تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803206246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1400 استاد دانشگاه و نخبه آماده مقابله با اعتیاد در کشور هستند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: 1400 استاد دانشگاه و نخبه آماده مقابله با اعتیاد در کشور هستند
رئيس شبكه زنان دانشمند جهان اسلام از آمادگی بیش از 1400 استاد جامعه شناس، روانشناس و نخبه برای مقابله با اعتیاد در کشور خبر داد.


طيبه ماهروزاده در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با با مواد مخدر و اعتیاد در کشور، اظهارداشت: از دلايل عمده اعتياد در جوامع امروزي به ويژه ميان زنان، نوجوانان و جوانان مشكلات خانوادگي و ضعف اخلاقيات است كه توجه به اين دو عامل در پيشگيري از اعتياد و مبارزه با مواد مخدر اهميت بسزايي دارد. بنابراين بايد براي خانواده زدگي جوانان چاره جويي انجام داد و در جهت افزايش محبت و دوستي در نهاد خانواده برنامه‌ريزي كرد؛ كه اين برنامه به صورت آموزشي و فرهنگي قابليت اجرايي زيادي دارد.

وي با اشاره به اينكه براي مبارزه جامع و مطلوب با مواد مخدر و اعتياد چاره‌اي جزء اجتماعي شدن نداريم، بيان داشت: اجتماعي شدن تنها راهكار جامع و موثر مبارزه با اعتياد است و در صورتي كه همه نهادها و سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي و خانواده‌ها و مسئولان در اين زمينه گام بردارند مي‌توانيم شاهد نتايج چشمگيري در اين حوزه باشيم.

رئيس شبكه زنان دانشمند جهان اسلام آسيب شناسي اعتياد را در پيشگيري و مبارزه با اعتياد ضروري دانست و ادامه داد: درصورتي‌كه اعتياد و علل آن در جامعه آسيب شناسي شود مي توانيم اقدامات موثرتر و مثبت‌تري را اجرايي سازيم و به موفقيت‌هاي بيشتر در زمينه مبارزه با اعتياد و كاهش آان در جامعه دست يابيم.

ماهروزاده با بيان اينكه نقش خانواده به عنوان واحد اصلي و عنصر تأثيرگذار بر روابط، رفتارها و خصوصيات اعضا، غيرقابل ترديد است، ادامه داد: تأثيرگذاري و تأثيرپذيري افراد اين نهاد كوچك اجتماعي از يكديگر، باعث شده خانواده همواره عنصر اصلي مطالعات و پژوهش هاي اجتماعي قرار گيرد و تأثير آن بر موفقيت ها يا آسيب هاي فردي و اجتماعي در موضوعات مختلف سنجيده شود.
به گفته وي خانواده سالم بستر مناسبي براي رشد و شكوفايي و بالندگي اعضاي خود فراهم مي كند و در حفظ و ارتقاي سلامت جسمي و رواني آنها تأثير فراوان و غيرقابل انكاري دارد. در مقابل، خانواده ناسالم زمينه را براي ايجاد اختلاف در ابعاد جسمي، رواني و اجتماعي فراهم كرده و افراد را به سمت بزهكاري سوق مي دهد. بنابراين همه اين مسائل ضرورت توجه به نهاد خانواده جهت پيشگيري از اعتياد را آشكار مي‌كند.

رئيس شبكه زنان دانشمند جهان اسلام با بيان اينكه اعتياد يك پديده چند وجهي است و عوامل زيادي در ايجاد آن دخيل هستند، در مورد علل فردي اعتياد عنوان داشت: محروميت‌ها، بوالهوسي، كنجكاوي فرد در خصوص مواد مخدر، بيكاري، باورهاي مثبت در مورد سوء مصرف مواد، بي سوادي و بي اطلاعي از تأثير و عواقب مواد مخدر از جمله علل ديگر اعتياد محسوب مي‌شود كه براي كاهش اعتياد بايد به همه اين مسائل توجه داشت. همچنين در دسترس بودن مواد مخدر، فقر، مهاجرت‌ها و تنهايي از عوامل اجتماعي ايجاد اعتياد و گرايش به مواد مخدر به شمار رفته و فرد را به اعتياد نزديك مي‌سازد.

رئيس شبكه زنان دانشمند جهان اسلام با اشاره به اينكه 1400 استاد داخلي و خارجي شامل روانشناس، جامعه شناس و پزشك و نخبه  در قالب 60 رشته عضو اين شبكه هستند، گفت: در صورت درخواست ستاد مبارزه با مواد مخدر يا وزير كشور و دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر آمادگي همكاري جهت اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و اعتياد را داريم و مي‌توانيم در اين راستا از لحاظ علمي همكاري لازم را داشته باشيم.





۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن