تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860857288




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت و گو با فارس تشریح کرد جزئیات اعطای تسهیلات به بافت‌های فرسوده/ ۱۱۰هزار واحد مسکونی وام نوسازی می‌گیرند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت و گو با فارس تشریح کرد
جزئیات اعطای تسهیلات به بافت‌های فرسوده/ ۱۱۰هزار واحد مسکونی وام نوسازی می‌گیرند
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا پایان سال ۹۴ بالغ بر ۱۱۰هزار واحد مسکونی در محدوده بافت‌های فرسوده تسهیلات نوسازی دریافت خواهند کرد،گفت:انبوه‌سازان برای بالا رفتن کیفیت ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده در اولویت هستند.

خبرگزاری فارس: جزئیات اعطای تسهیلات به بافت‌های فرسوده/ ۱۱۰هزار واحد مسکونی وام نوسازی می‌گیرند



محمدسعید ایزدی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سئوال که تا پایان امسال چه تعداد تسهیلات برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های فرسوده پرداخت خواهد شد گفت:در بسته خروج از رکود که به بانک ها نیز ابلاغ شد مقرر شد تا برای نوسازی 300 هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده تسهیلات 50 میلیونی برای کلان شهرها، برای شهرهای بالای 200 هزار نفر 40 میلیون تومان و برای سایر شهرها 30 میلیون تومان به ازای هر واحد پرداخت شود. وی با اشاره به اینکه از این تعداد تاکنون 37 هزار فقره تسهیلات پرداخت شده است،گفت: در نظر داریم تا پایان سال جاری بالغ بر  110هزار واحد مسکونی در محدوده بافت‌های فرسوده تسهیلات نوسازی دریافت کنند. ایزدی خاطرنشان کرد: در برنامه تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده انبوه‌سازان در اولویت پرداخت تسهیلات قرار دارند چرا که می‌خواهیم با این اقدام کیفیت ساخت و ساز افزایش یابد. وی با اشاره به اینکه تاکنون در 495 شهر محدوده‌های بافت فرسوده شناسایی شده و در 91 شهر محدوده‌های دیگر تحت عنوان سکونتگاه غیررسمی شناسایی شده،ادامه داد: در مجموع جمع مساحت این محدوده‌های هدف شامل محدوده‌های مراکز تاریخی شهرها، سکونتگاه غیررسمی و بافت‌های میانی که پیرامون محدوده‌های مرکزی شکل گرفته و فرسوده محسوب می‌شوند بالغ بر 130 هزار هکتار اعلام شده است. ایزدی افزود: وام نوسازی که برای اولین بار سقف آن برای کلانشهرها به 50 میلیون تومان رسیده ، برای شهرهای بالای 200 هزار نفر 40 میلیون تومان و برای سایر شهرها 30 میلیون تومان به ازای هر واحد نوسازی مشخص شده است. سود وام در واقع به استناد مصوبه و ابلاغیه بانک مرکزی برای دوران دوساله مشارکت 24 درصد و برای 10 ساله بعدی که دوران فروش اقساطی محسوب می‌شود 21 درصد معین شده است. معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: از این 24و 21 درصد، دولت موظف است 10 درصد را پرداخت کند لذا وامی که مردم دریافت می‌کنند 14 درصد برای دو ساله اول و 11 درصد برای 10 سال بعدی خواهد بود. وی تصریح کرد:البته یک مصوبه اخیر هم اعلام شده که در صورتی که ساکنین و متقاضیان نوسازی مبحث 19 مبنی بر صرفه جویی در مصرف انرژی را رعایت کنند میزان سهم دولت به 12 درصد افزایش پیدا می‌کند. ایزدی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: وام دوم، وام ودیعه مسکن است که به ازای هر واحد نوسازی برای دوران نوسازی 20 میلیون برای کلانشهرها، 15 میلیون برای شهرهای بالای 200 هزار نفر و 10 میلیون تومان برای سایر شهرها پرداخت خواهد شد. وی افزود: اولین شرط اصلی برای دریافت وام طبق مصوبه بانک مرکزی واقع شدن ملک در محدوده بافت فرسوده است که داشتن پروانه ساختمانی و احراز مالکیت ملک نیز دومین و سومین شرط آن به شمار می‌رود.

94/10/18 - 13:04





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن