واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اندر حکایت سومین روز؛ از پاس کردن چک تا تشویق «ابد و یک روز» سومین روز از برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کاخ میلاد از این نظر بهتر از روزهای دیگر سپری شد که بالاخره چشم تماشاگران به فیلم های خوب روشن شد!
۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۵ بهمن ساعت 11:18
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، فیلم سینمایی «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی که اولین تجربه بلند سینمایی خود را پشت سر می گذارد، در حالی که جمعیت زیادی را به سالن اصلی برج میلاد کشانده بود داستانی تلخ اما پر گره در ساختاری جذاب را روایت کرد تا حال مخاطبان کاخ جشنواره را خوب کند! دیالوگ گویی های پیوسته پیمان معادی و بازی بی اشتباه او بار دیگر ثابت کرد که شایسته حضور و درخشیدن در عرصه های بین المللی است. سایر بازیگران این فیلم نیز در نقش خود، ایده آل ظاهر شدند و به طور کلی قصه پر حادثه این فیلم بستری شد برای ارائه بهترین ها از سوی آنان. این فیلم با کف زدن های پی در پی تماشاگران مورد تشویق مخاطبان خاص حاضر در برج میلاد قرار گرفت.
فیلم «قیچی» همانطور که عباس غزالی بازیگر نقص اصلی آن وعده داده بود در بخش هنر و تجربه در سانس 16 روی پرده رفت و علیرغم بازی خوب این بازیگر به نظر می رسد صرفا پازلی بود از سکانس های زیبا که ربط داستانی چندانی به یکدیگر پیدا نمی کردند. با این حال این فیلم سینمایی را نیز می توان به مراتب بهتر از فیلم هایی ارزیابی کرد که در روز اول و دوم در کاخ جشنواره نمایش داده شدند. وی روز گذشته نیز جشن تولد خود را در فرش قرمز فیلم قیچی همراه با سایر عوامل و بازیگران این فیلم جشن گرفت.
«هفت ماهگی» هاتف علیمردانی هم با تم معمول و مرسوم این روزهای سینمای ایران یعنی خیانت قصه ای تکراری را روایت کرد که البته بهره گیری از بازیگران چهره و فیلم قبلی علیمردانی (کوچه بی نام) مهم ترین دلیلی بود که تماشاگران را مجاب می کرد تا این ساخته اش را به تماشا بنشینند و البته شاهد پیشبرد داستانی باشند که در تعارض با شعار سینمای تدبیر و امید است!
در صبح سومین روز جشنواره ای در کاخ میلاد نشست های خبری حاشیه ساز شدند. فیلم سینمایی «دلبری» که پیش بینی می شد با نقدهای زیادی از سوی منتقدان و اهالی رسانه در این جلسه رو به رو شود، طبق همین روال نیز پیش رفت و آغازگر نقدهای این نشست علیرضا غفاری مجری یا بهتر بگوییم منتقد جلسه بود که شانس و اقبال را مهم ترین دلیل برای ساخته شدن فیلمنامه این اثر دانست. در حالی که خودش 3 سالی است برای پیدا کردن تهیه کننده ای که بر طرحش سرمایه گذاری کند، دوندگی می کند! البته نقدهای او از سوی اشکذری وهنگامه قاضیانی بازیگر نقش اصلی فیلم نیز باقی نماند. نشست های نقد و بررسی فیلم های شرکت کرده در جشنواره به منظور ارائه دیدگاه ها و نقطه نظرات اهالی رسانه طراحی شده است. از این رو عوامل و بازیگران فیلم ها باید آستانه تحمل خود را نسبت به شنیدن دیدگاه های موافق و مخالف افزایش بدهند!
در نشست فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» هم جملات جالبی رد و بدل شد. سعید عصمتی تهیه کننده این فیلم گفت و گوی ژاله صامتی بازیگر این فیلم مبنی بر عدم دریافت دستمزدش را غیر حرفه ای دانست و اعلام کرد اگر کسی حتی یک چک پاس نشده کمتر از یک میلیون تومان از او داشته باشد و ارائه کند به او سکه جایزه خواهد داد! فرزاد موتمن کارگردان این فیلم نیز اعلام کرد که تاکنون فیلم خود را ندیده است و زمان نمایش فیلم نیز به دلیل شرکت در یک برنامه تلویزیونی نتوانسته همراه با سایر تماشاگران به تماشای فیلم خود بنشیند. گفتنی است ژاله صامتی در این نشست حضور نیافت.
از دیگر اتفاقات سومین روز جشنوراه فیلم فجر خارج شدن فیلم «سیانور» از رقابت آرای مردمی بود که به دلیل عدم نمایش در 3 روز اول جشنواره فیلم فجر طبق آیین نامه ستاد تماشاگران صورت گرفت..
ناصر تقوایی مهمان ویژه سومین روز جشنواره فیلم فجر در برج میلاد بود تا امیدوار باشیم که این مرد کهنه کار سینمای ایران در دوره های آتی جشنواره فیلم، اثری ارائه کرده و خود میزبان شود.
عادل فردوسی پور تهیه کننده و مجری محبوب برنامه نود نیز با حضور در برج میلاد به تماشای فیلم های «ابد و یک روز» و «ایستاده در غبار» نشست و فیلم نخست را اثری درخشان عنوان کرد.
در سومین روز برگزاری جشنواره فیلم فجر یک خبر خوب نیز شنیده شد و انگار اعتراضات فیلمسازان انیمیشن به گوش مسئولان جشنواره رسید و تدبیری برای نمایش این فیلم ها در کاخ مردمی جشنواره (پردیس ملت) از امروز-پنجشنبه 15 بهمن ماه- اندیشیده شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]