بايد انجام شود، بهصورت کمي و زمانبندي اجرا در نظر گرفته شده است.
وي از ديگر اهداف برنامه را حفظ ارزش پول ملي و کنترل تورم عنوان کرد و گفت: برنامه داريم براي کنترل تورم اقداماتي انجام دهيم تا اقشار محروم جامعه از گزند تورم کمترين آسيب را ببينند.
نياز سالانه ۹۰۰ هزار فرصت شغلي در برنامه ششم
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي کشور نيز در اين همايش گفت: در برنامه ششم سالانه نياز به ايجاد ۹۰۰ هزار فرصت شغلي است.
محمدباقر نوبخت، رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي کشور با بيان اينکه برنامه ششم جامعنگر و مسئلهمحور است، اظهار داشت: با توجه به ابلاغ سياستهاي کلي برنامه ششم، برنامه نيز از اين سياستها تبعيت ميکند. در اين برنامه چهار بعد اصلي مورد توجه قرار گرفته که از جمله آن توسعه سواحل مکران است.
وي ادامه داد: مباحث مربوط به پيشران توسعه در برنامه ششم مورد توجه قرار گرفته و معدن و صنايع معدني، ترانزيت، حمل و نقل ريلي و فناوري اطلاعات مدنظر است که روي آن تمرکز شده است. رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي کشور با بيان اينکه براي تحول چشمگير نيازمند رشد اقتصادي بالا هستيم، افزود: در برنامه پيشبيني شده و نيازمنديم تا پايان برنامه ششم 900 هزار فرصت شغلي فراهم شود.
بنا بر اين گزارش وي گفت: در حالي که براساس آمارها ضريب جيني بهبود نسبي خود را در دو سال اخير از دست داده و فقرا فقيرتر و پولدارها غنيتر شدهاند، گفت: ضريب جيني 0/34 واحد پيشبيني شده و همچنين رشد متوسط جمعيت 1/26 درصد در نظر گرفته شده تا جمعيت کشور از 79 ميليون نفر به 89 ميليون نفر در پايان برنامه برسد. نرخ باروري کلي نگرانکننده بود که مبادا با پيري جمعيت روبهرو شويم و اين نرخ از 1/9 نفر به 2/1 نفر در خانوار در طول برنامه افزايش خواهد يافت. رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي کشور افزود: نسبت ماليات به توليد ناخالص داخلي از 6/5 درصد کنوني به 10 درصد خواهد رسيد.
فريز نفتي طرحي ضدبازگشت ايران به بازار است
همچنين سخنگوي دولت در نشست هفتگي با خبرنگاران که در اجلاس سران کشورهاي اسلامي برگزار شد، با اشاره به مذاکرات برخي کشورهاي سازمان اوپک و توافق آنها براي ثابت نگه داشتن سقف توليد، تصريح کرد: اقدام اين کشورها بدان معناست که نميخواهند حق ايران را براي بازگشت به توليد قبل از تحريمها به رسميت بشناسند.
سخنگوي دولت تأکيد کرد: کشورهاي عضو اوپک بايد توليد خود را تقليل دهند تا ايران به توليد قبلي خود پيش از تحريمها بازگردد و انتظار داريم با واقعبيني حق ايران را به رسميت بشناسند.
سخنگوي دولت به طور تلويحي به گزارش روزنامه «جوان» چنين پاسخ گفت: تمام هواپيماهاي خريداري شده به صورت اجاره به شرط تمليک است و در صورتي که جوانهاي ما بيکار باشند، پولي بابت خريد هواپيما نخواهيم داد و قرار نيست منابع محدود ما که براي توسعه کشور در نظر گرفته شده است صرف خريد هواپيماها شود. سخنگوي دولت گفت: اين ارقامي که بيان ميشود براي خريد هواپيما در نظر گرفته شده است، صحيح نيست و ما به جاي خريد هواپيما و قرار دادن آنها در اختيار قشري خاص به دنبال ايجاد اشتغال براي جوانان خود هستيم.
سخنگوي دولت در واکنش به کمک مالي يک مفسد اقتصادي به حزب اعتدال و توسعه گفت: کل جريان مالي حزب کاملاً شفاف و مشخص است و اين صحبتهاي اخير مربوط به 10 سال پيش است که اکنون مطرح ميشود.
وي ادامه داد: در زمان انتخابات توان مالي ما نبود، حزبي که جمعي از معتدلان جناح چپ و راست در آن حضور داشتند تنها از جيب خودشان مخارج را تأمين کنند، بنابراين در زمان انتخابات همانند ساير احزاب ديگر حسابي را معرفي کرديم تا علاقهمنداني که قصد کمک به حزب دارند اين کار را انجام دهند، بر همين اساس شماره حساب را به طرفداران حزب معرفي کرديم و در اين کمکهاي مردمي سيستم گزينشي هم نداشتيم.
يک ميليارد و ٧٠٠ ميليون دلار گم نشده
معاون اول رئيسجمهور نيز در اين همايش ترجيح داد تا خبرنگاران سخني از وي را تيتر کنند که ربطي به اقتصاد مقاومتي ندارد و درباره انتخابات جهت دار تبليغ کرد و گفت: به تازگي يک فردي در سخنرانيهاي خود اظهار داشت يک ميليارد و ٧٠٠ ميليون دلاري که بعد از برجام گرفتند گم شده، آخر چرا اين حرف را ميزنيد، يک دلار مگر ميشود گم شود، پولي که گرفته شده به خزانه واريز شده است. اسحاق جهانگيري گفت: ما مصمم هستيم با فساد مبارزه کرده و آن را ريشهکن کنيم و افزود: به آدرسهاي غلط توجه نکنيد، برخي فکر ميکنند اين دولت، دولت سادهاي است، به اين دولت آدرس صحيح دهيد تا در اسرع وقت تمامي موضوعات را پيگيري کند. جهانگيري تصريح کرد: حتي نزديکترين فرد به بالاترين مقام اين کشور اگر دستش به فساد آلوده شود، در برخورد با آن هيچ خط قرمزي وجود ندارد و تمامي موارد بايد در محاکمه قضايي رسيدگي شود.
معاون اول رئيسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي از مهمترين برنامههاي دولت است، گفت: پنج رويکرد مهمي که در سياست کلي اقتصاد مقاومتي ذکر شده بايد در تمام دستگاههاي اجرايي عملياتي شود و اين مسئله نيز بايد در ساير حوزهها مورد توجه بگيرد.
جهانگيري تأکيد کرد: بايد وضعيت معيشت مردم را درست کنيم و اين مسئله از دغدغههاي اصلي دولت به شمار ميرود و در برنامههاي آتي پيشبينيهاي بسيار خوبي صورت گرفته است.
معاون اول رئيسجمهور با بيان اينکه سياستهاي دولت در 2/5 سال گذشته موفق بوده است در عين حال گفت: بيکاري چالش امروز و فرداي کشور است و متأسفانه نرخ بيکاري فارغالتحصيلان دو برابر نرخ بيکاري عادي است.
جهانگيري با اشاره به اينکه بايد سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي در تمام بخشها اجرايي شود، ترجيح داده جاي ارائه گزارش عملکرد، حمله به ديگران را در دستور کار خود قرار بدهد و اظهار داشت: نيروهاي مسلح بايد پاسخ دهند بخش دانشبنياد چقدر در آن سازمان اجرايي شده است، آيا سياستهاي اقتصاد مقاومتي در بخش برونزايي و درونزايي اجرايي شده يا خير، البته قوه قضائيه و دولت نيز همين موضوع را بايد توضيح دهند. وي گفت: برجام خلق فرصتي براي منزلت کشور و بازسازي اقتصاد و تحقق اقتصاد مقاومتي است. بايد معيشت مردم به حرکت دربيايد، مردم در سال 92 کاري کردند که تهديدها از بين برود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
در همایش رصد اقتصاد مقاومتی مطرح شد دولت اقتصاد مقاومتی را باور ندارد/ مجلس پررنگ عمل نکرد
در همایش رصد اقتصاد مقاومتی مطرح شددولت اقتصاد مقاومتی را باور ندارد مجلس پررنگ عمل نکردیک اقتصاددان با بیان اینکه متأسفانه در حوزه سیاستگذاری اقتصادی همدلی وجود ندارد گفت مجلس بسترها و پایههای تقنینی اقتصاد مقاومتی را فراهم نکرد و در اجرا نیز شاهد شعارزدگی و طفره از واقعیتدبیر کنگره ملی اقتصاد مقاومتی مطرح کرد هدر رفت منابع با نفت و اقتصاد دولتی/ با مردمیشدن اقتصاد عدالت ایجاد می
دبیر کنگره ملی اقتصاد مقاومتی مطرح کردهدر رفت منابع با نفت و اقتصاد دولتی با مردمیشدن اقتصاد عدالت ایجاد میشوددبیر کنگره ملی اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اینکه نفت و اقتصاد دولتی ضربهپذیر بوده و تابآوری اندکی دارد گفت با مردمیشدن اقتصاد عدالت ایجاد میشود به گزارش خبرنگار ادلایل تشکیل ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی/ منتظر جهش اقتصادی باشیم
کارشناسان اعلام کرد دلایل تشکیل ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی منتظر جهش اقتصادی باشیم شناسهٔ خبر 3560268 - پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۱ اقتصاد > اقتصاد ایران همزمان با دومین سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصادمقاومتی دلایل تشکیل ستادف فرماندهی اقتصادمقاومتی تشریح شد به گزارش خاقتصاد مقاومتی ۲ ساله شد !
اقتصاد مقاومتی ۲ ساله شد درحالی ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ۲ ساله شد که عملکرد دولت در این باره مورد رضایت نیست آیا بهتر نیست دولتمردان به جای استمرار ایده شکست خورده توسعه برونزا به اجرای اقتصاد مقاومتی با ایده توسعه درونزا روی بیاورند به گزارش فرهنگ نیوز امروز سیاست های اقتصاد مقاومتی راهکار مناسبی برای استفاده بهینه انرژی
معاون وزیر نفت خبر داد سیاست های اقتصاد مقاومتی راهکار مناسبی برای استفاده بهینه انرژی معاون وزیر نفت در امور پژوهش با بیان اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی راهکار مناسبی برای استفاده بهینه انرژی است گفت پس از اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک برجام و رفع تحریم ها فرصتی فراهمدر همایش برنامه ششم مطرح شد آقامحمدی: خرید ۱۱۸ هواپیما برای هما مغایر با خصوصیسازی است/ عربمازار: نباید اقت
در همایش برنامه ششم مطرح شدآقامحمدی خرید ۱۱۸ هواپیما برای هما مغایر با خصوصیسازی است عربمازار نباید اقتصاد به بهانه بهبود فضا رها شودعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت خرید یکباره ۱۱۸ فروند هواپیما برای شرکت دولتی هما با رقابت و خصوصیسازی در این بخش مغایر است به گزارش خبرنگارامروز در دانشگاه امام صادق(ع) انجام شد رونمایی از نرم افزار رصد اقتصاد مقاومتی
امروز در دانشگاه امام صادق ع انجام شدرونمایی از نرم افزار رصد اقتصاد مقاومتینرم افزار رصد و ارزیابی اقتصاد مقاومتی رصام امروز در محل دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق ع رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس نرم افزار رصد و ارزیابی اقتصاد مقاومتی رصام امرو/تکرار/فرمانده قرارگاه اقتصاد مقاومتی: ریل اقتصاد کشور مناسب اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیست
تکرار فرمانده قرارگاه اقتصاد مقاومتی ریل اقتصاد کشور مناسب اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیستفرمانده قرارگاه اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه ریل اقتصاد کشور مناسب اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیست گفت برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی افزایش پوشش استانداردسازی باید مورد توجه قرار گیرتشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی
تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق برنامه ملی مصوب در اقتصاد مقاومتی در کشور تشکیل شده است کد خبر ۵۶۸۹۴۷ تاریخ انتشار ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷ ۲۷ - 18 February 2016 ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق برنامه ملی مصوب در اقتصاد مقاومتی درعملیاتی شدن رهایی از اقتصاد دولتی و نفتی با اجرای اقتصاد مقاومتی
دبیر کنگره اقتصاد مقاومتی دانشگاه امام حسین ع با بیان اینکه نفتی و دولتی بودن اقتصاد دو مشکل بزرگ اقتصاد ایران است گفت اقتصاد دولتی غیررقابتی و رانت محور است به گزارش صبحانه الله مراد سیف امروز در همایش تبیین مبانی سیاست های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه عالی دفاع ملی اظهار کرد-
اقتصادی
پربازدیدترینها