تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835502216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ميوه‌فروشان در صدر متخلفان واحدهاي صنفي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ميوه‌فروشان در صدر متخلفان واحدهاي صنفي
به گفته سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، کم‌فروشی و گران فروشی در صدر تخلفات اصناف قرارگرفته و در چنین شرایطی حذف قیمت از روی کالا تنها به نفع دلالان بوده و اجرای آن تنش‌زااست. از این رو اجرای آن با تایید مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نیاز دارد.
نویسنده : بهناز قاسمی 


به گفته سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، کم‌فروشی و گران فروشی در صدر تخلفات اصناف قرارگرفته و در چنین شرایطی حذف قیمت از روی کالا تنها به نفع دلالان بوده و اجرای آن تنش‌زااست. از این رو اجرای آن با تایید مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نیاز دارد.
روز دوشنبه بنكداران و اتحاديه‌هاي پخش از اجرايي شدن حذف قيمت از روي كالا به بهانه ارزاني قيمت‌ها خبر دادند. در فاز اول قرار بود كه قيمت روي جلد شيريني، پفك و ماكاروني حذف شود اما انتشار اين خبر روز گذشته با واكنش سازمان حمايت روبه‌رو شد و سخنگوي اين سازمان، اجراي اين طرح را تنش‌زا دانست و گفت: درج قيمت روي كالا و خدمات براساس قوانين حمايت از حقوق مصرف‌كنندگان، تعزيرات حكومتي و نظام صنفي اجباري است و هر طرحي كه قرار باشد تغييراتي در شيوه فعلي درج قيمت روي كالاها ايجاد کند، بايد در مراجع ذي‌صلاح قانوني همچون مجمع تشخيص مصلحت نظام يا مجلس شوراي اسلامي مصوب شود كه در حال حاضر موضوعيتي ندارد.
غلامرضا كاوه در گفت‌وگو با مهر افزود: عدم درج قيمت مصرف‌كننده هيچ منفعتي براي توليدكننده و حتي مصرف‌كننده ندارد و حتي اجحاف به حقوق مصرف‌كنندگان را به دنبال دارد و منجر به كاهش سود توليدكنندگان مي‌شود؛ ضمن اينكه زمينه سود بيشتر واسطه‌ها را فراهم مي‌كند كه كالاي خود را به هر قيمتي بفروشند.
وي تصريح كرد: درج قيمت غيرواقعي روي كالاهاي توليدي، به عنوان يك معضل قابل پيگيري است و سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان در حال پيگيري آن است، اين در حالي است كه قيمت مصرف‌كننده مندرج روي كالاها در حوزه‌هاي تخصصي رصد مي‌شود كه بر اساس ضوابط قيمت‌گذاري صورت مي‌گيرد.
به گفته كاوه، سياست سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان اين است كه به جاي برخورد با متخلفان، زمينه‌هاي بروز تخلف در بازار را از بين ببرد، بنابراين نبايد به بهانه غيرواقعي بودن قيمت‌هاي درج شده روي كالا، نرخ را حذف كرد.

  گران‌فروشي و كم‌فروشي در صدر تخلفات اصناف
سرپرست معاونت بازرسي و رسيدگي به تخلفات سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان گفت: طي 9 ماهه ابتداي امسال بيش از 182 هزار فقره شكايت مردمي در بخش كالا و خدمات دريافت و رسيدگي شد كه از مجموع شكايات قابل پيگيري 84 درصد آن به بخش كالا و 16 درصد ديگر به خدمات مربوط مي‌شود.
وحيد منايي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: بر اساس آمار اعلام شده در اين مدت به ترتيب گران‌فروشي، كم‌فروشي، عدم درج قيمت و عدم صدور فاكتور به ترتيب در صدر بيشترين تخلفات صورت گرفته قرار داشته‌اند. وي افزود: از كل شكايات واصله 42 درصد از شكايات منتج به رأي نهايي شد و 70 درصد نيز به صورت تلفني دريافت و رسيدگي شده است.
 منايي درباره مدت زمان رسيدگي به شكايت گفت: اگر موضوع شكايت، گران‌فروشي اقلام كالايي باشد مردم از طريق ارتباط تلفني با 124 و ارائه نشاني دقيق واحد صنفي شكايت خود را ثبت مي‌كنند كه در اين خصوص بازرسان در كمترين زمان ممكن در واحد صنفي حضور مي‌يابند و موضوع را رسيدگي مي‌كنند.
وي افزود: چنانچه شكايت در مورد كيفيت، كميت يا عدم ارائه خدمات مناسب و گارانتي كالايي مانند خودرو، لوازم‌خانگي و... باشد به دليل لزوم بررسي كارشناسي بيشتر يا استعلام حقوقي كه نيازمند زمان بيشتري است، بايد به صورت حضوري يا كتبي و با ارائه اسناد و مدارك مستند با مراجعه به ستاد خبري سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تنظيم شود.

  دليل گران‌فروشي ميوه از زبان فروشندگان
 طبق اعلام اتاق اصناف تهران، ميوه‌فروشان در صدر تخلفات واحدهاي صنفي در ماه گذشته قرار داشتند. در اين خصوص رئيس اتحاديه فروشندگان ميوه و سبزي گفت:‌«ميوه‌فروشان هزينه مغازه‌هاي خود را با گران‌فروشي و با سود بيش از 35 درصدي نسبت به فاكتور خريد تأمين مي‌كنند، چون حدود 28 درصد از سود خود را صرف هزينه ضايعات ميوه و ديگر هزينه‌هاي اضافي مي‌كنند.»
 حسين مهاجران در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا گفت: تا به امروز جلسات متعددي در رابطه با هزينه‌هاي اضافي كه واحدهاي صنفي ما مجبور به پرداخت آن هستند گذاشتيم كه هنوز به نتيجه نرسيده‌ايم.
 وي افزود: واحدهاي صنفي ما بايد با حداكثر سود 35 درصد نسبت به قيمت خريد اقدام به فروش كنند و اين در حالي است كه 28 درصد از اين رقم صرف هزينه‌هاي اضافي مي‌شود كه واحدهاي صنفي مجبور به پرداخت آن هستند، چون همچنان وزن كارتن و جعبه ميوه، ناخالصي ميوه و هزينه‌هاي اضافي كه بابت پول كارگر از واحدهاي صنفي دريافت مي‌شود در قيمت ميوه تأثيرگذار است. مهاجران همچنين درباره گراني پياز در روزهاي اخير نيز توضيح داد: معمولاً كشاورزان هر سالي كه محصول زيادي به عمل مي‌آورند و در بازار با فراواني و به دنبال آن با كاهش قيمت روبه‌رو مي‌شوند، در سال آينده آن محصول را كمتر كشت مي‌كنند و در مورد پياز نيز همين اتفاق افتاد. رئيس اتحاديه فروشندگان ميوه و سبزي ادامه داد: در سال گذشته با فراواني پياز روبه‌رو بوديم و برخي كشاورزان در سال جاري از كاشت اين محصول خودداري كردند كه همين موضوع منجر به كاهش عرضه و به دنبال آن افزايش قيمت شد.

  كاهش قيمت پياز تا20 روز آينده
 وي در عين حال بيان كرد: البته تا 20 روز آينده با توجه به اينكه پياز در همه مناطق چابهار به دست مي‌آيد قيمت آن كاهش مي‌يابد.
 مهاجران درباره قيمت ميوه‌ها در ميادين ميوه و تره‌بار نيز گفت: در حال حاضر قيمت هر كيلوگرم پرتقال جنوب كوهستان 5 هزار و 500 تومان، پرتقال رسمي2 هزار تا 2 هزار و 500 تومان، نارنگي بندرعباس6 هزار تا 8 هزار تومان، نارنگي شمال2 هزار تا 4 هزار تومان، سيب سفيد و قرمز 2 هزار و 500 تا 4 هزار تومان و انار 2 هزار تا 5 هزار تومان در ميادين ميوه و تره‌بار به فروش مي‌رسد.
 به گفته رئيس اتحاديه فروشندگان ميوه و سبزي، هر كيلوگرم موز 3 هزار و 200 تا 3 هزار و 500 تومان، انگور هزار و 500 تا 3 هزار و 500 تومان، سيب زميني 650 تا هزار تومان و پياز هزار و 800 تا 2 هزار و 500 تومان فروخته مي‌شود.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن