محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829618525
فیلمنامه «آبنبات چوبی» را 11 بار بازنویسی کردیم
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فیلمنامه «آبنبات چوبی» را 11 بار بازنویسی کردیم
کارگردان سینمایی «آبنبات چوبی» گفت: این فیلم را پیش از مردم برای مسئولان اقتصادی کشور ساخته ام و امیدوارم که آن را ببینند.
نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «آبنبات چوبی» با حضور محمدحسین فرحبخش (کارگردان)،عبدالله علیخانی (تهیهکننده)، فرهاد اصلانی (مشاور کارگردان)، علی اصغری (فیلمنامهنویس)، سحر قریشی و کریم امینی (بازیگر)، مستانه مهاجر (تدوینگر) و آریا عظیمینژاد( آهنگساز) برگزار شد.
محمدحسین فرحبخش در ابتدای این نشست با تاکید بر اینکه سینما سرگرمی است، اظهار کرد: اگر فیلمساز بتواند مخاطب را سرگرم کند و در این میان نقدی هم به شرایط داشته باشد، اتفاق خوبی رخ داده است .
وی درباره حضور علی اصغری به عنوان فیلمنامه نویس این کار نیز توضیح داد: علی اصغری فیلمنامه دهلیز را نوشته بود که من خیلی دوست داشتم و در برخوردهایی که با او داشتم فهمیدم پتانسیل زیادی برای کار دارد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، این کارگردان در بخش دیگری از صحبت های خود درباره همکاری اش با فرهاد اصلانی، گفت: در فیلم های قبلی ام برای ساخت « زندگی خصوصی» هم ما با یکدیگر همکاری داشتیم و در مدت کوتاهی به نتیجه رسیدیم اما آن زمان عده ای دائم به من می گفتند او نمی تواند نقش اول فیلم مرا بازی کند اما پس از چند جلسه همه گفتند غیر از اصلانی برای این فیلم جواب نمی داده و همان موقع هم گفتم اگر او نبود این فیلم را نمی ساختم.
وی در خصوص حضور و ایفای نقش سحر قریشی نیز گفت: اوایل در برابر این انتخاب هم جبهه می گرفتند اما پس از مدتی گفتند که انتخاب بسیار خوبی است که البته در این نقش و ایفای آن فرهاد اصلانی نیز بسیار اثرگذار بود.
این کارگردان در ادامه درباره اینکه آیا ممکن است این فیلم در نمایش دچار مشکلات ممیزی شود، گفت: برای فیلم قبل از ساخت پروانه گرفته شده و مشکلات این چنینی وجود نخواهد داشت.
فرحبخش در بخش دیگری از صحبت های خود عنوان کرد: بیش از آنکه این فیلم را برای مردم ساخته باشم لازم می دانم مسئولان اقتصادی آن را ببینند. ما خواستیم نشان دهیم که معضلات اجتماعی اطراف ما زیاد است البته ما در قالب سینمایی این معضلات را بیان کردیم و از شب گذشته قرار بر آن شد که در اکران عمومی کمی زمان فیلم کوتاه شود.
وی همچنین به ارائه نظرات خود در ارتباط با برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد پرداخت و عنوان کرد: نه به دلیل اینکه فیلمم در جشنواره است این حرف را بزنم اما در کل می دانم فشار منتقدین باعث شد امسال هم جشنواره اینجا باشد وگرنه تاجایی که می دانم نظر مسئولان جشنواره هم این بود که جشنواره امسال در محل دیگری برگزار شود.
این تهیه کننده سینما ادامه داد: اما از نظر برگزاری جشنواره به نظرم امسال استثناست. حیدری اهل هنر است و برای اهل هنر هیچ موردی مهم تر از این نیست که با آنها با ادبیات مناسب صحبت شود. به همین دلیل جشنواره امسال را می توان یک استثنا دانست که بسیار خوب برگزار شده هرچند که در دو سال قبل شیوه برگزاری جشنواره فاجعه بود.
علیخانی: جشنواره فجر تکلیف اکران سال بعد را مشخص می کند
عبداله علیخانی تهیه کننده این فیلم نیز با اشاره به سه دهه همکاری با فرحبخش گفت: وقتی کارگردانی فیلمنامه خود را به من می دهد به سه نکته فکر می کنم. اول اینکه کارگردان بضاعت ساخت آن را دارد یا خیر، بعد به تماشاچی و آن هم نه تماشاچی برج میلاد بلکه افرادی که در شهرهای مختلف به تماشا می نشینند فکر کرده و در نهایت مسائل مربوط به ممیزی را مد نظر قرار می دهم.
وی با اشاره به سابقه فعالیت های خود، اظهار کرد: امسال سی و چهارمین جشنواره فجر است وما نه ابداع کننده سینما هستیم و نه جشنواره فقط سئوال من این است در کجای دنیا چنین جشنواره ای داریم؟ به نظر من باید نام این را بازار فیلم گذاشت چون همیشه در جشنواره ها چند فیلم شاخص یک کشور را در کنار فیلم هایی از کشورهای مختلف می گذارند .آیا می شود در یک جشنواره تمام انواع فیلم ها را کنار هم گذاشت؟
این تهیه کننده متذکر شد: این نوع جشنواره ها در نهایت تکلیف اکران سال بعد را روشن می کند اکنون سینماداران از همین حالا به فیلم ها برای اکران سال بعد نمره می دهند.
فرهاد اصلانی که به عنوان مشاور کارگردان در این اثر سینمایی حضور داشته هم در این نشست اظهار کرد: به عنوان مشاور کارگردان در دو اثر آقای علیمردانی بودم، اما با اقای فرحبخش همکاری لذت بخشی در «زندگی خصوصی» داشتیم که در «مستانه» ادامه پیدا کرد. در این فیلم هم صحبت از بازی شد که من علاقهای به حضور در فیلمهای پرتنش نداشتم اما گفتم هر کمکی که بتوانم انجام میدهم.
عظیمی نژاد: سالن میلاد برای موسیقی و سینما نیست
آریا عظیمی نژاد آهنگساز فیلم هم در این نشست با اشاره به اینکه سومین همکاری او با فرحبخش است عنوان کرد :فیلم های فرح بخش نوعی بیماری دارد که برای موسیقی بسیار جذاب است.
وی در عین حال به مشکل صدای فیلم ها در سالن جشنواره اشاره کرد و افزود:به گونه ای فیلم ها نمایش داده می شود که انسان از کار خود پشیمان می شود.اگرچه سالن برج میلاد وسعت بسیاری دارد اما به نظر می رسد برای برگزاری کنسرت یا نمایش فیلم مناسب نیست.
علی اصغری، فیلمنامه نویس نیز اظهار کرد: سی و چند سال است که آقای فرحبخش در سینما حضور دارد و برای اینکار فیلمنامه ای از کامران قدکچیان را به من دادند که سوژه خیلی خوبی بود و مرحله به مرحله جلو رفتیم و روی آن کار کردیم و تجربه جدیدی برای خود من بود که به این فرم از روایتی برسیم؛ روایت غیر خطی که اجازه دادند من این کار را انجام دهم.
سحر قریشی نیز در بخشی از این نشست با اشاره به اینکه قرار بوده از ابتدا در نقش مارال بازی کند، بیان کرد: فیلمنامه را وقتی برای من فرستادند، قرار بود نقش مارال را بازی کنم. این متن اولین فیلمنامهای بود که در هنگام خواندن آن من گریه میکردم و با نقش «نگین» خیلی ارتباط گرفتم و حتی در ذهنم او را بیشتر دوست داشتم و جذابیت بیشتری برایم داشت، دوست داشتم فضای بحران جوانان امروز که در نگین خیلی دیده میشد را بازی کنم و به سختی توانستم آن را بگیرم.
کریم امینی بازیگر این فیلم هم که پیش از این دستیار کارگردان فیلم های فرحبخش بوده،متذکر شد:کار در کنار رضا عطاران و اینکه او پذیرفت کنار او کار کنم جای تشکر دارد.
شاهین امین نیز با اشاره به اینکه زمانی دبیر جشنواره هم از احتمال تغییر برج جشنواره گفته اظهار امیدواری کرد که ازسال آینده نمایش فیلم ها دریکی از سالن های سینمایی دنبال شود.
غفاری: با پیش فرض کارگردان فیلم را می بینم
علیرضا غفاری، منتقد حاضر در جلسه نیز در ابتدا درباره جشنواره عنوان کرد: همه تلاش میکنند و زحمت میکشند که جشنوارهای که ویترین سینمای ایران است، درست برگزار شود، اما گاهای اتفاقهایی می افتد که در شان سینماگرها و اهالی رسانه نیست. پیشنهادی هست که صفی را برای کسانی که می خواهند وارد سالن شوند در نظر گرفته و صندلی ها شماره داشته باشد.
وی ادامه داد:من آقای فرحبخش را جز راستگوترین ها میدانم که حرف خودش را می زند. سینما سرگرمی است و با این پیش فرض آبنبات چوبی را میبینیم. اینکه چه اتفاقی میافتد که ترجیع بند میشود سرگرمی است، همه اهالی سینما به آن توجه دارند که مخاطب را درگیر کنند و پیام خودشان را منتقل کنند، اما سیم تلگراف نیستند که پیام مستقیم را منتقل کنند.
تهیه کننده «آب نبات چوبی» گفت: بعد از خواندن قصه دیدم چارچوب درستی دارد اما قصه ضعیف بود و حدود 11 بار آن را بازنویسی کردیم.
عبدالله علیخانی تهیه کننده فیلم «آب نبات چوبی» اظهار داشت: قصه آب نبات چوبی مسائل اجتماعی را مطرح می کند و پس از خواندن فیلمنامه متوجه شدم ظرفیت لازم برای پرداخت دارد. در حال حاضر با توجه به شرایط اجتماعی بیشتر امکان پرداختن به قصه هایی از این دست وجود دارد. علیخانی درباره تمایز قصه «آب نبات چوبی» با دیگر قصه هایی که در این گونه مطرح می شوند، عنوان کرد: هرکس برای پرداخت قصه سلیقه ای دارد. بعد از خواندن قصه دیدم چارچوب درستی دارد اما قصه ضعیف بود و حدود 11 بار بازنویسی کردیم. این تهیه کننده سینما ادامه داد: برای بازنویسی زمان بسیاری صرف کردیم اما برای کار این طور نبود. فیلمنامه شاید دو ماه یا بیشتر طول کشید و به طور کلی از شروع تا پایان 4 ماه زمان برد. وی خاطرنشان کرد: ما از نتیجه کار راضی هستیم اما در اکران مردمی همه چیز بستگی به انتخاب تماشاگر دارد. یکی از نکات مثبت این فیلم آن است که نقش عطاران نسبت به فیلم های قبلی متفاوت است و این بستگی به پذیرش مخاطب دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - 07 February 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]
صفحات پیشنهادی
نه لابی کردیم و نه فشار آوردیم / کارگردان «ایستاده در غبار» از حاشیه و متن فیلمش گفت
نه لابی کردیم و نه فشار آوردیم کارگردان ایستاده در غبار از حاشیه و متن فیلمش گفت فرهنگ > سینما - در نشست خبری ایستاده در غبار با حضور عوامل فیلم ضمن نقد فیلم به برخی سوالات نیز پاسخ داده شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین «ایستاده در غبار» به کارگردانمصطفی کیایی: در «بارکد» دیوانه بازی کردیم
مصطفی کیایی در بارکد دیوانه بازی کردیم کارگردان بارکد گفت سعی کردیم در بارکد یک تجربه جدید و یک دیوانه بازی لحاظ کنیم که به نظر من بد هم نشده است به گزارش فرهنگ نیوز مصطفی کیایی کارگردان فیلم سینمایی «بارکد» گفت «بارکد» در ادامه روند فیلمهاهمیت فرهنگ بعد از اقتصاد است/ «آبنبات چوبی» روایتی غیرخطی
در نشست فیلم آبنبات چوبی مطرح شد اهمیت فرهنگ بعد از اقتصاد است آبنبات چوبی روایتی غیرخطی شناسهٔ خبر 3044051 - یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۵ هنر > سینمای ایران محمدحسین فرحبخش کارگردان فیلم سینمایی آبنبات چوبی با تاکید بر مشکلات اقتصادی بیان کرد اهمیت فرهنگ بعد از اقتصاموسیقی «آبنبات چوبی» با فضای انتقادی – اجتماعی فیلم همخوان است
موسیقی آبنبات چوبی با فضای انتقادی – اجتماعی فیلم همخوان است آریا عظیمینژاد آهنگساز فیلم سینمایی آبنبات چوبی از فضای موسیقی آن گفت آریا عظیمینژاد آهنگساز فیلم سینمایی آبنبات چوبی در گفتگو با خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان درباره فضگزارش فارس از نشست خبری فیلم «آبنبات چوبی» فرحبخش: «آبنبات چوبی» را مسئولان اقتصادی ببینند
گزارش فارس از نشست خبری فیلم آبنبات چوبیفرحبخش آبنبات چوبی را مسئولان اقتصادی ببینندکارگردان فیلم آبنبات چوبی در نشست خبری گفت این فیلم سینمایی بیشتر از اینکه توسط مردم دیده شود باید توسط مسئولان اقتصادی کشور مشاهده شود زیرا اگر اقتصاد ما درست شود فرهنگ ما هم اصلاح خواهد شدسحر قریشی قبل از نشست «آبنبات چوبی»/عکس
سحر قریشی قبل از نشست آبنبات چوبی عکس فرهنگ > سینما - سحر قریشی به عنوان یکی از بازیگران فیلم سینمایی آبنبات چوبی در نشست نقد و بررسی این فیلم شرکت کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین «آبنبات چوبی» ساختهی محمدحسین فرحبخش با بازی سحر قریشی رضآبنبات چوبی فقط برای سرگرمی+ فیلم
آبنبات چوبی چهارمین فیلم محمدحسین فرح بخش در مقام کارگردان است که عبداله علیخانی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد گروه فیلم و صوت مشرق علی اصغری فیلمنامه این فیلم را براساس طرحی از کامران قدکچیان نوشته است این فیلم که در بخش سینما ایران جشنواره سی و چهارم شرکت کرده است امروزانبار جعبه های چوبی سوخت
انبار جعبه های چوبی سوخت یک واحد تجاری 32 متری با کاربری انبار جعبه های چوبی در بابل حریق شد به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری پیرو اطلاع رسانی شهروندان به سامانه 125 مبنی بر وقوع حریق در یک واحد انباری در روستای سیدکلا بابل ماموران آتش نشمندیلیبار: میدان را خالی کردیم و باختیم
مندیلیبار میدان را خالی کردیم و باختیمسرمربی تیم فوتبال ایبار اسپانیا گفت خیلی حیف شد مقابل اتلتیکو شایسته شکست نبودیم به گزارش خبرگزاری فارس سرمربی 54 ساله تیم فوتبال مندیلیبار اسپانیا پس از قبول شکست 3 بر یک تیمش برابر اتلتیکومادرید گفت متاسفانه به رغم آغاز خوب و منطقی بافرحبخش: آبنبات چوبی را برای مسئولان اقتصادی کشور ساختم
این کارگردان در نشست خبری آبنبات چوبی در برج میلاد گفت فیلمم را برای مسئولان اقتصادی کشور ساختم و نه مردم عادی به گزارش خبرنگار فرهنگی نسیم آنلاین نشست خبری فیلم آبنبات چوبی به کارگردانی محمدحسین فرحبخش پیش از صبح امروز در برج میلاد برگزار شد در ابتدای این نشست محمدحسی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها