پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848523196
سقف درآمدی بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران تصویب شد ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سقف درآمدی بودجه شهرداری تهران در سال 95
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سقف درآمدی بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران تصویب شد
۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سقف درآمدی بودجه شهرداری تهران در سال 95
کلیات بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران در جریان دویست و سی و دومین جلسه رسمی شورای شهر به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، در جریان بررسی لایحه بودجه سال 95 شهرداری تهران علیرضا دبیر با اشاره به وجود زمان کافی برای بررسی این لایحه تاکید کرد: علاوه بر اینکه شهرداری در زمان تعیین شده لایحه بودجه را به شورا ارائه کرد؛ کمیسیونهای شورا نیز به سرعت فعال شدند و با تشکیل کمیسیون تلفیق؛ کلیات و سقف درآمدی بودجه به تصویب رسید.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور برخی از اعضا علاوه بر روسای کمیسیون ها در کمیسیون تلفیق توضیح داد: همه اعضا و روسای کمیسیونها برای بررسی لایحه بودجه زمان کافی را صرف کردهاند و پیشنهادات در کمیسیون تلفیق بررسی شد. همانطور که دوستان مطلع هستند کمیسیون تلفیق با کاهش بودجه پیشنهادی شهرداری موافقت کرده و رقم پیشنهادی 18 هزار و 716 میلیارد تومانی شهرداری را به 17 هزار و 800 میلیارد تومان کاهش داده است.
دبیر تصریح کرد: مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه و مصوبه کمیسیون تلفیق 916 میلیارد تومان نسبت به پیشنهاد شهرداری کاهش داشته است و کمیسیون برنامه این کاهش دلایل کارشناسی دارد.
وی همچنین به یکی از ردیف های درآمدی پایدار شهرداری اشاره کرد و گفت: ارزش افزوده به عنوان یکی از درآمدهای پایدار شهرداری ها نباید از طریق استانداریها پرداخت شود.
مهدی چمران در ادامه با اشاره به لایحه ای که در برنامه ششم برای مجلس ارسال شده؛ بیان داشت: بر اساس این لایحه مالیات بر ارزش افزوده کاهش پیدا می کند و همانند سایر درامدهای دولت وارد بودجه می شود و به خزانه واریز می شود. این درآمد باید مسیر وزارت کشور؛ سازمان شهرداری ها و استانداریها را طی کرده و از آنجا بعد از امضای تفاهم نامه به شهرداریها تحویل میشود.
وی در خصوص روال فعلی کسب درآمد از طریق این ردیف بودجه در شهرداریهای کشور توضیح داد: این پروسه در حالی برای تصویب به مجلس پیشنهاد شده که در حال حاضر وزارت دارایی مستقیم درآمدی که از طریق ارزش افزوده به دولت پرداخت میشود را به شهرداریهای شهرها میدهد. این لایحه درآمد همه شهرداریهای کشور را به شدت کاهش میدهد و درخواست شورای شهرها این است که این روال تغییر نکند.
در ادامه علیرضا دبیر با اشاره به نشست اعضای شورا با رییس جمهور اظهار داشت: تاکید دکتر روحانی بر کمک به شهرداریها در تحقق درآمدهای پایدار و عوارض محلی است. چرا که ایشان نیت دولت در تحقق عوارض محلی به عنوان درآمد پایدار شهرداریها تاکید داشتند و مطمئنم دولت هم تمایلی به کاهش درآمدهای پایدار شهرداریها ندارد.
اسماعیل دوستی عضو کمیسیون عمران شورا ، نیز درباره کلیات بودجه بیان داشت: جهت گیری های لایحه بودجه مطلوب است و مشکل تحقق درآمدها است. در کمیسیون تلفیق سقف درآمدی بودجه هزار میلیارد تومان کاهش داشته و استدلال آن تحقق پیدا نکردن بودجه 94 و رکود ساختمان سازی است. اما من به این استدلال معتقد نیستم و فکر میکنم نباید نسبت به سال آینده اینقدر ناامید باشیم.
وی با بیان اینکه شهرداری به تعهدات خود عمل می کند؛ اظهار داشت: من با کلیات بودجه موافق هستم و اساسا بودجه دستخوش تغییرات زیادی نمی شود و تغییرات در حد جا به جایی ها است.
این عضو کمیسیون عمران تاکید کرد: ارزش افزوده برای ساکنین همان شهر است. تهرانیها 50 درصد مالیات کشور را پرداخت میکنند و 50 درصد ارزش افزوده هم متعلق به مردم تهران است.
دوستی پیشنهاد کرد رقم پیشنهادی شهرداری به تصویب برسد.
دنیا مالی: 40 درصد از بودجه سال 95 باید به ماموریت حمل و نقل اختصاص یابد
احمد دنیامالی، عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به افزایش بودجه دولت در سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: در موضوع مالیاتها نیز به نسبت گذشته افزایش یافته و با این موضوع دریافتی شهرداری از محل مالیات ها افزایش می یابد.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز با کسری بودجه مواجه هستیم تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در بودجه با آن روبرو هستیم موضوع کمک های دولتی است که در سال اول 2 هزار و 500 میلیارد تومان تعیین شده بود و در سال گذشته 15 درصد افزایش یافت و در بودجه سال 95 به حدود 3 هزار میلیارد تومان می رسد.
وی ادامه داد: این موضوع جدای از سقف 20 هزار و 200 میلیارد تومانی بودجه پیش بینی شده برای سال 95 در برنامه پنج ساله شهرداری است که پیشنهاد کنونی در حدود هزار و 500 میلیارد تومان کمتر از آن است.
دنیامالی در ادامه به طبیعی بودن کسری در بودجه شهرها اشاره کرد و ادامه داد: در حالی این موضوع مطرح می شود که پیش بینی می شود تحقق درآمد در نظر گرفته شده برای سال جاری 110 درصد باشد ضمن اینکه می توان این رقم را نیز افزایش داد.
وی با اشاره به ماموریت های شهرداری اظهار داشت: موضوع حمل و نقل از مهمترین ماموریت های شهری است که باید در حدود 40 درصد از بودجه به این موضوع اختصاص داده شود.
دنیامالی با بیان اینکه در حدود یک سوم از بودجه پیش بینی شده برای این حوزه ،در سال جاری اختصاص نیافته است، گفت: تحقق برنامه تعیین شده برای حوزه حمل و نقل با بودجه در نظر گرفته شده تناسب ندارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
محسن سرخو: در بودجه 95 شهرداری جذب سرمایه گذاران خارجی دیده شود
محسن سرخو در جریان بررسی کلیات بودجه سال 95 شهرداری تهران گفت:در زمان تصویب بودجه شهرداری دو نکته باید مد نظر قرار گیرد نخست آنکه شهرداری یک سری هزینههای جاری دارد مانند جمع آوری زباله و مواردی از این قبیل که این ها اجتناب ناپذیر است و دومین نکته این است که ما یک برنامه 5 ساله مصوب داریم که در آن توسعه مترو ، افزایش ناوگان اتوبوسرانی، جایگزینی تاکسیهای فرسوده با تاکسیها پاک و نیز جایگزینی موتور سیکلتهای آلاینده با موتورهای برقی در راستای اصلاح هوای تنفسی مردم پیش بینی شده است. بنابراین در بودجهای که تصویب می شود این موارد باید مد نظر قرار گیرد .
رییس کمیته حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: مدیریت شهری در سال 94 نزدیک به 39 کیلومتر در توسعه مترو از برنامه عقب است و این در حالی است که ما باید میانگین سالی 30 کیلومتر مترو راه اندازی کنیم. این در شرایطی است که در سال 95 هم 24 کیلومتر به این عقب ماندگی اضافه می شود یعنی 63 کیلومتر از برنامه عقب خواهیم افتاد.
سرخو افزود: به طور سالانه باید 600 الی 700 دستگاه اتوبوس نیز به ناوگان اتوبوسرانی تهران اضافه شود حال آنکه از سال 92 روند افزوده شدن ناوگان اتوبوسرانی یک روند نزولی بوده و با اعداد ذکر شده فاصله داشته است.
وی اظهار داشت : نصب فیلتر های جذب دوده بر روی اتوبوس ها که در راستای کاهش آلودگی هوا باید انجام می شد تنها 3 دستگاه اتوبوس فیلتر گذاری شده است و تنها 30 الی 40 موتور سیکلت برقی آن هم برای پیک بادپا در نظر گرفته شده است.
سرخو اضافه کرد : افزودن کاتالیست ها به تاکسی ها متوقف شده است و وقتی همه ی این موارد را کنار هم قرار کمی دهیم متوجه می شویم که مصادیق برنامه مصوب محقق نشده است.
رییس کمیته حمل و نقل شورا خاطر نشان کرد : ما باید ببینیم نیازمان چیست و منابع را متناسب با نیازمان در نظر بگیریم . در حال حاضر تنها 8 هزار میلیارد تومان فقط در بحث توسعه حمل و نقل عمومی مورد نیاز است پس در تدوین بودجه باید این نیاز ها دیده شود.
سرخو در خاتمه پیشنهاد داد که با توجه به شرایط پیش روی دولت در سال آینده ،شهرداری یک تحلیل جامع راجع به شرایط اقتصادی سال آینده برآورد کند . همچنین شهرداری از شرایط جدید برای جذب سرمایه گذاران خارجی و نیز استفاده از روابط اقتصادی با کشور های دیگر استفاده کند.
با تبدیل بودجه غیر نقدی به پیوست بودجه شفافیت مالی شهرداری افزایش مییابد
مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با ارائه پیشنهادی در خصوص بودجه غیر نقدی گفت: با تبدیل بودجه غیر نقدی به پیوست بودجه می توان شفافیت مالی را افزایش داد.
وی با تاکید بر اینکه باید با اتکا توانمندی درآمد، کار انجام شود گفت: این شهر آینده نیز دارد و نمی توان بدون نگاه به آینده سقف بودجه ای برای آن در نظر گرفت.
طلایی همچنین به تعداد خانوارهایی که از طریق شهرداری حقوق می گیرند اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی باید در تمامی اجزا بودجه دیده شود و نسبت بودجه شهرداری تهران با اقتصاد مقاومتی باید در تمامی اجزا مشخص شود.
وی همچنین به مبلغ 5 هزار میلیارد تومانی که شهردار تهران برای اداره شهر اعلام کرده بود اشاره کرد و گفت: می توان با تصویب این میزان هم نظر شهردار را تامین کرد و هم بودجه در تناسب با واقعیت ها در نظر گرفته شده است.
حکیمی پور: بودجه شهر متناسب با واقعیات تنظیم شود
احمد حکیمی پور عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر بازتاب کشوری بودجه شهر تهران اظهار داشت: درآمدهای غیر پایدار در واقع حبابی هستند و غیر واقعی شدن بودجه موجب بروز مشکلات در آینده می شود.
وی با بیان اینکه سقف در نظر گرفته شده بسیار بالاست گفت: باید مشخص شود که عدد واقعی درآمد شهر چقدر است و اینکه شهردار عدد 5 هزار میلیارد را اعلام می کند چرا شورا باید بی مورد این رقم را افزایش دهد.
علیرضا دبیر پس از استماع سخنان اعضا پیشنهادات ارائه شده را به دو دیدگاه متفاوت تقسیم کرد و گفت: یکی دیدگاه این است که برخی از اعضا پیشنهاد می کنند بودجه شهرداری همان رقم 20 هزار و 200 میلیارد تومانی درج شده در برنامه پنج ساله دوم باشد و دیدگاه دیگر کاهش بودجه پیشنهادی شهرداری است.
از نظر رییس کمیسیون برنامه و بودجه اگر سقف درآمدی طبق برنامه پنج ساله بسته شود به دلیل شرایط موجود شهرداری همه سرمایه های شهر را برای تحقق این سقف درآمدی هزینه خواهد کرد.
دبیر در این باره توضیح داد: همانطور که تصویب سقف بالای بودجه به ضرر شهر است؛ پایین آوردن رقم در حد 16 هزار میلیارد تومان نیز باعث می شود شهرداری در پایان سال متمم 3 هزار میلیارد تومان به شورا ارائه کند و این هم اتفاق خوبی نیست.
وی اضافه کرد: شهرداری مکلف شده پروژه جدیدی را شروع نکند و حتی اگر در لایحه بودجه هم پروژه های پرهزینه جدید پیش بینی شده باشد آن را از برنامه حذف خواهیم کرد. اقتصاد مقاومتی به معنی کم هزینه کردن نیست بلکه به معنی صحیح هزینه کردن است.
دبیر بر ضرورت اتمام پروژه های نیمه کاره تاکید کرد و گفت: بودجه پیشنهادی شهرداری 8.8 درصد نسبت به بودجه سال گذشته افزایش داشته است؛ مصوبه کمیسیون تلفیق رشد 3.3 درصدی را پیش بینی کرده و این در حالی است که بودجه 267 هزار میلیارد تومانی دولت نسبت به سال گذشته 13.1 درصد رشد داشته است.
وی افزود: حدود 8 هزار میلیارد تومان درآمد شهرداری از طریق فروش تراکم در حد مجاز و تغییر کاربری در سال گذشته کسب شده و با اینکه در کمیسیون ماده 64 نیز سالانه 20 درصد افزایش قیمت اتفاق می افتد؛ ما تنها 3.3 درصد بودجه شهرداری را رشد داده ایم.
دبیر رقم 17 هزار و 800 میلیارد تومان برای بودجه سال 95 شهرداری را رقمی کارشناسی دانست و گفت: من هم متوجه هستم که دوستانی که پیشنهادات پایین تری دارند؛ دغدغه کسب درآمد را دارند و این کار ما در شورای شهر است که جلوی تخلفات را بگیریم.
به گفته دبیر برخی از اقداماتی که شورای شهر با آن مخالفت می کند بر اساس مجوزهای اعطا شده در طرح تفصیلی اجرا می شود و برای اصلاح این روند طرح تفصیلی باید اصلاح شود.
وی با بیان مثال هایی از بودجه در سالهای اخیر تصریح کرد: ما بودجه سال 93 را مطابق با برنامه بستیم و بودجه 15 هزار و 845 میلیارد تومانی شهرداری؛ در تفریغ بودجه با هزینه کرد تبصره ها 17 هزار میلیارد تومان هزینه شد. این در حالی است که در سال 94 گزارش شش ماهه نشان دهنده محقق شدن تنها 45 درصد درآمدها بود.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه در نظر گرفتن اولویت های شهر را و پرداخت بدهی پیمانکاران را ضروری دانست و گفت: به طور اتوماتیک درآمد شهرداری تهران از راه فروش تراکم و همچنین درآمدهای پایدار 15 درصد رشد خواهد داشت با این حال برای محدود کردن این درآمد و با توجه به اینکه دولت رشد 12 درصدی حقوق کارکنان را پیش بینی کرده؛ به نظر می رسد افزایش 3.3 درصدی بودجه منطقی باشد.
در ادامه مهدی چمران افزایش و کاهش غیر منطقی بودجه را مشکل ساز دانست و گفت: در سال آینده رونق اقتصادی خواهیم داشت اما موضوع ساختمان با ارز و پول و طلا و جواهر متفاوت است. همانطور که رکود مسکن به کندی اتفاق افتاد رشد مسکن نیز به یکباره لمس نمی شود. این موضوع در بودجه سال آینده شهرداری موثر نخواهد بود چنانچه دولت هم بودجه کشور را انقباضی تدوین کرده است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی در برنامه و بودجه سال آینده شهرداری اظهار داشت: ما باید در هزینه های اضافی مثل برگزاری جشن ها و … صرفه جویی کنیم و به کارهای اصلی در شهر مثل حمل و نقل عمومی رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه حدود 90 درصد بودجه محقق شده ،گفت: چرا این همه پیمانکار طلبکار هستند وچرا بدهی ها پرداخت نمیشود؟ ما از سال 92 بدهی معوقه داریم و سال آینده دوره فعلی مدیریت شهری به پایان میرسد و باقی ماندن این بدهی ها اتفاق خوبی نیست.
چمران تاکید کرد: در حوزه توسعه مترو از برنامه عقب هستیم اما با افزایش بودجه جلو نمیافتیم. شهرداریهای دیگر شهرها نیز با همین مشکلات دست به گریبان هستند و ما باید درآمدها را بر اساس منطق و واقعیات تعیین کنیم.
رییس شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد کرد علاوه بر ردیفهای بودجه؛ در تبصرههای بودجه تا سقف 6 هزار میلیارد تومان شهرداری موظف به پرداخت بدهی هایش شود.
وی گفت: در ماه های پایانی سال رشد چشم گیری در درآمدهای شهرداری نخواهیم داشت و نمی توانیم بر این اساس؛ بودجه سال بعد را پیش بینی کنیم.
محمد مهدی تندگویان دیگر عضو شورا نیز گفت: درباره موضوع پیمانکاران احساس میشود با شرایط خاص روبه رو هستیم. بنابر این نیاز است در کلیات بودجه کمیتهای تحت عنوان کمیته تسویه حساب پیمانکاران با ریاست یکی از اعضای شورا و با اعتباری مشخص درست کنیم تا این موضوع در کمیته ساماندهی شود و ماه به ماه به شورا گزارش داده شود.
در پایان بعد از بحث و بررسی های انجام شده رقم پیشنهادی کمیسیون برنامه و بودجه با عدد 17 هزار و 800 میلیارد تومان به تصویب رسید.
94/11/11 - 15:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
کلیات بودجه ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی شهرداری تصویب شد
کلیات بودجه ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی شهرداری تصویب شد شناسهٔ خبر 3038047 - یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۴ جامعه > شهری عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از تصویب کلیات بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران خبر داد ابوالفضل قناعتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در جلسه روز یکشنبه ک۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سقف درآمدی بودجه شهرداری تهران در سال ۹۵
به گزارش خبرگزاری موج در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران علیرضا دبیر با اشاره به وجود زمان کافی برای بررسی این لایحه تأکید کرد علاوه بر اینکه شهرداری در زمان تعیین شده لایحه بودجه را به شورا ارائه کرد کمیسیون های شورا نیز به سرعت فعال شدند و با تشکیل کمیسیون تلفیقرحمت اله حافظی:افزایش سقف بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران به صلاح نیست/ منابع بودجه ناپایدار است
رحمت اله حافظی افزایش سقف بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران به صلاح نیست منابع بودجه ناپایدار است جامعه > شهری - رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به مصوبه شورای شهر تهران درباره سیاست های تدوین بودجه سال آتی شهرداری تهران گفت طبق این مبودجه سال ۹۴ شهرداری تهران محقق نمی شود/ عقب ماندگی در حوزه مترو
رحمت الله حافظی عنوان کرد بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران محقق نمی شود عقب ماندگی در حوزه مترو شناسهٔ خبر 3033404 - دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۴ جامعه > شهری رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اعلام اینکه بودجه پیش بینی شده سال ۹۴ محقق نمی شود گفت عدد ۱۷ هزارو ۲۱۹ میلیارد تومسخنگوی شورای اسلامی شهر تهران مطالبات شهرداری از دولت ۱۴ هزار میلیارد تومان است
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهرانمطالبات شهرداری از دولت ۱۴ هزار میلیارد تومان استسخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت براساس حسابرسی صورت گرفته مطالبات شهرداری از دولت ۱۴ هزار میلیارد تومان است به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس رضا تقیپور در دویست و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهرشهرداری تهران ۶۰۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه خواهد داشت
در صورت عدم اصلاح بودجه شهرداری تهران ۶۰۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه خواهد داشت شناسهٔ خبر 3034229 - سهشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۸ جامعه > شهری رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از کسری ۶۰۰۰ میلیاردی در بودجه سال ۹۵ شهرداری خبر داد به گزارش خبرنگار مهر احمد دنیامالرئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران: 60 درصد از بودجه سال 94 شهرداری تهران محقق شده است
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران 60 درصد از بودجه سال 94 شهرداری تهران محقق شده استرئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت در گزارش عملکرد 9 ماهه سال جاری 60 درصد از بودجه 17 هزار و 219 میلیارد تومانی شهرداری تهران محقق شده است رحمتالله حافظی در نرییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد داد کاهش رقم لایحه بودجه پیشنهادی شهرداری در سال ۹۵
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد دادکاهش رقم لایحه بودجه پیشنهادی شهرداری در سال ۹۵رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در اولین جلسه کمیسیون تلفیق پیشنهاد کاهش ۴ درصدی بودجه پیشنهادی شهرداری را ارائه داد و رقم ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رمدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران: سال گذشته ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای مطالبات مراکز طرف قرارداد پر
مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران سال گذشته ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای مطالبات مراکز طرف قرارداد پرداخت شدمدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران در سال گذشته ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی پرداخت شد به گزارش خبرنگاسخنگوی شورای شهر تهران: 10 هزار و 500 میلیارد تومان میزان بدهی شهرداری و دیون پیمانکاران است
سخنگوی شورای شهر تهران 10 هزار و 500 میلیارد تومان میزان بدهی شهرداری و دیون پیمانکاران استسخنگوی شورای شهر تهران گفت در حال حاضر 10 هزار و 500 میلیارد تومان میزان بدهی شهرداری و دیون پیمانکاران است و ما باید کاری کنیم تا این میزان بدهی در ظرف این دو سال به حداقل برسد به گزارش خ-