واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ابتلای یک نفر از هر 30 زن ایرانی به سرطان سینه
رئیس بخش سرطان بیمارستان امام خمینی (ره ) با بیان اینکه سرطان در ایران نسبت به سایر کشورهای اروپایی و پیشرفته کمتر است، گفت: مطالعات نشان می دهد که از هر 30 زن ایرانی یک نفر و در کشورهای اروپایی و آمریکایی از هر 10زن یک نفر به سرطان سینه دچار می شوند.
دکتر محمدرضا میر در گفت وگو با ایرنا با اشاره به هفته ملی مبارزه با سرطان که از هشتم تا 15 بهمن ماه برگزار می شود،افزود: سرطان در ایران مانند سایر کشورهای جهان رو به افزایش است اما این میزان نسبت به کشورهای غربی و پیشرفته بسیارکمتر است.
وی با بیان اینکه سالانه در کشور حدود 85 هزار نفر به این بیماری مبتلا می شوند ادامه داد:در آمریکا با جمعیت چهار برابر ایران سالانه نزدیک به 280 هزار نفر زن به سرطان سینه مبتلا می شوند، این در حالی است که در ایران سالانه 10 هزار مورد جدید شناسایی می شود.
رئیس بخش سرطان بیمارستان امام خمینی به شایع ترین سرطان در کشورمان اشاره کرد و گفت :سرطان های معده ، مثانه ، روده بزرگ و مری به ترتیب از شایع ترین سرطان ها محسوب می شوند. در زنان نیز سرطان سینه ، معده و روده بزرگ بیشترین شیوع را دارد.
میر با بیان اینکه سرطان اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود درمان قطعی دارد، افزود: مهمترین شرط در درمان سرطان، تشخیص زود هنگام است و اگر بتوانیم با تست های غربالگری زودتر بیماری را کشف و درمان کنیم، جای ناامیدی وجود ندارد.
وی اظهار کرد :بیش از 50 درصد از مبتلایان به سرطان سینه در مراحل یک و دو بیماری برای درمان به پزشک مراجعه می کنند و می توانند افزایش طول عمر بیش از 10 تا 15 سال و حتی 20 سال را داشته باشند.
میر با بیان اینکه درمان سرطان در کشور با توجه به پیشرفت های علمی و پزشکی به بهترین شکل توسط متخصصان ایرانی ارائه می شود،گفت :بخشی از درمانهای سرطان به تکنولوژی وابسته است و ممکن است در برخی از مراکز و بخش ها کم و کاستی وجودداشته باشد اما در سایر درمان های سرطان ما شاهد توانمندی های متخصصان ایرانی هستیم و کمبودی در ایران وجود ندارد و حتی بهترینیم.
رئیس بخش سرطان بیمارستان امام خمینی افزود :به عنوان مثال در ایران بیماران در مقایسه کشور کانادا یا کشورهای اروپایی زودتر به پزشکان متخصص دسترسی دارند و در کنار آن به راحتی می توانند به مراکز درمانی و یا بیمارستان ها برای انجام آزمایشگاه ها، تست ها ، مامو گرافی ، سونو گرافی و ..مراجعه کنند و این در حالی است که در این کشور حداقل دو ماه طول می کشد تا به متخصص مراجعه و اقدامات درمانی آغاز شود.
وی گفت: در درمان سرطان روش ها و وسایل پیشرفته جراحی مانند ربات ها نیاز است که البته هنور رویکرد کشورهای جهان به این سمت به طور جدی پیش نرفته است اما در آینده برای درمان بیماران نیازمند این تکنولوژی و روش های پیشرفته هستیم.
به گفته وی درمان سرطان در کشور ازنظر طب سنتی و درمان تسکینی کمبودی وجود ندارد و بهتر است طب سنتی با نظارت و کنترل شده تحت نظر افراد متخصص در این رشته اقدام شود تا بیماران دچار عوارض در روند درمان خود نشوند.
به گفته وی اگر بیماران در کنار درمان کلاسیک و داروهای تجویز شده بتوانند سایر روش های درمانی مانند طب سنتی ، تغذیه و طب تسکینی را داشته باشند ادامه روند درمان و بهبودی بهتری حاصل می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]