واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نصب ۸۰۰ بلندگو هشدار دهنده در معابر تهران
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از راهاندازی و فعال سازی سامانه هشدار سریع سیل و زلزله برای پایتخت با نصب ۸۰۰ بلندگو هشداردهنده در معابر تهران خبر داد و گفت: این سامانهها زلزله و سیل را برای زمانی کوتاه قبل از وقوع هشدار میدهد.
تسنیم: احمد صادقی در نشست ویژه کارگروه آموزش و اطلاعرسانی و مدیران صدا و سیما اظهار داشت: شهرداری تهران برای تقویت ساختار مدیریت بحران، موضوع سامانههای هشدار سریع سیل و زلزله را در دستور کار قرار داده و سال آینده سامانه هشدار سیل با نصب 800 بلندگوی هشداردهنده در معابر آغاز می شود که می توان این شبکه را تا 4 هزار بلندگو افزایش داد.
وی گفت: بخشی از زیرساختهای سامانه هشدار سریع زلزله نیز ایجاد شده و دستگاههای حسگر زلزله و شبکه انتقال فرکانس روی گسل مشا نصب شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است که باید این حسگرها در مناطق دیگر نصب و امکان بهره برداری از این پیامهای هشدار برای سازمان های خدماتی و ذینفع فراهم آید.
وی گفت: این سامانهها میتواند زلزله و سیل را برای زمانی کوتاه قبل از وقوع هشدار دهد و باعث واکنش فوری دستگاههای خدماتی و حتی عموم مردم شود؛ البته مشروط بر آنکه زیرساختهای بهرهبرداری از این پیشآگاهی در خدماتی همچون مترو، مراکز عرضه سوخت، شبکه انتقال آب، گاز، برق، صدا و سیما و غیره فراهم آید که نیاز به همکاری میان بخشی و تعامل سازمانها و نهادهای مدیریت شهری دارد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این نشست با اشاره به اهمیت فعالیت کارگروههای مختلف شورای هماهنگی مدیریت بحران گفت: با رویکرد جدید سازمان و شهرداری تهران، تلاشمان این است که کارگروههای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران را با همکاری کارگروه های ملی فعال کنیم که تا امروز 12 کارگروه فعال شده و یکی از این کارگروهها، کارگروه آموزش و اطلاع رسانی است.
وی افزود: امیدوارم بتوانیم نقشه راهی برای فعالیت این کارگروه تدوین و کلیات آن را ترسیم کنیم که بر اساس آن هم پشتیبانی کارگروه ملی و هم پشتیبانی شورای هماهنگی مدیریت بحران تهران را داشته باشیم.
در این نشست همچنین پیشنهاد تدوین طرح جامع اطلاعرسانی در حوزه مدیریت بحران، تشکیل کمیته مشترک مدیریت بحران در رسانه ملی و استفاده از ظرفیت شبکه تهران برای آموزش مدیریت بحران مطرح شد.
در ادامه این جلسه نیز محمدباقر زهرایی رئیس حراست صدا و سیما و رئیس کارگروه آموزش و اطلاع رسانی با اشاره به نبود اراده جدی در زمینه آمادگی در برابر بحرانهای طبیعی و شرایط اقلیمی کشور گفت: تفاوت زیادی در موضوع بحران در یک استان کوچک و تهران وجود دارد که باید به آن توجه کرد؛ چراکه 50درصد انرژی ما در مدیریت بحران کشور باید معطوف به تهران باشد.
وی افزود: یک اتفاق مثل وقوع سیل در کن فاجعه ایجاد میکند و متاثر از آن بحران به موضوعی فرامرزی تبدیل میشود، در نتیجه وضعیت تهران باید جدی گرفته شود.
وی با بیان "در حال حاضر نگاه ما به موضوع بحران، پیشگیری و مقابله نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده است"، افزود: باید با راه اندازی کمیته ای مشترک اقدامات انجام گرفته از سوی دو سازمان را به شکلی جدی مورد بررسی قرار داد و با استفاده از تجربیات همدیگر از دوباره کاری در این زمینه پرهیز کرد.
رئیس کمیته آموزش و اطلاع رسانی شورای هماهنگی مدیریت بحران از راهاندازی شبکه تهران بهعنوان تحولی در زمینه توجه به موضوعات تهران و فرصتی مناسب برای مدیریت بحران پایتخت یاد کرد و افزود: با استفاده از این شبکه میتوان برنامهای را در حوزه مدیریت بحران تعریف و موضوع آموزش را پیگیری کرد.
به گزارش سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست علاوه بر معاونان و مدیران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مدیران تهران و قائم مقام مدیریت بحران صدا و سیما نیز حضور داشتند.
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]