تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869332578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیرات مثبت همنشینی با دوستان با اعتماد به نفس


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
is_57848194_Rawpixel_UNDERSCORE_Ltd_1x1

اگر فن بیان شما نقاط ضعف هایی دارد و عیب و ایرادهایی در خود در این زمینه می بینید توصیه می کنیم با دوستانی که در این زمینه قوی هستند بگردید چون هم نشینی با این افراد می تواند تاثیرات مثبت زیادی روی اعتماد به نفس شما بگذارد
برخی مردم از برقراری ارتباطات اجتماعی صحیح ناتوان هستند. شاید با افرادی روبه‌رو شده باشید که در هنگام گفت‌وگو رنگ صورتشان سرخ می‌شود و دستانشان عرق می‌کند و به لرزش می‌افتد. حتی افرادی که در هنگام صحبت کردن در جمع دچار نفس تنگی می‌شوند با ضربان قلب آن‌ها به شدت بالا می‌رود. تمام این ها نشانه نداشتن اعتماد به نفس در برقراری ارتباطات اجتماعی است. برای رفع این مشکل نه چندان حاد راهکارهایی وجود دارد.
* کمال هم‌نشین اثر دارد
زمانی که افراد دوستانی با اعتماد به نفس خوب و روابط عمومی مطلوب دارند، می‌توانند با الگوبرداری صحیح از نکات  مثبت شخصیت آن‌ها شروع به تمرین کنند و مهارت برقراری ارتباط خود را بهبود بخشند. ناخودآگاه وقتی که افراد در کنار چنین اشخاصی قرار می‌گیرند از او تأثیر خوب می‌پذیرند.
* از دوستان خود کمک بگیریم
افراد می‌توانند با مشاهده موضوعات گوناگون دانسته‌های خود را افزایش دهند. آن‌ها بسیاری از فعالیت‌های هنری و حتی مهارت‌های زندگی و ارتباطی را با نگاه کردن می‌آموزند و اگر دارای نواقصی باشند ،می‌توانند با انتخاب دوستانی که نقاط ضعف کمتری دارند کاستی‌های خود را بهبود بخشند.
یاسمن، 24 ساله، دانشجوی کارشناسی ادبیات می گوید: علاقمندم که در محیط‌های اجتماعی با شخصیت‌های جدید ارتباط برقرار کنم تا تجربیات تازه‌ای بدست آورم و از نکات مثبت شخصیتی آن‌ها الگوبرداری کنم.
* چگونه دیگران را جذب خود کنیم؟
وقتی که شما اطلاعاتتان به روز باشد دیگران دوست دارند بیشتر با شما گفت‌وگو کنند. چون آن ها هم به موضوعات جدیدی دسترسی پیدا می‌کنند. بهتر است که فضای گفتگوی افراد خیلی هم جدی و خشک نباشد و طنز در آن وجود داشته باشد.
اکثر افراد ، علاقه‌مند هستند که دوستان زیادی داشته باشند و در روابط خود با آن‌ها به شکل مطلوب برخورد کنند. زمانی که شخصی دارای روحیه خوب باشد خویشاوندی را به اطرافیان خود منتقل می‌کند.
همه، افرادی که روحیه خوبی دارند و به دیگران انرژی مثبت می‌دهند را دوست دارند و از هم صحبتی با آن‌ها لذت می‌برند. اشخاص هنگامی که با افراد خنده رو مواجه می‌شوند احساس خوبی بدست می‌آورند ولی زمانی که فرد عبوسی را ملاقات می‌کنند ناگهان از او انرژی منفی می‌گیرند.
مژگان محمدی،24 ساله ،شاغل،  می گوید: نمی‌توانم به راحتی با آشنایان، دوستان و اقوام خود ارتباط برقرار کنم چون اغلب استرس دارم و برایم مشکل است که در جمع صحبت کنم. از زمانی که مشغول به کار شده‌ام ارتباطاتم بهتر شده است، ولی بازهم با مشکلاتی مواجه هستم و این مساله باعث می‌‌شود که کمتر در جمع حضور پیدا کنم.
* استرس چرا؟!
اشخاصی که در زمان برقراری ارتباط با دیگران یا صحبت کردن در جمع استرس بالایی دارند، با تمرین مرحله به مرحله می‌توانند پله پله مهارت‌های ارتباطی را یاد بگیرند و بهتر ارتباط برقرار کنند.
نرگس، 40 ساله، خانه‌دار می‌گوید: در اوایل نوجوانی در جمع‌های دوستانه و حتی خانودگی به سختی با دیگران ارتباط برقرار می‌کردم، اما با گذشت زمان و تمرین مداوم سعی کردم در فضا‌های بزرگتر و رسمی‌تر نیز صحبت کنم و به جنگ با استرس رفتم و تنهایی را شکست دادم. در حال حاضر روحیه‌ام بسیار خوب شده است و احساس شادی می‌کنم.
* ترس را کنار بگذارید
تا هنگامی که ترس در برقراری ارتباط وجود داشته باشد شخص نمی‌تواند این سد را شکسته و با دیگران به خوبی رابطه برقرار کند. اشخاص به برقراری روابط اجتماعی نیاز جدی دارند و نمی‌توانند به تنهایی زندگی کنند. فرد هرچقدر هم که برای بهبود روابط خود تلاش کند بازهم نقاط ضعفی در روابط اجتماعی خود دارد. هیچ انسانی بدون نقص نیست و فقط برخی خصوصیات در بعضی از اشخاص پررنگ‌تر است و در عده‌ای از افراد دیگر این ویژگی‌ها کم‌رنگ‌تر می‌شود و شدت و ضعف آن‌ها متفاوت است. هرشخص با تکیه بر توانمندی‌های خود و تمرین و جسارت می‌تواند نقاط ضعف خود را قوت بخشد.

18 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن