واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
اگر موقعیت شغلی بهتری نسبت به شغلی که مشغول به آن هستید برایتان پیش بیاید با در نظرگرفتن چه امتیازات و ویژگی هایی می توانید شغلتان را تغییر دهید و چگونه به این امر پاسخ مثبت دهید به چه نکاتی باید توجه کنید همه ی ما ممکن است زمانی مجبور شویم به دنبال کار تازه ای بگردیم. در حقیقت اگر جوان هستید محققان اعتقاد دارند در طول زندگی حرفه ای خود ممکن است ۱۵ تا ۲۰ شغل مختلف را تجربه کنید. فارغ از اینکه دهه چندی محسوب می شوید، علائم هشدار دهنده ی خاصی وجود دارند که باید پیش از پذیرفتن پیشنهاد یک شغل تازه شما را وادار کنند مجدداً پاسخ مثبت خود را مورد بررسی قرار دهید. ۱۰ نمونه از این علائم هشدار دهنده را می توانید در ادامه ی این مطلب از نظر بگذرانید.
۱- کسب و کار مورد نظر تازه نباشد اما همه ی کارکنان آن تازه باشند نرخ بالای جدایی کارکنان از یک کسب و کار همیشه یک علامت هشدار دهنده محسوب می شود. مگر شرایط کاری یک شرکت تا چه اندازه می تواند بد باشد که نتواند کارکنان خوب خود را حفظ کند؟ ۲- مصاحبه کننده در اولین برخورد با شما از کارکنان فعلی اش گله گذاری کند اگر رئیس آینده ی شما پیش شمایی که هنوز به شرکتش نپیوسته اید پشت سر کارکنان فعلی اش بدگویی کند، فکر می کنید پشت سر شما چه چیزهایی ممکن است بگوید؟
۳- استفاده از کلمات دهان پر کن بی ربط و جملات گنگ و نامفهوم هیچ وقت نشانه ی خوبی محسوب نمی شود این نوع ادبیات نشان دهنده ی این است که شرکت مذکور دقیقاً نمی داند چطور می خواهد از شما به شکلی مؤثر در موقعیت شغلی پیشنهادی استفاده کند. ۴- مبالغه در مورد شغل مورد نظر با هدف تهییج متقاضیان این کار معمولاً به آن معنی است که ویژگی های بیان شده در مورد شغل مورد نظر آنقدر رؤیایی هستند که نمی توانند حقیقت داشته باشند، به ویژه اگر تعریف آن نیز نامفهوم باشد و کسی از شما در مورد تجربه ی کار در این زمینه سؤالی نپرسد. ۵- موقعیت شغلی مذکور مکرراً آگهی شود اگر دیدید موقعیت شغلی به خصوصی بارها و بارها در رسانه ها آگهی می شود، تقریباً می توان مطمئن بود این موضوع علت خاصی دارد؛ علتی که به احتمال زیاد نمی تواند مثبت باشد. ۶- هیچ مسیر مشخصی برای پیشرفت و ارتقا در تعریف شغل مورد نظر بیان نشده باشد اگر برای ارتقای سازمانی شما در یک موقعیت شغلی هیچ مسیری مشخص نشده باشد، ممکن است گرفتار یک بن بست شغلی شوید. قطعاً حق شما بیشتر از اینهاست.
۷- نظر کارکنان فعلی شرکت درباره ی کار در آنجا مثبت نباشد از کارکنان آن شرکت درباره ی مزایا و معایب کار کردن در آنجا سؤال کنید. اگر بهترین چیزی که می شنوید به نظرتان بد آمد و بدترین چیزی که می شنوید از آن نیز بدتر بود، تا فرصت را از دست نداده اید از آنجا دور شوید. ۸- کارفرمای آینده تان از شما درخواست پول کند باور کنید یا نه، برخی از کارفرما ها برای بررسی سابقه و آموزش، از شما طلب پول می کنند. به چنین درخواست هایی پاسخ منفی بدهید و به دنبال جای دیگری برای کار کردن باشید. ۹- به نظر نمی رسد کارمندان از رئیس خود خوششان بیاید اگر حس کردید کارمندان شرکت دوست ندارند در حضور رئیسشان آفتابی شوند، باید این را نشانه ای بدانید بر اینکه رئیس آنها از رهبری شایسته بویی نبرده است. احتمالاً شما هم دوست ندارید برای چنین فردی کار کنید.
۱۰- زبان بدن کارکنان حاکی از نارضایتی شان باشد هنگام رد شدن از فضا های عمومی شرکت به کارکنان نگاه کنید و زبان بدن آنها را زیر نظر داشته باشید. اگر حس کردید زبان بدن آنها حاکی از عدم رضایتشان از حضور در آنجاست، به این فکر کنید که اگر پیشنهاد کاری آنها را بپذیرید، آینده ی خود شما نیز ممکن است مشابه همین باشد. وب سایت دیجیاتو – پیام ادیب
15 بهمن 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]