واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس سازمان دارالقرآنالکریم مازندران عنوان کرد
همافزایی در حوزه قرآن راه حلی برای برونرفت از معضلات اجتماعی
رئیس سازمان دارالقرآنالکریم مازندران گفت: با توجه به شرایط بسیار حساس فرهنگی و وجود معضلات اجتماعی، دستگاههای فرهنگی و متولیان امور قرآنی باید همافزایی بیشتری در رفع این مشکلات داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی مازندران، سعید قربانی در دومین نشست کمیته قرآن ستاد دههفجر مازندران ضمن تبریک فرا رسیدن جشن پیروزی انقلاب، اظهار کرد: با توجه به شرایط بسیار حساس در حوزه فرهنگ و با وجود مشکلات و معضلات اجتماعی و پیشرفت لحظهبهلحظه تکنولوژیهای نوین ارتباطی و آثار بسیار مخرب آن در جامعه اسلامی، امروزه همافزایی دستگاههای فرهنگی بهویژه در حوزه قرآن امری اجتنابناپذیر است. وی افزود: قرآن کریم زمینهساز شکلگیری، پیروزی و تداوم نظام مقدس جمهوری اسلامی و به برکت آموزههای مبتنی بر قرآن است که ایران اسلامی در بین کشورهای منطقه و حتی جهان اهمیت زیادی دارد. مشاور استاندار مازندران در امور قرآنی با بیان اینکه دههفجر بهترین فرصت برای ترویج و نشر معارف ناب قرآنی و اسلامی است، تاکید کرد: باید از این فرصت برای شناساندن هر چه بیشتر معارف قرآن و اهلبیت (ع) استفاده و از این ظرفیت عظیم اسلامی در راستای ترویج فرهنگ و آرمانهای امام راحل و انقلاب بهرهبرداری کنیم. رئیس سازمان دارالقرآنالکریم مازندران، قرآن را صحیفه انقلاب اسلامی دانست و گفت: ارتباط مستحکم آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی زمینهساز پیروزی شکوهمند در بهمنماه 57 شد و باید برای حفظ و نگهداری این نظام مقدس از هیچ کوششی دریغ نکنیم. قربانی در پایان اظهار کرد: امروزه انقلاب اسلامی تنها پرچمدار نظام اسلامی است و گفتمان انقلاب اسلامی امام راحل و رهبری عظیمالشان انقلاب بهعنوان گفتمانی نوین در عصر کنونی موجب بیداری اسلامی در منطقه و حتی جهان است. رئیس هیئتمدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی نیز در سخنانی فرهنگ قرآنی را زمینهساز تعالی و پیشرفت در جامعه اسلامی یاد کرد و گفت: مرکز تولید شکلگیری شخصیت انسان در خانواده است و خانواده هر چقدر معارف ناب قرآنی را پیرامون خود تقویت کند در شکلگیری شخصیت فرزندان نقش بهسزایی ایجاد میکند.
علی قاسمی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در سبک زندگی اسلامی اظهار کرد: اصلاح بهبود جامعه فقط در صورت ترویج سبک زندگی اسلامی بوده و این مسائل نیز در راستای اصلاح ساختار فکری جامعه امکانپذیر است، لذا باید در ترویج فرهنگ و معارف ناب قرآنی و اهلبیت (ع) تلاش بیشتری صورت پذیرد.
وی در پایان به پیشرفتهای بسیار سریع و روزافزون شبکههای اجتماعی و آثار مخرب آن در جوانان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: وضعیت ارتباطات اجتماعی توسط نرمافزارهای تولید شده در دنیای غرب بسیار نگران کننده است و باید برای مقابله با آسیبها و تهدیدهای آن فکری جدی صورت گیرد.
94/11/04 - 15:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]