تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819838470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمیت مقابله با وابستگی در سنین پایین


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:




Clingy-child

چرا برخی اطفال احساس وابستگی زیادی به والدین می کنند با چه روش هایی می توانیم این امر پیشگیری کنیم توصیه های مناسب در این زمینه کدامند و بهترین روش های برخورد با این مشکل روحی و روانی در خردسالان چیست؟
اعظم بیانلو روان‌شناس بالینی گفت: وابستگی در کودکان ممکن است در هر سنی به شکل خاصی بروز پیدا کند. کودکان در سنین بین 8 ماهگی تا 3 سالگی هنگام جدایی از والدین( به ویژه مادر) احساس ناراحتی و اضطراب می‌کنند که به اضطراب جدایی معروف است ولی بعد از این دوره سنی با توجه به خلق‌و‌خوی کودک و نوع تربیت والدین ممکن است همچنان اضطراب و ترس از جدا شدن از والدین همراه کودک باقی بماند که در سنین بالاتر دیگر یک واکنش طبیعی به حساب نمی‌آید.

وی گفت: اما این گونه رفتارهای کودک علاوه بر عوامل شخصیتی و ژنیتکی کودک مانند خجالتی‌بودن و مضطرب بودن، بیشتر منعکس کننده شرایط خانواده و سبک تربیتی والدین است این گونه کودکان بیشتر در خانواده‌هایی هستند که ارتباط با افراد دیگر و ارتباطات اجتماعی کم است به گونه‌ای که کودک هنگام جدا شدن از خانواده و والدین و با وارد شدن به اجتماع احساس ترس و اضطراب دارد، یا محیط خانواده پر از تنش و درگیری به ویژه بین والدین است، که کودکان هنگام جدایی از والدین با نگرانی برای اینکه در زمانی که آنها حضور ندارند ممکن است والدین از هم جدا شوند و یا اتفاقی برای آنها بیافتد؛ بنابراین رفتارهای چسبندگی و وابستگی نشان می‌دهند.

این روان‌شناس گفت: یک نوع وابستگی دیگر کودک به والدین نیز وابستگی در انجام امور مختلف و حتی امور شخصی کودک است که به نوعی از کودک فردی دست و پا چلفتی می‌سازد، این گونه کودکان معمولا برای کوچکترین کار به والدین خود مراجعه و از آنها کمک می‌خواهند.

وی در پایان گفت: این کودکان اغلب والدینی مضطرب دارند که به دلیل اضطراب ذاتی خودشان سعی می‌کنند همه کارهای کودک را خودشان انجام دهند تا خیالشان راحت‌تر باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان

27 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن