تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804594828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جذب 20 درصد سیب زمینی کشور به صنایع چیپس و اسنک


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: جذب 20 درصد سیب زمینی کشور به صنایع چیپس و اسنک
رئیس کارگروه صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه صنایع چیپس و اسنک سالانه 20 درصد سیب زمینی کشور را جذب می کنند، گفت: اگر روغن مورد نیاز این بخش به موقع جذب نشود می تواند شرایط سختی برای این صنعت آن هم در شرایط رکود اقتصادی کشور ایجاد کند که در نتیجه این مشکلات به صورت زنجیروار به کشاورزان منتقل خواهد شد.
چندی پیش رئیس کارگروه صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران از دریافت غیرقانونی عوارض ورودی روغن از تولیدکنندگان و واردکنندگان توسط انجمن صنفی روغن نباتی خبر داد و گفت: سازمان بازرسی کل کشور موضوع را پیگیری کرده و در حال جمع آوری مستندات است.
 
به گزارش پول‌نیوز، علی شریعتی اظهار داشت: قانونی شدن دریافت هرگونه عوارض و وجه از کالاهای وارداتی ابتدا باید در شورای اقتصاد تائید و سپس مبالغ به حساب خزانه دولت واریز شود؛ در حالی که مبالغ اجباری به عنوان عوارض، به حساب دو شرکت و یک تشکل خصوصی واریز شده است.
 
وی ادامه داد: همچنین چگونگی هزینه هرگونه عوارض ورودی باید توسط دیوان محاسبات کل کشور کنترل و حسابرسی شود که متاسفانه در این مورد نیز هیچگونه نظارتی بر هزینه کرد مبالغ دریافتی انجام نشده است.
 
شریعتی با بیان اینکه صنایع چیپس و اسنک سالانه 20 درصد سیب زمینی کشور را جذب می کنند و نیازمند روغن پالم سرخ کردنی هستند، ادامه داد: اگر روغن مورد نیاز این بخش به موقع جذب نشود می تواند شرایط سختی برای این صنعت آن هم در شرایط رکود اقتصادی کشور ایجاد کند که در نتیجه این مشکلات به صورت زنجیروار به کشاورزان منتقل خواهد شد.
 
سابقه ماجرا
 
۵ ماه پیش بود که محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رئیس جمهور مصوبه‌ای از کارگروه کنترل بازار را برای اجرا ابلاغ کرد که اخذ مابه‌التفاوت ۷۰ تومانی از واردات روغن خام را مجاز می‌دانست. بر اساس این ابلاغیه، هر فرد متقاضی ثبت‌سفارش واردات برای روغن خام باید به ازای هر کیلوگرم، ۷۰ تومان را به دولت می‌پرداخت، اما از آنجایی که مسئولیت تنظیم بازار این کالا از سوی دولت و وزارت جهاد کشاورزی به انجمن روغن نباتی محول شده بود، این مابه التفاوت هم مستقیم از سوی واردکنندگان به حساب این انجمن واریز می‌شد.  
 
در این مصویه اخذ مابه‌التفاوت از واردات روغن خام، منوط به اخذ مصوبه از شورای اقتصاد شده بود. ابلاغیه معاون اجرایی بند دیگری هم داشت که بر اساس آن، وزارت جهاد کشاورزی باید طی نامه‌ای به وزارت امور اقتصادی و دارایی، خواستار منظور کردن میزان مابه التفاوت دریافتی در هزینه‌ها از سوی سازمان امور مالیاتی هم می‌شد.
 
اما همین مصوبه کافی بود تا بدون اخذ هر گونه مصوبه‌ای از شورای اقتصاد، انجمن روغن نباتی دست به کار شده و به اخذ مابه‌التفاوت از واردکنندگان روغن خام بپردازد.  
 
در گام اول، دریافت مابه‌التفاوت از واردکنندگان با ۷۰ تومان آغاز شد، اما در گام‌های بعدی، این مابه التفاوت به ۷۰۰ تومان هم رسید. در حالیکه با اعتراض واردکنندگان اکنون این مابه التفاوت بعد از سه بار تغییر از ۷۰۰ تومان به ۳۵۰ تومان و در نهایت به ۱۵۰ تومان رسیده است و همین امر سبب شده تا سازمان بازرسی کل کشور به این پرونده ورود کند.
 
حال از یک‌سو اعلام شده است که هر یک از واردکنندگانی که نسبت به دریافت این مابه التفاوت از آنها شکایاتی دارند، می‌توانند موضوع را به سازمان بازرسی کل کشور ارجاع دهند و از سوی دیگر 3 ماه است که انجمن روغن نباتی که این عوارض را دریافت کرده است، با ارسال نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی، خواستار طرح موضوع اخذ مابه التفاوت از واردات روغن خام در شورای اقتصاد شده است.


تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۴ - 16 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن