واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نقش موثر دانشگاههای منطقه در حل مشکلات کشورهای همسایه به ابتکار سازمان ارتباطات فرهنگ و ارتباطات اسلامی یک هیات علمی از دانشگاه علوم انسانی قرقیزستان با رئیس واحد علوم و تحقیقات دیدار و از فضاهای آموزشی ، تحقیقاتی و مطالعاتی این واحد بازدید کردند .
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۱ دي ساعت 11:48
به گزارش خبرگزاری پانا، علی عباسپور، رئیس این واحد ، با بیان اینکه فعالیت واحد علوم و تحقیقات بر تحصیلات تکمیلی متمرکز شده است تصریح کرد: بیش از 70 درصد از دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند. عباسپور به مراکز آموزشی و تحقیقات موجود در این مجموعه برای آماده سازی فضایی مناسب جهت فعالیت علمی دانشجویان اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به مرزهای دانش و پیشرفت تکنولوژی نیازمند همکاری های بین المللی هستیم. براین اساس برقراری روابط علمی با سایر دانشگاه های دنیا را در دستور کار خود قرار دادیم. رئیس واحد علوم و تحقیقات، از برقراری ارتباطات علمی و فرهنگی از جمله تبادل استاد و دانشجو، ایجاد فرصت مطالعاتی، برقراری دوره های پسادکتری و غیره استقبال کرد و گفت:برای گسترش همکاری های علمی با دانشگاه های منطقه و کشورهای همسایه اولویت خاصی قائل هستیم تا با این همکاری های دو و چندجانبه موجبات پیشرفت بیشتر کشورهای منطقه فراهم شود و بتوانیم معضلات و مسائل این کشورها را با همکاری دانشگاه های منطقه حل و فصل کنیم. عباسپور به نقاط فرهنگی و تاریخی مشترک ایران و قرقیزستان اشاره کرد و ادامه داد : این نقاط مشترک بستر خوبی برای گسترش همکاری های علمی و فرهنگی میان دو کشور خواهد بود. وی تاکید کرد: این نشست زمینه ساز عقد تفاهم نامه مشترک برای ورود به سطح علمی در جهت گسترش تبادلات علمی و فرهنگی شود. دکتر موسایف عبدالله عنایتویچ رئیس دانشگاه علوم انسانی بیشکک قرقیزستان در این نشست گفت: دانشگاه بیشکک با 10 هزار دانشجو در حوزه های علوم انسانی ، زبان شناسی، کامپیوتر ، زبان ، مدیریت و اقتصاد و... فعالیت های گسترده ای دارد.
وی گفت: این دانشگاه تمایل به گسترش همکاری های علمی و فرهنگی خود با کشورهای منطقه را دارد و به 16 زبان زنده دنیا در این دانشگاه تدریس صورت می گیرد. دکتر موسایف عبدالله به فرصت های مطالعاتی دانشجویان قرقیزستان در سایر دانشگاه های دنیا اشاره کرد و گفت: دانشجویان زبان شناسی ما به خصوص در رشته های زبان کره ای، ژاپنی و چینی برای تحصیلات تکمیلی به کشورهای مربوطه سفر می کنند.
رئیس دانشگاه بیشکک ادامه داد: کشور قرقیزستان در سال های 1995 میلادی و نیز 2002 میلادی به ترتیب میزبان روسای جمهوری سابق ایران بوده است . وی به سفر اخیر رئیس جمهور قرقیزستان به تهران اشاره کرد وگفت : این سفر نقطه عطفی در روابط بین المللی دو کشور خواهد بود. دکتر موسایف عبدالله تصریح کرد: در حال حاضر ایران در مقطع پر تحرکی از جنبه های علمی، تحقیقاتی و سیاسی قرار دارد و واحد علوم و تحقیقات، نقش برجسته ای در این تحرکات می تواند ایفا کند. بنابراین انگیزه فراوانی برای ما جهت گسترش ارتباطات علمی و تحقیقاتی با واحد علوم و تحقیقات وجود دارد. دکتر فریبرز باقری رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات در این نشست، به فعالیت 16 گروه آموزشی ، 16 رشته تحصیلی و در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری این دانشکده اشاره کرد و گفت: گروه های آموزشی ما شامل طیف گسترده ای از دانش علو انسانی است و اکثر اساتید این دانشکده از رتبه های عالی علمی در سطح فوق دکتری و پروفسوری برخوردار هستند. وی با بیان اینکه یکی از پر جمعیت ترین رشته های این دانشکده رشته روانشناسی است ادامه داد: در حال حاضر در حدود 5500دانشجو در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی مشغول هب تحصیل هستند. دکتر باقری در پایان تاکید کرد: دانشکده علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات ، تمایل به گسترش همکاری های علمی، تحقیقاتی و مطالعاتی با سایر دانشگاه ها جهان به خصوص دانشگاه های کشورهای همسایه دارد. دکتر حمیدرضا غفارزاده مدیر امور بین الملل واحد علوم و تحقیقات نیز در پایان این نشست گفت: به زودی با امضاء یادداشت تفاهم نامه ای زمینه های استفاده از ظرفیت های دو دانشگاه میسر خواهد شد . وی افزود: با همکاری سازمان ارتباطات اسلامی زمینه های استفاده بهینه از مرکز تحقیقات بین المللی اسلامی پیامبر اعظم (ص) فراهم می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]