تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867144396




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعترافات ایناریتو


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اعترافات ایناریتو




در حالی که ژرار دوپاردیو از فیلم «بازگشته» و بازی لئوناردو دی پاردیو به عنوان بازی در لجنی که بوی عطر می‌داده انتقاد کرد و آن را سینمای غیرواقعی و زندگی غیرواقعی خواند، ایناریتو کارگردان این فیلم به صورت غیرمستقیم جواب این بازیگر مشهور را داد و به سخت بودن شرایط ساخت فیلم اذعان کرد.





خبرگزاری مهر: در حالی که ژرار دوپاردیو از فیلم «بازگشته» و بازی لئوناردو دی پاردیو به عنوان بازی در لجنی که بوی عطر می‌داده انتقاد کرد و آن را سینمای غیرواقعی و زندگی غیرواقعی خواند، ایناریتو کارگردان این فیلم به صورت غیرمستقیم جواب این بازیگر مشهور را داد و به سخت بودن شرایط ساخت فیلم اذعان کرد.



اعترافات ایناریتو



انتظار می‌رود دی کاپریو هفته آینده جایزه اسکار را برای بازی در «بازگشته» دریافت کند. این فیلم در نور طبیعی ساخته شده و از کمترین جلوه‌پردازی کامپیوتری بهره گرفته است.


ایناریتو که با وجود حرف‌های گاه و بی‌گاه عوامل پشت صحنه مبنی بر سخت بودن شرایط کاری و فیلمبرداری در دمای زیر صفر درجه که موجب می‌شد لنز دوربین یخ بزند، هرگز این مسایل را تصدیق نکرده بود، اکنون سرانجام تایید کرده که تصمیم‌های غیرمسئولانه‌ای اخذ کرده است.


در این فیلم وسترن که لئوناردو دی‌کاپریو و تام هاردی از بازیگران آن هستند، شاهد زندگی چند شکارچی در قرن نوزدهم هستیم که شخصیت اصلی آن یعنی شکارچی‌ای به نام گلس با حمله مرگبار خرسی روبه رو می‌شود و همراهانش او را تنها می‌گذارند تا بمیرد. این فیلم در دمای زیر صفر و در یک مورد در دمای منفی ۲۵ درجه در کانادا ساخته شد و برخی از دست‌اندرکاران کار کردن در این شرایط را یک جهنم واقعی توصیف کردند.


اکنون این کارگردان ۵۲ ساله در مصاحبه با مجله «رولینگ استون» اعتراف کرده که برای بازیگران و عوامل فیلم زیادی سختی گیری کرده است. او گفته است: می‌توانم بگویم این فیلم نتیجه خوشی است که از دل تصمیم‌های بسیار بد بیرون آمده است.


این کارگردان مکزیکی که سال پیش برای «مرد پرنده‌ای» اسکار گرفت و امسال مدعی اصلی اسکار است، ضمن تاکید بر این که گاهی باید چنین تصمیم‌هایی گرفت، افزوده است که ساخت فیلم، کار یک آدم اداری پشت میز‌نشین یا چیزی شبیه این نیست اما حالا می تواند بفهمد که چقدر زیاده روی کرده و وقتی تصمیم گرفت این فیلم را چگونه بسازد، به این واقعیت توجه نکرده بود.


با این حال ایناریتو از این که همه این تصمیم‌های سخت را اتخاذ کرده ابراز خوشحالی کرد و در عین حال یادآور شده که می‌داند می‌توانست اتفاق‌های واقعا ناخوشایندی بیفتد. او حتی پذیرفته که در مواردی با مرگ فاصله‌ زیادی نداشتند.


قابل توجه این که دی‌کاپریو در یک سالی که با این پروژه همکاری می‌کرد اجازه نداشت ریشش را بتراشد و قیافه جدید او برای خیلی‌ها جای سوال به وجود آورده بود اما او حتی درباره دلیل این قیافه نیز نمی‌توانست حرف بزند. او در هنگام تهیه فیلم در شکم یک اسب خوابید و مجبور شد تا جگر خام بخورد. او نیز در گفت‌و گو با رولینگ استون گفته است به نظرش ایناریتو می‌خواست «فیتس‌کارالدو» خودش را بسازد.


او از «تایتانیک» هم یاد کرده و گفته من در فیلم‌های متفاوت زیادی بازی کرده‌ام اما این یکی یک چیز دیگر بود و شبیه یک ماجراجویی دیوانه‌وار بود.


«بازگشته» بیشترین جوایز گلدن گلوب و بفتا را از آن خود کرده و ۱۲ نامزدی اسکار را به دست آورده است.






تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن