تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851413776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجمع مجازی معتادان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تجمع مجازی معتادان
اگر احیانا در یکی از این بازی های آنلاین حساب کاربری دارید و زمان را از دست می دهید،افت تحصیلی پیدا کرده اید، شغلتان در معرض خطر است و ... ! یک لحظه به این فکر کنید که احتمالا شما هم یک معتاد مجازی هستید!


جوان‌آنلاين: اعتیاد یعنی وابستگی شدید یک فرد به یک ماده ، وسیله و هر چیزی که بتواند به طور موقت آرامش روانی و جسمی را برای او به ارمغان بیاورد. در قدیم فقط قلیان، تریاک و یک سری مواد دست سازِ مردم برای استفاده ی افراد معتاد رواج داشت.اما با پیشرفت بشر، این مواد اعتیاد آور، با کشف حشیش و سایر مواد روان گردان، به روز شدند.
در گذشته هر کس وابستگی شدیدی به موارد بالا داشت معتاد نامیده می شد، تا این که در دهه های  اخیر، یک سری وسایل الکترونیکی ظهور پیدا کردند که در زمینه ی اعتیاد و تولید معتاد از دیگر رقیبان در حال پیشی گرفتن هستند.اگر در گذشته امکان داشت فرد با شرایط عادی زندگی، بدون فقر و مشکل مالی، فقط به دلیل دوستان ناباب یا روش نادرست تربیتی، به طور متوسط از بیست و چهار سالگی اعتیاد به مواد مخدر را آغاز کند،در حال حاضر به برکت وجود اینترنت، سالم ترین خانواده ها و کودکان کم سن و سال هم با احتمال ابتلا به اعتیاد روبه رو هستند. ما و اعتیاد مدرن
بازی های آنلاین یکی از ابزارهای اعتیاد در سنین پایین است. بازی هایی که صرفا نیازمند به اینترنت نیستند، بلکه مستلزم حضور چند نفر است که در یک زمان با اتصال به رایانه های یکدیگر به بازی مشغول شوند و اینترنت تنها دسترسی افراد را به یکدیگر آسان تر می کند . وقتی جمعیت کثیری از انسان ها پشت مانیتور نشسته و مشتاق باشند تا با شما بازی کنند، شما هم به این سمت کشیده می شوید تا با آنها بازی کنید. این بازی ها با تحریک یکی از گرایش های وجودی مثل هوش ، میل جنسی، خشونت و یا حتی حس زیبایی شناسی، شما را به خود جذب کرده و به شما کمک می کند که به آن میل پاسخ دهید. حال اگر در تعامل با افرادی باشید که مانند شما به آن بازی علاقمند هستند وهمگی در پی پاسخگویی به چند نیاز مشترک باشید،بیشتر به سمت آن بازی کشیده می شوید. تا حدی که زمان را هم فراموش می کنید. چگونه یک معتاد اینترنتی را بشناسیم؟
اعتیاد به بازی های آنلاین و اینترنتی از چندین طریق قابل شناسایی است. به هم ریخته شدن نظم زندگی فرد، به این صورت که زمان خواب، بیداری و ساعت بیولوژیکی بدن او مختل شود. از زندگی و شغل خود باز بماند، به گونه ای که کار خود را از دست بدهد یا دچار افت تحصیلی بشود.گاهی این اعتیاد موجب حذف شدن افراد خانواده و آشنایان از زندگی او می شود که نتیجه ی آن، اختلال در روابط اجتماعی و منزوی شدن فرد است.
از دیگر نشانه های آن نیاز به زمان بیشتر است. به گونه ای که فرد هر روز زمان بیشتری را صرف بازی می کند، بی آنکه متوجه گذران روز و شب شود و با گذشت زمان، به آن وابستگی پیدا می کند و عدم دسترسی به بازی برای او درد آور است.
در واقع اعتیاد به بازی های اینترنتی موجب توجه بیش از حد به یک نیاز و بی توجهی به سایر نیاز های انسانی می شود که این مسئله، تک بعدی شدن انسان و عدم رشد کامل بعد روحانی او را در پی دارد. در حالی که فرد می تواند از راهی مناسب تر و سالم تر به آن نیاز پاسخ بگوید، بی آنکه با از دست دادن زمان، زندگی اش تباه گردد . بازی تا سرحد مرگ!
این بازی ها  علاوه بر تصرف زمان، گاهی جان فرد را هم می گیرند!موارد معدودی دیده شده که فرد به درجه ای از اعتیاد رسیده که در برابر رایانه، جان باخته است. علت مرگ اغلب این افراد، بی توجهی به سایر نیازهای بدنمثل غذا ، تخلیه ی کلیه و مثانه ی تحت فشار ، خواب و ... بوده است. بعید نیست این دسته از آدم ها، اگر تنفسشان هم خود به خودی و بی هزینه نبود، از این نیاز حیاتی هم چشم می پوشیدند!
" LeeBoesgnues” ، فردی بود که پس از قطع رابطه با نامزدش و اخراج شدن از کار به دلیل تاخیرهای مداوم، دیگر دلیلی برای زندگی نداشت و بعد از اعتیاد کامل به بازی های آنلاین و پنجاه ساعت بازی مداوم، جان خود را از دست داد.
گاهی در حال خماری، معتادان دست به اعمالی می زنند که جبران ناپذیر است. مرگ نوزاد سه ماهه بر اثر سوء تغذیه، به دلیل این که والدینش مشغول به بزرگ کردن یک کودک مجازی بودند یا مرگ والدین به ضرب گلوله ی فرزندشان و ... ، نشانگر یک ناهنجاری اجتماعی است که عده ای سودجو،  با جذاب تر کردن بازی های آنلاین و توجه بیشتر به کمبودها و نیازهای بشر در این قبیل  بازی ها، این انگل را تغذیه می کنند. افراد و شرکت های سودجو به طور قطع، تنها با نیت به دست آوردن پول و ثروت بیشتر، قدم پیش نمی گذارند! بلکه گاهی با دخیل کردن خشونت بیش از حد، نیازهای جنسی غیر متعادل، استعمال مواد مخدر و مشروبات الکلی و... باعث می شوند فرد از حالت یک انسان با سلایق و علایق معمولی خارج و تبدیل به وصله ای ناجور، برای جامعه شود.
جامعه سعی می کند به این افراد کمک کند. اما ممکن است معتادین در برابر کمک های جامعه، جبهه گیری کنند. برخی اعتیاد خود را انکار می کنند. عده ای هم پذیرفته اند، اما به دلیل اینکه نمی توانند از اعتیاد خود دست بکشند ترجیح می دهند تا آخر عمر در این وضعیت باقی بمانند.
اگر احیانا در یکی از این بازی های آنلاین حساب کاربری دارید و زمان را از دست می دهید،افت تحصیلی پیدا کرده اید، شغلتان در معرض خطر است و ... ! یک لحظه به این فکر کنید که احتمالا شما هم یک معتاد مجازی هستید!  


منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن