تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829717571




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتیاد به کار کردن از اعتیاد به تریاک بدتر است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: برو با کارت ازدواج کن!
اعتیاد به کار کردن از اعتیاد به تریاک بدتر است




وقتی وین اوتز روانشناس آمریکایی، در سال 1999 درگذشت، روزنامه «نیویورک تایمز» سوگ نامه او را با اشاره به دو واقعیت آغاز کرد.





مجله روشن - شیوا دلداری: وقتی وین اوتز روانشناس آمریکایی، در سال 1999 درگذشت، روزنامه «نیویورک تایمز» سوگ نامه او را با اشاره به دو واقعیت آغاز کرد. اول اینکه او در کمال شگفتی، 57 کتاب نوشته بود. دوم اینکه (که احتمالا بی ربط به اولی هم نبود) او واژه «معتاد به کار» (workaholic) را ابداع کرد. این واژه حالا دیگر بین مردم رایج است ولی اوتز آن را اولین بار در مقاله ای در سال 1968 ابداع کرد و در همین مقاله اعتراف کرد که اعتیاد خودش به کار، بیماری مشابه اعتیاد به مواد مخدر است. او البته اعتراف کرد که اعتیاد به کار از نظر اجتماعی احترام بیشتری از می خوارگی دارد – و باعث می شود برای آدم یادنامه چاپ کنند.

دقیقا چه چیزی باعث می شود کسی را معتاد به کار بدانیم؟ هنوز تعریف پزشکی واحد و قابل قبولی وجود ندارد اما روانشناسان می کوشند بین کسانی که صرفا به حرفه شان متعهدند و معتادهای واقعی تمایز قائل شوند.


اعتیاد به کار کردن از اعتیاد به تریاک بدتر است



مقاله ای کلیدی در سال 1992 درباره چگونگی تشخیص این بیماری، نوشته شد که مشخص کرده بود این بیماران نه تنها بی اختیار و به شدت؛ که بدون اینکه لذت چندانی ببرند، کار می کنند. آزمایش های تشخیصی جدیدتر سعی دارند کسانی را جدا کنند که از جمله در دوره ای معین به شدت کار می کنند و سپس به کل از کار دست می کشند – مثل معتادان به قمار یا کوکایین.

با این که تعریف دقیق «اعتیاد به کار» هنوز خیلی معلوم نیست، پژوهش های مختلف سعی کرده اند آثار جسمی و عاطفی آن را مشخص کنند. این فهرست را که بیاوریم لابد یاد آگهی های ماهواره ای برای انواع قرص می افتید: پژوهش ها نشان می دهند که از جمله آثار آن مشکلات خواب، افزایش وزن، افزایش فشار خون، عصبیت و افسردگی است.

و تازه بعد می رسیم به اثر آن بر اعضای خانواده. شاید جای تعجب ندارد که همسران افراد «معتاد به کار» معمولا از نارضایتی از ازدواج شان می گویند. والدین «معتاد به کار» داشتن هم بد دردی است. پژوهشی در میان دانشجویان دوره لیسانس نشان می دهد که فرزندان «معتادان به کار» 72 درصد بیشتر از فرزندان «معتادان به الکل»، افسرده اند. آنها در ضمن سطوح شدیدتری از «والدین معکوس بودن» را تجربه می کنند: «مشاور خانواده»ها از این واژه برای آن دسته از دختران و پسران استفاده می کنند که چنانکه این پژوهش می گوید، «والدین والدین شان هستند و نیازهای خودشان را قربانی می کنند... تا به نیازها و خواست های عاطفی والدین یا دیگر اعضای خانواده شان رسیدگی کنند.»

چند نفر واقعا «معتاد به کار» هستند؟ یکی از بررسی های اخیر نشان می دهد حدود 10 درصد از بزرگسالان در آمریکا احتمالا به کار معتادند. این میزان در میان وکلا، پزشکان و روانپزشکان به 23 درصد می رسد اما تعداد کسانی که خودشان اعتراف می کنند «معتاد به کار» هستند، حالا چه واقعا باشند چه نباشند، حتی بیشتر است.

در سال 1998، 27 درصد مردم کانادا در «سرشماری عمومی اجتماعی» کشور گفتند که «معتاد به کار» هستند. از جمله 38 درصد از افراد با درآمد بالای 80 هزار دلار (حتی در میان افراد بی درآمد، 22 درصد خود را «معتاد به کار» نامیدند! احتمالا بعضی ها یا خانه دار یا دانشجوهای سرشلوغ بودند.)

البته این وضعیت شاید جذابیت اجتماعی خاصی هم دارد؛ چنانکه برایان رابینسون، روانشناس، یک بار گفت، «اعتیاد به کار» شاید «شیک و پیک ترین مشکل روانی» باشد.

در یکی از معدود پژوهش های اقتصادی در این باره، پژوهشگران دریافتند افراد تحصیلکرده و ثروتمند به طور متوسط بسیار بیشتر از افراد کم درآمد، بازنشستگی شان را به تاخیر می اندازند که می تواند نشانه ای عملی از «اعتیاد به کار» باشد. این تاخیر در بازنشستگی البته به این اصطلاح، معنای جدید «کار کردن تا سر حد مرگ» معنا می دهد. این مفهوم حداقل در ژاپن جای تعجب ندارد – ساعات طاقت فرسای کار در این کشور معمول است و مرگ از طریق کار مفرط حتی واژه خاص خودش را دارد (کارُشی).

دادگاه های این کشور حتی آن را به عنوان مبنایی برای شکایت درباره مرگ غیرقانونی به رسمیت می شناسند.








تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن