تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835291965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قدرت کلام؛ ویژگی شاخص قصه‌گویان ایرانی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: قصه‌گوی کنیایی: قدرت کلام؛ ویژگی شاخص قصه‌گویان ایرانی است قصه‌گوی کنیایی گفت: قصه‌گویان ایرانی تنها با لحن و بیان خود مخاطب را جذب می‌کنند، این قدرت کلام، برترین شاخصه قصه‌گویان ایرانی است.
۱۳۹۴ جمعه ۳۰ بهمن ساعت 09:59

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا، وانگاری گریس قصه‌گوی کنیایی حاضر در هجدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون گفت: قصه‌گو اول باید خودش قصه را دوست داشته باشد و با آن ارتباط برقرار کند؛ بتواند آن‌چه را که مدنظر دارد به مخاطب ارایه دهد آن‌گاه بچه‌ها در کنار لذتی که از قصه می‌برند، پیام آن را هم دریافت می‌کند.
گریس با نام هنری «وانگاری» قصه‌گویی است که خود به مدت 12 سال به صورت حرفه‌ای قصه‌گویی می‌کند، معتقد است: قدرت قصه‌گو در جذب مخاطب بایستی در حدی باشد که بدون مستقیم‌گویی، پیام قصه را منتقل کند.
این قصه‌گوی آفریقایی با بیان این‌که قصه‌گویی ابزاری قوی برای انتقال فرهنگ‌هاست درباره پیشینه ذهنی مردم جهان نسبت به قاره آفریقا صحبت کرد و گفت: اخباری که همیشه در رسانه‌های جهان درباره مردم آفریقا منتشر می‌شود اخبار مربوط به جنگ، قحطی و بیمار است.
وی اضافه کرد: فعالیت‌های فرهنگی خوبی در کنیا انجام می‌شود و برگزاری جشنواره‌های قصه‌گویی یکی از مهم‌ترین رویدادها در این کشور است.
گریس قصه‌گویی را رویدادی جوان و نوپا در کنیا برشمرد و یادآور شد: جشنواره قصه‌گویی مدت 6 سال است که به صورت مداوم برگزار می‌شود و با استقبال خوبی از سوی خانواده‌ها و به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها همراه است.
عدم حمایت‌های دولتی از برگزاری جشنواره‌های فرهنگی از مهم‌ترین دغدغه‌های این مدرس و قصه‌گوی کنیایی بود که به آن اشاره و خاطرنشان کرد: فعالان قصه‌گویی همواره به قدرت تاثیر قصه‌ها ایمان دارند و با برگزاری جشنواره قصه‌گویی در مدارس و آموزش معلمان مدارس، به این هنر رونق بیشتری داده شود.
وانگاری با اشاره به تاثیرات فن‌آوری در کشورش، گفت: برنامه‌های تلویزیونی و ارتباطات اینترنتی باعث شده که فرهنگ غرب در کنیا غلبه داشته باشد و مردم بیشتر به این سو کشیده شوند.
 وی اضافه کرد: در همین رابطه تلاش می‌کنیم با برنامه‌های مختلف و به طور ویژه با زنده نگه داشتن قصه‌گویی، فرهنگ و آداب و رسوم کنیایی را به نسل جدید منتقل کنیم.
این قصه‌گو با ابراز خوشحالی از این‌که این تلاش نتیجه خوبی داشته، ابراز داشت:  گاهی پیش می‌آید که والدین از ما درخواست می‌کنند در مراسم جشن تولد فرزندشان قصه‌گویی کنیم و یا مدارس از قصه‌گوها دعوت می‌کنند که برای دانش‌آموزان قصه‌گویی شود که این یک اتفاق امید بخش است.
گریس همچنین به تجربه‌ی حضورش در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی ایران
اشاره و خاطرنشان کرد: آن‌چه در اینجا دیدم این بود که مردم ایران به قصه‌گویی بسیار علاقه‌مند هستند و در تمام مدت سالن جشنواره پر از جمعیت است.
قصه‌گوی کنیایی حاضر در جشنواره هجدهم گفت: قصه‌گویان ایرانی با قدرت صدا و کلامشان شنونده را جذب می‌کنند در حالی که قصه‌گویان خارجی بیشتر از حرکات نمایشی و تقلید صدا  بهره می‌برند.
وی اضافه کرد: علی‌رغم این‌که زبان قصه‌گویان ایرانی را نمی‌دانستم از قصه‌هایشان لذت بردم و سعی می‌کنم بعد از این به شیوه ایرانی‌ها هم قصه‌گویی کنم.
قصه‌گوی کنیایی تاکید کرد: هجده دوره برگزاری جشنواره بیانگر این است که این روند در ایران نتیجه‌بخش بوده است؛ تجربه‌ای که در این جشنواره بدست آوردم را به مردم سرزمینم منتقل می‌کنم و به همه می‌گویم که مردم ایران مردمی مهربان و خوش‌رفتار هستند.
وانگاری ایجاد مراکز مستقل ویژه کودکان دارای نیازهای ویژه(فراگیر) را از موارد قابل توجه در ایران دانست و عنوان کرد: چنین مراکز مستقلی در کنیا وجود ندارد و تنها به صورت موردی و در برنامه‌های خاص برای آن‌ها قصه‌گویی می‌شود.
این قصه‌گو گفت: کاش در کنیا هم برای این کودکان مراکز مستقل قصه‌گویی ایجاد شود.
گفتنی است، وانگاری قصه‌گو، سال‌هاست با قصه‌گویی در جاهای مختلف قلب تعداد زیادی از شنونده‌ها و مخاطبان خودش را تحت تاثیر قرار داده است. سبک قصه‌گویی او به این صورت است که همه‌ی مخاطبان را با خودش همراه  و به‌نحوی تاثیرگذار و خاطره انگیز قصه‌گویی می‌کند.
وانگاری؛ علاوه بر حضور گسترده در مدارس و سایر رویدادها، در بسیاری از جشنواره‌ها نیز شرکت کرده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن