تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829219167




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چطور صبح زود از خواب بیدار شویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چطور صبح زود از خواب بیدار شویم؟
زود بیدار شدن، مزایای بی شماری دارد و هنگامیکه آن را تجربه کنید شما را شگفت‌زده می‌کند. بیدار شدن زودتر از زمانی که معمولا بیدار می‌شوید، زمان اضافی که همیشه آرزویش را داشتید در اختیارتان قرار می‌دهد.
آفتاب : سلامت نیوز:  ضرب المثل "زود خوابیدن و زود بیدار شدن یک مرد سالم را ثروتمند و عاقل می‌کند” از بن فرانکلین، هنوز هم برای انگیزه دادن به افرادی که عاشق خواب هستند و برای مدت طولانی در تخت می‌مانند، به کار می‌رود.

زود بیدار شدن، مزایای بی شماری دارد و هنگامیکه آن را تجربه کنید شما را شگفت‌زده می‌کند. بیدار شدن زودتر از زمانی که معمولا بیدار می‌شوید، زمان اضافی که همیشه آرزویش را داشتید در اختیارتان قرار می‌دهد.
 
شما می‌توانید از این زمان برای کامل کردن تمام کارهایی که فقط رویای انجام‌شان را می‌دیدید، استفاده کنید. تنها چیزی که احتمالا مانع می‌شود که با زود بیدار شدن از خواب یک شروع عالی داشته باشید، عادات خوابیدن‌تان است که آن‌ها را در طول سال‌ها ساخته‌اید. شاید در گذشته سعی کرده باشید که این عادات را معکوس کنید اما ناامید شده‌اید. دلیلش این است که بدون رویکرد درست، شکستن عادات خواب شما کار واقعا دشواری است. اگر می‌خواهید چند نکته زیرکانه یاد بگیرید که به شما کمک خواهند کرد هر روز صبح زود ازخواب بیدار شوید، مطالب زیر را بخوانید.
 
یک دلیل خوب داشته باشید
 
این یکی از مؤثرترین راهنمایی‌ها برای زود بیدار شدن در هر صبح است. به جای آن‌که فقط ساعت را برای زود بیدار شدن روی زنگ بگذارید، با فکر کردن به یک دلیل خوب بخوابید برای زود بیدار شدن ،به خواب بروید. اگر یک دلیل محکم برای بیدار شدن داشته باشید، ذهن شما به طور خودکار یاد می‌گیرد که زود بیدار شود تا آن را به انجام برساند.
 
هنگامی که خواب آلود هستید به رختخواب بروید
 
بسیاری از مردم معتقدند که کلید صبح زود بیدار شدن از خواب این است که هر شب در یک زمان خاص به رختخواب بروند. با اینحال این مسئله در مورد همه افراد صادق نیست و بعضی‌ها حتی بعد از امتحان کردن این ترفند متوجه می‌شوند که تا اواخر صبح در حال خروپف کردن هستند. هر روز با روز دیگر متفاوت است و شما را در معرض وقایع مختلفی قرار می‌دهد که سطوح استرس مختلفی بر بدن وارد می‌سازند. بنابراین تلاش کردن برای اینکه هر روز صرف‌نظر از کارهای آن روزتان در یک ساعت مشخص به رختخواب بروید، به این معناست که همیشه به قدری خسته نخواهید بود که در همان لحظه‌ای که به رختخواب می‌روید، خواب‌تان بگیرد.
 
زودتر به رختخواب بروید
 
هر چند نکته قبلی در مورد ضرورت رفتن به رختخواب در هنگامیکه خسته‌اید بحث می‌کند، اما درحین حال مهم است که زود به رختخواب بروید. مطمئن شوید که زود به رختخواب می‌روید و تا بعد از نیمه شب بیدار نمی‌مانید. هر چه زودتر به رختخواب بروید، در هنگامی که از خواب بیدار می‌شوید با نشاط‌تر خواهید بود. برای اینکه بدن‌تان در روز بعد با نشاط و پر انرژی باشد، ضروری است که به مقدار مورد نیاز بخوابید.
 
به طور مؤثرتری بخوابید
 
خوب خوابیدن لزوما با ساعات خواب طولانی مرتبط نیست. گاهی اوقات ممکن است شما حتی پس از یک خواب خوب ۶ تا ۸ ساعته نیز احساس خستگی و خواب آلودگی کنید و بعضی اوقات هم ممکن است فقط پس از چند ساعت خواب، هوشیار، پر انرژی و بشاش شوید. این کیفیت خواب شماست که حال صبح روز بعد شما را تعیین می‌کند، نه مدت زمان خواب.
 
از دو هشدار ساعت استفاده کنید
 
یک راه آسان که به وسیله‌ی آن می‌توانید در بیرون آمدن از رختخواب موفق شوید، تنظیم کردن دو هشدار است. زنگ (هشدار) اول را به عنوان زنگ چرت‌تان تنظیم کنید و هشدار دوم را چند دقیقه بعد بگذارید. تنظیم کردن دو هشدار به شما زمان می‌دهد تا حواس‌تان را دوباره جمع کنید و در نهایت، به طور کامل از خواب بیدار شوید تا زنگ دوم را خاموش نمایید.
 
برای خواب‌تان یک برنامه ایجاد کرده و آن را دنبال کنید
 
ذهن انسان به برنامه‌ها به خوبی پاسخ می‌دهد و خیلی زود آن‌ها را به عادت تبدیل می‌کند. یک برنامه‌ی خوب برای آماده کردن بدن و ذهن‌تان برای خواب این است که تمام کارهایتان را در اسرع وقت تمام کنید و سپس با یک دوش آب گرم یا خواندن کتاب، خودتان را ریلکس کنید. سعی کنید این کار را چند روز پشت سر هم انجام دهید. به زودی متوجه خواهید شد که بعد از ورق زدن تنها چند برگ کتاب، خواب‌تان گرفته است.
 
شاید در گذشته برای زود بیدار شدن از خواب واقعا تلاش کرده باشید، اما زود بیدار شدن هنوز هم برایتان کار دشواری به نظر برسد. دنبال کردن تکنیک‌های ذکر شده در بالا به شما کمک خواهد کرد که زود از خواب بیدار شوید و از شر عادت خوابیدن بد که درتمام این سال‌ها گرفتارشان بودید، خلاص شوید.








تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن