تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805355267




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر والدین در پرورش نوجوانان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
8778+


چگونه می توانیم در رشد فرزندمان نقش داشته باشیم اصول رفتار با کودکانی که در سن بلوغ به سر می برند چگونه است توصیه های روانشناسان در این زمینه کدامند با چه روش هایی می توانیم فرزندی صالح و سالم تربیت کنیم


دکتر شهر بانو قهاری روانشناسی بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سن بلوغ برای دختر و پسر بسیار سر نوشت ساز است و والدین باید توجه زیادی در تربیت فرزند خود داشته باشند.

وی بیان کرد: به طور معمول سن بروز اختلافات روحی و رفتاری بین دختران و پسرا ن 3 تا 7 سالگی است که می توان این تضاد ها را در نحوه ی انتخاب لوازم و اسباب بازی و لباسهایشان  مشاهده  کرد.

دکتر قهاری اظهار کرد: پدر ومادر الگوی اصلی فرزندان خود هستند به گونه ای که  اگر مادری محبت لازم را به دختر خود داشته باشد دختر شبیه مادر می شود ولی اگر مادر به خوبی  قادر به ایفای نقش خود نباشد در آینده دختر با مشکلات زیادی روبرو می شود.

وی در خصوص خانواده هایی که از جنسیت فرزند خود راضی نیستند، افزود: برخی از  والدین به دلایل متعددی از جنسیت فرزند خود ناراضی هستند که این موضوع باعث می شود لوازم ، لباس و حتی اسم فرزند خود را طبق میل خود تعیین کنند، در صورتی که به طور حتم فرزندان آنها باید اسباب بازی ها ولباس های متناسب با جنسیت خود داشته باشند در غیر این صورت به مرور زمان دچار احساس سر خوردگی وکاهش اعتماد به نفس می شوند.

پدر یا مادری که به هر قیمتی می خواهد فرزندش نمونه کپی شده او باشد هم می تواند کودکش را در مراحل هویت یابی جنسی دچار مشکل کند. وقتی شما به عنوان یک پدر دست دخترتان آچار و پیچ گوشتی می دهید و از او می خواهید به جای عروسک بازی با همسالانش راه و رسم برآمدن از پس همه کارهای خانه را یاد بگیرد یا وقتی به عنوان یک مادر همراه با پسر کوچولوی تان کوبلن می دوزید، فرزندتان را درگیر نقش های جنستی خود می کنید. گذشته از تلاش برای شبیه کردن کودک غیر هم جنس تان به خود، گاهی هم به خاطر ناکامی هایی که در تعیین جنسیت فرزند با آن روبه رو شده اید، ممکن است مسیر را اشتباه بروید.

گاهی والدین به خاطر انتظاری که قبل از تولد فرزندشان نسبت به جنسیت او داشته اند، دچار چنین اشتباهاتی می شوند. پدری که همیشه آرزوی پسردار شدن داشته، ممکن است حتی با گذشت سال ها هم نتواند دختردار شدنش را بپذیرد و به همین دلیل همه رفتارهایی که فکر می کرده با فرزند پسر می تواند داشته باشد را در مقابل دخترش انجام دهد. چنین پدری احتمالا از اینکه به دیگران بگوید «دخترم مرد خانه است!» هم احساس غرور خواهد کرد، اما واقعیت این است که این موضوع در سال های آینده دخترش را با مشکلات فراوانی روبه رو خواهد کرد. اما چنین پدری فراموش می کند که نمی توانید خلأ نداشتن پسر را با پسرانه تربیت کردن دخترش جبران کند.


دکتر قهاری در خصوص تربیت مناسب والدین برای فرزندان خود، خاطرنشان کرد: در فضای خانواده هم فکری والدین با فرزندان از  اهمیت ویژه ا ی برخوردار است علاوه براین نقشی که والدین در مسائل خانه به فرزند خود می دهند،  احترام به شخصیت فرزند، صبور بودن در تربیت فرزند و تشویق رفتارهای مثبت بسیار حائز اهمیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان

30 بهمن 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن