واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر تعاون،کار ورفاه اجتماعی؛ ایجاد بنگاه های کوچک راهکار رفع معضل بیکاری در مقطع فعلی است معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد بنگاه های کوچک و خُرد با تاکید بر مشاغل رسمی و غیررسمی را یکی از پیشنهادهای این وزارتخانه برای رفع معضل بیکاری و ایجاد اشتغال در کشور در مقطع فعلی و در برنامه کوتاه مدت دانست.
۱۳۹۴ دوشنبه ۵ بهمن ساعت 08:57
به گزارش خبرگزاری پانا عیسی منصوری در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان کردستان در سنندج تاکید کرد: در مقطع فعلی مساله اشتغال و معیشت را در کشور باید در کوتاه مدت درست کنیم.
او از پنج برنامه توسعه کشور به دلیل اینکه اشتغال محور نبوده و کاهش فقر در آن مورد تاکید قرار نگرفته انتقاد کرد و گفت: خروجی این برنامه ها منجر به ایجاد اشتغال و رفع فقر نشده است.
او اظهار کرد: نسخه هایی که در کشور برای حوزه اشتغال می نویسیم برای دوره ای است که اوضاع کشور خوب است اما برای دوره رکود برنامه ای نداریم و نمی توانیم صبر کنیم تا اوضاع خوب شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه برنامه های میان مدت و بلند مدت در حوزه اشتغال در کشور نباید مغفول بماند گفت: تاکید ما در مقطع فعلی رفع مساله اشتغال و معیشت مردم در کوتاه مدت است.
منصوری تصریح کرد: اوضاع حاکم بر کشور ما از نظر وضعیت اقتصادی و بیکاری در دیگر کشورهای دنیا تجربه شده و ما باید از تجربیات این کشورها برای برون رفت از وضعیت فعلی استفاده کنیم.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حوزه ایجاد اشتغال در سطح کلان نیاز به سیاست گذاری و خوش فکری داریم افزود: علاوه بر سیاست گذاری در سطح کلان در این حوزه باید در سطح مناطق کشور نیز تصمیم سازی، تصمیم گیری و اجرا برنامه های حوزه اشتغال مدنظر مسوولان قرار گیرد.
منصوری به کاهش تقاضا برای نیروی کار به دلیل رکود در بازار کسب و کار اشاره کرد و ادامه داد: ما به دنبال رونق دادن به بازار کسب و کار رسمی و غیررسمی در جهت ایجاد اشتغال هستیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از اینکه در سیاست گذاری های حوزه اشتغال توجهی به شغل های غیررسمی نمی شود گفت: کارگاه های خانگی که محصول تولید می کنند و همچنین شغل و درآمد برای مردم ایجاد می کنند باید در سیاست گذاری های حوزه اشتغال مدنظر قرار گیرد.
وی در ادامه سخنان خود حوزه دانش بنیان را یکی از حوزه های بسیار با ظرفیت در جهت ایجاد اشتغال در کشور دانست و گفت: اکنون هزار و 800 بنگاه دانش بنیان در کشور به ثبت رسیده که تنها 400مورد آن فعال است.
او حمایت و تقویت خدمات مولد با تاکید بر بنگاه های دانش بنیان را یکی دیگر از پیشنهادات وزارت کار در کشور عنوان کرد و گفت: این موضوع مورد تاکید شخص رئیس جمهوری قرار گرفته است.
منصوری به عدم تطابق آموزش های عمومی و دانشگاهی ارائه شده با نیازهای بازار کار نیز به عنوان یکی از مشکلات حوزه اشتغال کشور نام برد و اظهار کرد: برای رفع این مشکل پیشنهاد تشکیل ستادی برای هماهنگی عرضه و تقاضای نیروی کار را داریم.
وی اضافه کرد: انتظار ما در استان ها عمل براساس واقعیت های موجود است و به ظرفیت ها و پتانسیل های هر منطقه در ایجاد اشتغال توجه ویژه شود.
او به برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رفع بیکاری در کردستان نیز اشاره کرد و گفت: کردستان در زمینه it , ict از ظرفیت های بسیار بالایی برخوردار است و این استان را پایلوت اجرای طرح ایجاد اشتغال در این حوزه کرده ایم.
منصوری آمادگی این وزارتخانه برای زیر پوشش بردن حوزه های صنایع دستی و زنبورعسل در راستای ایجاد اشتغال را اعلام کرد و گفت: هماهنگی بسیار خوبی بین مسوولان دستگاه های اجرایی و وجود نیروی انسانی متخصص و متعهد در کردستان ما را در جهت اجرای طرح های اشتغالزا در کردستان ترغیب می کند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تاکید کرد: به دنبال ایجاد اشتغال با تسهیلات بانکی نیستیم چرا که معتقدیم این گونه از اشتغال پایدار نیست اما در نظر داریم سطح دسترسی برای دریافت تسهیلات از سوی کارآفرینان را تسهیل کنیم تا در صورت نیاز استفاده کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]