تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819628432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صبح زود امتحان بدهید، نمره بهتر بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
صبح زود امتحان بدهید، نمره بهتر بگیرید




اگر می‌خواهید امتحان بدهید یا امتحان بگیرید، این کار را صبح انجام دهید. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که دانش‌آموزان در امتحان‌های صبح‌ در مقایسه با امتحان‌های بعد از ظهر نمره‌ی بهتری می‌گیرند.





مجله دیجی کالا - زهرا غلامی: اگر می‌خواهید امتحان بدهید یا امتحان بگیرید، این کار را صبح انجام دهید. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که دانش‌آموزان در امتحان‌های صبح‌ در مقایسه با امتحان‌های بعد از ظهر نمره‌ی بهتری می‌گیرند.


اگر نمره‌ی بیشتر می‌خواهید، صبح زود امتحان بدهید



اکثر ما صبح زود را برای امتحان دادن ترجیح می‌دهیم، چون در آن موقع انرژی بیشتری داریم و فکر می‌کنیم که بهتر می‌توانیم از پس سوال‌ها بر بیاییم. از طرف دیگر، آزمون‌های جامع و استاندارد و مهم معمولا صبح زود برگزار می‌شود. حالا مطالعات محققان نشان داده‌اند عملکرد کسانی که صبح امتحان می‌دهند، بهتر از آنهایی که است بعد از ظهر سر صندلی آزمون می‌نشینند.

«هانس هنریک سیورتسن» (Hans Henrik Sievertsen) از مرکز ملی تحقیقات اجتماعی دانمارکی در کپنهاگ و اعضای تیم‌اش نمره‌ی ۲ میلیون دانش‌آموز بین سنین ۸ تا ۱۵ سال را بررسی کردند. آنها با این کار می‌خواستند بفهمند که آیا زمان برگزاری آزمون سراسری کشورشان در عملکرد دانش‌آموزان تاثیری داشت یا خیر. این محققان مشاهده کردند که به ازای هر ساعت که می‌گذرد، نمره‌ی دانش‌آموزان کمتر می‌شود. طبق گفته‌ی محققان، این کاهش معادل تاثیر ۱۰ روز مدرسه نرفتن بود. دانش‌آموزانی که عملکرد بدتری در مدرسه داشتند، بیشتر از دیگران تحت تاثیر زمان برگزاری آزمون قرار می‌‌گرفتند.

اعضای این تیم معتقدند که علت این تفاوت در خستگی ذهنی و شناختی ریشه دارد. اگر یک آزمون پس از ۲۰ یا ۳۰ دقیقه استراحت برگزار می‌شد، دانش‌آموزان نسبتا نمره‌ی بهتری می‌گرفتند.

معلوم نیست منابع و توانایی ذهنی این دانش‌آموزان در زمان استراحت چگونه تجدید می‌شود. سیورتسن می‌گوید: «من خیلی دوست دارم بدانم که در ساعات استراحت چه اتفاقی می‌افتد. آیا چیزی که می‌خورند یا هوای تازه در علمکرد آنها تاثیرگذار است؟ اگر این موضوع را بفهمیم می‌توانیم حدس بزنیم که چرا ساعت برگزاری آزمون روی بعضی از دانش‌آموزان تاثیر بیشتری دارد.»

البته سیورتسن نمی‌گوید که برنامه‌ی زمانی مدرسه‌ها باید تغییر کند. بلکه او پیشنهاد می‌دهد که بهتر است آزمو‌ن‌ها مطابق همان برنامه‌ی زمانی، اما پس از اندکی وقت استراحت برگزار شوند. او می‌گوید: «یک راه دیگر هم این است که نمره‌ی امتحانات متناسب با زمان برگزاری آنها تنظیم شود.»

البته امتحان فقط یکی از جنبه‌های مدرسه است. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که اگر ساعت مدرسه کمی دیر شروع شود، برای نوجوانان مفیدتر است. به همین خاطر، در بسیاری از کشورها این موضوع مطرح شده که مدرسه‌ها کمی دیرتر شروع شوند تا برای ساعت بدن نوجوانان مناسب باشند.

محققان با تخصص در زمینه‌ی خواب پزشکی، نوجوانان سراسر جهان را به طور دقیق مورد مطالعه قرار داده و پی برده‌اند که وقتی در روز پیش می‌رویم، نوجوانان هوشیارتر می‌شوند.








تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن