تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819224299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توفیق اجباری کاهش قیمت نفت برای صنعتگران/ حفظ ارزش پول ملی برای تولید ملی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: توفیق اجباری کاهش قیمت نفت برای صنعتگران/ حفظ ارزش پول ملی برای تولید ملی
نعمت‌زاده از کاهش قیمت نفت به عنوان یک توفیق اجباری برای صنعتگران یاد کرد و گفت: اگرچه کاهش قیمت نفت یک تهدید برای اقتصاد است اما صنعتگران می‌توانند از این فرصت برای پررنگ کردن نقش خود در اقتصاد استفاده کنند.

تلفنی****** توفیق اجباری قیمت نفت برای صنعتگران/ حفظ ارزش پول ملی برای تولید ملی
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز در نشست هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اجرایی شدن برجام گفت: از همه فعالان اقتصادی که در سال‌های تحریم با حداقل روابط بین‌المللی در ابعاد سیاسی، اقتصادی توانستند اقتصاد را اداره کنند تشکر می‌کنم و امیدواریم بخش خصوصی بتواند از فرصت جدید در اقتصاد پس از اجرای برجام بهره‌مند شود.


وی افزود: اکنون توپ در زمین فعالان اقتصادی است و موانع و مشکلات پیش پای تجارت در حال برطرف شد است و امیدواریم روابط بانکی نیز به زمان قبل از تحریم بازگردد.


وزیر صنعت با تأکید بر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: دولت نباید به دنبال موضوع دیگری برای هدایت اقتصاد باشد و باید سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خویش قرار دهد چرا که این چکیده 30 سال حکومت اسلامی است و در بعد اقتصادی هیچ مطلبی را کم ندارد.


نعمت‌زاده تصریح کرد: باید از توانمندی داخلی برای تعامل با جهان و داد و ستد بین‌المللی و نیز بکارگیری امکانات ملی و مردمی و همچنین استفاده از فناوری‌های نوین و تقویت پایه‌های دانش بنیان اقتصاد را هدایت کرد.


وی ادامه داد: همچنین با اجرای برنامه ششم توسعه که مبتنی بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است امیدواریم منشأ خیر و برکت در کشور باشد.


وزیر صنعت با اشاره به تدوین برنامه راهبری صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته گفت: در این برنامه هدف‌های دو ساله و همچنین هدف‌های مربوط به اجرای برنامه ششم مشخص شده و به طور کلی هدف این است که در آخر 10 سال کشور از نظر رشد به سطح کشورهای نوظهور صنعتی برسد و امیدواریم با رشد اقتصادی 8 درصدی شاهد تحقق آن باشیم.


وی تصریح کرد: در این شرایط باید درآمد سرانه کشور به حداقل 10 هزار دلار برسد و ارزش افزوده صنعت نیم درصد از ارزش افزوده جهانی باشد که امروز این رقم 0.3 درصد است.


نعمت‌زاده با اشاره به لزوم رشد هشت درصدی اقتصاد گفت: بعضی‌ها معتقدند که تحقق آن غیرممکن است اما باید این موضوع عملی شود و کمبودها و عیب‌ها پوشانده شود و نباید ناامیدی در جامعه رواج پیدا کند چرا که کشور جز از راه توسعه به جایی نمی‌رسد و در این راستا مردم باید محور توسعه قرار بگیرند.


وزیر صنعت به بحث ارزش پول ملی اشاره کرد و گفت: ارزش پول را نمی‌توان دو دستی حفظ کرد بلکه باید با تولید ملی و قدرت تولید و همچنین توانمندی اقتصاد آن را افزایش داد.


وی همچنین خطاب به صنعتگران گفت: باید صنعتگران بدهی ارزی خود را زودتر تسویه کنند چرا که درست نیست که صنعتگر در لیست بدهکاران قرار بگیرد زیرا هر سالی که رشد اقتصادی داشتیم رشد صنعت ما دو برابر بوده و این امر نشان‌ دهنده این موضوع است که صنعت در اقتصاد پیشران است.


نعمت‌زاده ادامه داد: سهم صنعت از تولید ناخالص ملی هم اکنون 17 درصد است که این رقم باید به 25 درصد افزایش بیابد که تنها با تلاش مضاعف این موضوع امکان‌پذیر است.


وی همچنین به الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی پس از اجرای برجام اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی مشکل فنی وجود ندارد و هیچ مخالفتی با الحاق ایران نیست و امیدواریم این فرآیند به زودی طی شود.


وزیر صنعت از کاهش قیمت نفت به عنوان توفیق اجباری برای صنعتگران یاد کرد و گفت: اگرچه کاهش قیمت نفت یک تهدید برای اقتصاد به شمار می‌آید اما صنعتگران باید به آن به عنوان یک فرصت نگاه کرده و نقش خود را در اقتصاد پررنگ‌تر نمایند.





۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن