تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816843580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمان‌های طب فیزیکی برای مقابله با آرتروز


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درمان‌های طب فیزیکی برای مقابله با آرتروز
کد خبر: ۵۶۵۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹ - 02 February 2016


دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران گفت: آرتروز یک بیماری مزمن و پیشرونده است که حالت فرسایشی دارد و تاکنون هیچ یک از داروهای شیمیایی یا روش‌های فیزیکی نتوانسته‌اند آن را درمان کنند یا جلوی پیشرفت آن را به طور کامل بگیرند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیداحمد رئیس‌السادات در آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره سالیانه طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران افزود: از این رو دانشمندان با مطالعه روش‌های جدید به دنبال بدست آوردن راهی برای کنترل بیماری به جای علاج آن هستند. در واقع سعی کلی در مورد آرتروز این است که درد بیمار کاهش یابد و خشکی مفصل او کمتر شود تا عملکرد حرکتی بهتری داشته باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: اولین راه درمان که در مورد آن اتفاق نظر وجود دارد و مبتنی بر شواهد علمی است، اصلاح الگوی زندگی، کاهش وزن و بهبود انعطاف پذیری عضلات مرتبط است. همچنین روش‌های داروئی و فیزیکی دیگری نیز وجود دارد مانند مصرف مسکن‌هایی همچون استامینوفن یا مصرف داروهای ضد التهابی غیراستروییدی مانند ناپروکسن که موقتا میزان درد بیمار را کاهش می‌دهد و جنبه درمانی ندارد.

وی با بیان این که بیشتر بیماران آرتروزی، سالمند هستند، گفت: این دسته از بیماران از داروهای دیگر نیز استفاده می‌کنند که تداخل داروها می‌تواند برای آنها عوارض جانبی به همراه داشته باشد. بنابراین بکارگیری مناسب روش‌های فیزیکی و توانبخشی می‌تواند علاوه بر کنترل علایم سبب کاهش مصرف داروها و آسیب‌های مربوط به آنها شود. یکی از روش‌های فیزیکی سرمادرمانی است که برای آرتروزهای حاد و دردهای شدید بکار می‌رود. در مورد آرتروزهای مزمن از روش گرمادرمانی عمقی، اولتراسوند و تحریکات الکتریکی و سایر روش‌های طب فیزیکی و فیزیوتراپی استفاده می‌شود.

دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی گفت: لیزردرمانی روش دیگری است که اخیرا شایع شده و گزارش‌های مختلف نشان داده است که این روش می‌تواند در کاهش درد و بهبود عملکرد بیماران موثر باشد و حتی برخی از روش‌های لیزری می‌تواند در ترمیم آرتروز و غضروف‌های دچار فرسودگی کمک کننده باشد. البته تحقیقات گسترده‌ای در مورد اینکه تا چه حد این روش می‌تواند در زمینه ترمیم آرتروز کمک کننده باشد، در دست انجام است.

وی استفاده از وسایل کمک حرکتی مانند عصای مناسب را از دیگر روش‌های فیزیکی موثر در بهبود عملکرد حرکتی مناسب بیماران عنوان کرد و گفت: استفاده از زانوبندها، کفی مناسب به خصوص برای افرادی که زانوی پرانتزی دارند موثر است. برای افرادی که روش‌های دارویی خوراکی و فیزیکی موثر نیستند، تزریقات داخل مفصلی استروییدها (کورتون) و آمپول‌های ژله‌ای (هیالورونیک اسید) اگر به موقع و به صورت محدود صورت گیرد، می‌تواند موثر باشد.

وی گفت: همچنین روش "پی آر پی" یا پلاسمای غنی از پلاکت، به عنوان نسل جدیدی از تزریقات داخل مفصلی شناخته می شود که طول اثر بیشتری حدود یک سال دارد، اما آن هم درمان قطعی نیست. مبتلایان به آرتروزهای خفیف و متوسط با سن کمتر از 70 سال که چاق نیستند و دچار کم خونی یا سرطان‌های استخوانی یا خونی نیستند، بهتر می‌توانند از مزایای این روش کمک گیرند.

رئیس السادات استفاده از روش ازن درمانی را یکی از روش‌های جدید در این زمینه عنوان کرد و افزود: این روش برای کاهش درد مبتلایان به آرتروز زانو به کار می‌رود که طی آن در هر هفته یک یا دو تزریق انجام می‌شود.

بنابر اعلام انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران، وی خاطرنشان کرد: در تحقیقاتی که اخیرا در مرکز تحقیقات طب فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده، مشاهده شده است که استفاده از ازن درمانی و پلاسمای غنی از فاکتور رشد یا PRGF در مبتلایان به آرتروز زانو می‌تواند در کنار سایر روش‌های فیزیکی برای بهبود عملکرد و افزایش کیفیت زندگی بیماران موثر باشد.

وی به حضور مهمانان خارجی در این کنگره اشاره کرد و افزود: مهمانانی از هشت کشور ازجمله سوئد، مالزی، فرانسه، آلمان، کره و آمریکا در این کنگره حضور یافته و به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

به گفته رایگانی، نوزدهمین کنگره سالانه انجمن طب فیزیکی و توانبخشی به همت این انجمن و با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و علوم بهزیستی، شورای اسلامی شهر تهران و پژوهشکده پزشکی و مهندسی جانبازان در روزهای 14 تا 16 بهمن ماه در هتل المپیک برگزار می‌شود.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن