تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869471939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آدم‌ربايي ساختگي براي سركيسه كردن پدر زن پولدار


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آدم‌ربايي ساختگي براي سركيسه كردن پدر زن پولدار
مرد جواني كه سناريوي آدم‌ربايي ساختگي را براي اخاذي 400 ميليون توماني از پدر زن پولدارش طراحي و اجرا كرده بود، به دام پليس افتاد و ماجرا را شرح داد.


به گزارش خبرنگار ما، چند روز قبل مرد ميانسالي مأموران پليس تهران را از ماجراي ربوده شدن دامادش از سوي افراد ناشناس باخبر كرد. شاكي خودش را تاجر سرشناس آهن معرفي كرد و در توضيح ماجرا گفت: دامادم نيما هم در كار خريد و فروش آهن است و وضع مالي خوبي هم دارد. امروز صبح مرد ناشناسي با خانواده‌ام تماس گرفته و مدعي شده است كه نيما را به گروگان گرفته و درخواست 400 ميليون تومان پول نقد كرده است. البته آدم‌ربايان با خودم هم تماس گرفتند و درخواستشان را مطرح كردند. آنها تهديد كردند كه اگر پليس را از ماجرا با خبر كنيم، مرتكب قتل خواهند شد. من به مردي كه تماس گرفته بود، گفتم فراهم كردن اين مقدار پول به زمان زيادي نياز دارد. قرار شد تا آنها در تماس بعدي جاي تحويل گرفتن پول را به من بگويند.

   پرونده روي ميز تيم مبارزه با آدم‌ربايي
پس از طرح شكايت تيمي از كارآگاهان زبده مبارزه با آدم‌ربايي پليس آگاهي تهران به دستور قاضي سعيد احمدبيگي، دست به تحقيق زدند. بررسي‌هاي اوليه حكايت از اين داشت كه مرد آدم‌ربا از حوالي تهران با خانواده شاكي تماس گرفته بود. كارآگاهان در گام بعدي با آموزش دادن به خانواده نيما موفق شدند شامگاه پنج‌شنبه 13 دي ماه تماس گيرنده را كه پسر 28 ساله‌اي به نام بهرام بود، شناسايي و دستگير كنند.

   رونمايي از سناريوي دروغين
بهرام پس از دستگيري ابتدا منكر جرم خود شد و ادعا كرد نيما را نمي‌شناسد، اما در بازجويي‌هاي فني گفت كه اصلاً آدم‌ربايي در كار نبوده و نيما براي گرفتن پول از پدر زنش اين نقشه دروغين آدم‌ربايي را طراح كرده است. وي گفت: من از دوستان صميمي نيما هستم. مدتي قبل نيما به سراغ من آمد و گفت كه ورشكست شده و بدهي زيادي بالا آورده است. او گفت كه پدر زنش تاجر آهن است و پول زيادي دارد به همين دليل قصد دارد با نقشه‌اي پدر زنش را سركيسه كند. نيما وقتي نقشه آدم‌ربايي دروغين را براي من توضيح داد، قبول نكردم، اما وقتي با اصرار او روبه‌رو شدم، قبول كردم و قرار شد فقط من چند بار با پدر زنش تماس بگيرم و ادعا كنم كه او را ربوده‌ام و براي آزادي‌اش درخواست 400 ميليون تومان بكنم. روز حادثه او از خانه‌اش به بهانه رفتن به سر كارش بيرون و به سراغ من آمد و خواست طبق نقشه عمل كنم. ابتدا با همسرش تماس گرفتم و ماجرا را شرح دادم. بعد هم مطابق نقشه تلفن همراه پدرش را گرفتم و با او تماس گرفتم و ادعا كردم نيما را گروگان گرفته‌ام.
طبق نقشه، نيما چند روز در خانه يكي از دوستانش در حوالي تهران مخفي شد تا اينكه ساعتي قبل به تهران آمد و به خانه يكي ديگر از دوستانش رفت و قرار شد من امشب پول را از پدر زنش بگيرم و بعد او به خانه‌اش برود كه دستگير شدم.

   بازداشت داماد فريبكار
پس از اين مأموران پليس با راهنمايي بهرام، مخفيگاه داماد طمعكار را شناسايي و وي را دستگير كردند. صبح ديروز دو متهم از سوي قاضي سعيد احمد بيگي، بازپرس كشيك دادسراي جنايي تهران مورد بازجويي قرار گرفتند.
بهرام در بازجويي‌ها گفت: من بي‌گناه هستم و فريب حرف‌هاي نيما را خوردم. او گفت كه پدر زنش براي اينكه آدم‌ربايان خيالي به او صدمه نزنند، به پليس خبر نمي‌دهد و 400 ميليون تومان به ما مي‌دهد، اما پس از شكايت او، مأموران پليس خيلي زود ما را دستگير كردند و دستمان رو شد.

   داماد ورشكسته
نيما هم در بازجويي‌ها گفت: من همراه برادر زنم در كار خريد و فروش آهن فعاليت مي‌كرديم تا اينكه مدتي قبل بدهي زيادي بالا آوردم. پس از اين هر روز طلبكار‌ها به سراغم مي‌آمدند به طوري كه زندگي با مشكل روبه‌رو شده بود. چند روز قبل از پدر زنم خواستم به من كمك كند، اما او كمكي نكرد. از آنجايي كه او مرد پولداري است اين نقشه آدم‌ربايي دروغين را با دوستم طراحي كردم تا با اين نقشه 400 ميليون تومان از پدر‌زنم بگيرم و با آن مشكل مالي‌ام را بر طرف كنم، اما پدر زنم به پليس شكايت کرد و مأموران پليس هم دست ما را رو كردند.  دو متهم به دستور قاضي سعيد احمدبيگي براي تحقيقات بيشتر در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفتند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن