تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829652125




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاصله موسیقی پاپ و سنتی ما یک تار مو است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فاصله موسیقی پاپ و سنتی ما یک تار مو است
سبک پاپ و سنتی در موسیقی کشور ما تفاوت چندانی با هم ندارد و به نوعی یک پاپ سنتی شده داریم.
محمد سعید شریفیان آهنگساز و استاد موسیقی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص استقبال از سبک‌های موسیقی در ایران گفت: در خصوص تفاوت سبک‌ها و استقبال از یکسری سبک‌های خاص، یک مجموعه تفکر وجود دارد. فاصله موسیقی سنتی و پاپ در کشور ما به اندازه تار مو است و در واقع اغلب کسانی که فکر می‌کنند در سبک سنتی می‌خوانند در واقع سبک پاپ سنتی شده را دنبال می‌کنند.

وی افزود: برای موسیقی کشور باید آثار شاخص و عمیق ساخته شود تا یک جریان فکری هدفمند ایجاد شود. اینکه گروهی به سمت سبک خاصی از موسیقی گرایش پیدا می‌کنند، دلیل بر علاقه حتمی آن‌ها نیست. بلکه به دلیل خلأ و کمبودی است که ایجاد شده و برای پرکردن آن کاری انجام نمی‌شود. در موسیقی، یک اثر با داشتن محتوا، عمق مناسب و البته ارائه صحیح می‌تواند موفق باشد.

شریفیان با اشاره به راه‌ حل جذب سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به موسیقی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید سرمایه‌داران علاقه‌مند به این حوزه را تشویق به سرمایه‌گذاری در موسیقی کند تا بخشی از هزینه‌ها به موسیقی کشور تزریق شود.

وی با بیان این مطلب اظهار داشت: در کشور ما مشکل شناخت مسائل، مشورت نکردن و مشورت پذیر نبودن و... موجب می‌شود، آثار موسیقی ما در بیشتر موارد عمق فرهنگی لازم را نداشته باشد و دلیل آن نگاه سلیقه‌ای و شخصی مسئولان است. این دوره، دوران بحران تصمیم‌گیری است. مسئولان می‌دانند باید چکار کنند و چه تصمیمی بگیرند ولی نمی‌گیرند.

وی با انتقاد از فضای کلی حاکم بر موسیقی کشور تصریح کرد: واقعیت این است که خوب نبودن وضعیت موسیقی کشور خبر جدیدی نیست. ما هرسال و همیشه منتظریم که اوضاع موسیقی بهتر شود اما بدتر هم می‌شود. خاطرم می‌آید که قبلا، هر دوسال یک‌ بار، یک جشنواره موسیقی اساسی و درست و حسابی داشتیم که در آن موسیقی نواحی قوی و ارکستر با 80عضو و با نظم و دقت کار خود را انجام می‌دادند. بعد از آن دوران انتظار داشتیم و امیدوار بودیم که اتفاقات خوبی بیفتد ولی نه تنها اتفاقات خوبی نیفتاد بلکه بدتر هم شد.

شریفیان در ادامه عنوان کرد: در موسیقی ما، مخاطب تاثیر مستقیم روی فرهنگ و هنر دارد و نگاه‌ها معمولا انتقادی است. موسیقی در هنر ما تقریبا جایگاهی ندارد و به عبارتی موسیقی عمیقی که یکبار مصرف نباشد به ندرت ساخته می‌شود.جوانان بسیاری علاقه‌مند به موسیقی هستند که اگر نتوانند موسیقی حرفه‌ای را دنبال کنند افسرده می‌شوند و به بیراهه می‌روند و سبک‌هایی را دنبال می‌کنند که فاقد عمق و محتواست.

وی با اشاره به ارکستر سمفونیک تهران و ملی گفت: ارکستر سمفونیک همیشه در قید و حصار نگاه و سلیقه شخصی بوده است. این بخش از موسیقی هیچ‌گاه در روال و چهارچوب درست و استاندارد نبوده و وضعیت ثابت و مشخصی نداشته است. همیشه سلیقه‌ای با آن برخورد شده و هیچوقت ردیف بودجه‌ای به آن اختصاص نیافته است.

وی در خصوص اهالی موسیقی تصریح کرد: فکر می‌کنم پیرو هر سبکی در موسیقی، آهنگسازان و خوانندگان سبک‌های دیگر را قبول ندارد و نمی‌پذیرد. مثلا بعضی از سنتی کارها، سبک کلاسیک را قبول ندارند و در مقابل گروهی دیگر عقیده دارند پیروان سبک سنتی به عقب برگشت دارند. از نظر من سبک‌ها فقط ابزار ارائه موسیقی هستند. در یک اثر، اگر خلاقیت، فکر و ظرافت و عمق وجود داشته باشد اثر خوب و قابل قبول خواهد بود. وسیله و سبک مهم نیست. شاید یک فرد خلاق با ساز دهنی یک موسیقی زیبا ارائه دهد. مهم تفکر و خلاقیت و عمق کار است.


تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - 23 February 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن