تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821126933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: پنگوئن امپراتور قطب جنوب معمولا جزایر دورافتاده‌ای که سرما و شرایط سخت دشمنان آنها را زنده نمی‌گذارد برای تولید مثل انتخاب می‌کنند.
امپراتور قطب جنوب پنگوئن امپراتور ساکن قطب جنوب یکی از عجیب ترین موجوداتی است که قادر است در دمای منفی 60 درجه با حفظ سرمای بدنش زنده بماند به همین خاطر بسیاری او را یکی از رازآمیز ترین حیوانات روی زمین می‌دانند.
 
پنگوئن امپراتور بزرگ‌ترین گونه پنگوئن است که بر خلاف دیگر پروندگان هرگز به زمین خشک پا نمی‌گذارد. او تمام عمر خود را یا در دریا و یا روی یخ‌های قطب می‌گذراند. "ریهل گونتر" عکاس 53 ساله آلمانی حیات وحش و یکی از دوستداران زندگی پنگوئن ها امسال همراه با گروهی محقق برای عکاسی از زندگی این جانوار اسرارآمیز و زیبا به قطب جنوب رفته است. او توانسته از لحظه تولد تا مهاجرت پنگوئن‌ها را ببیند و عکاسی کند.    
 
پنگوئن امپراتور قطب جنوب معمولا جزایر دورافتاده‌ای که سرما و شرایط سخت دشمنان آنها را زنده نمی‌گذارد برای تولید مثل انتخاب می‌کنند. هر زمستان، پنگوئن هاي امپراتور خانه هاي اقيانوسي خود را ترك مي كنند و معمولا یکصد مایل برای رسیدن به محل مناسب برای جفت گیری طی می‌کنند. محل مناسب بیشتر جایی است که میان کوه‌های یخی محصور شده باشد.
 
یکی از عجایب زندگی این پنگوئن ها تخم گذاری آنها است؛ پنگوئن ماده معمولا پس از تخم گذاری آن را در کمتر از دو دقیقه یعنی تا وقتی تخم یخ نزده است به پنگوئن نر می‌رساند و خود برای یافتن غذا پدر و تخم را رها می‌کند.
 
از این زمان ماموریت پنگوئن نر آغاز می‌شود؛ او بایست به مدت 45 روز تخم را روی پاهایش نگه دارد تا گرم بماند و با یخ‌ها تماس پیدا نکند. در مدت 45 روز معمولا جفت نر در یک جا ثابت می‌ایستد چون در این مدت غذا نمی خورد و باید کمتر انرژی مصرف کند. مواقعی که کولاک‌ها شروع می شوند نیز نر ها دور هم جمع می شوند تا یکدیگر را گرم نگه دارند.
 
جفت ماده در این مدت معمولا چند کیلو ماهی شکار کرده و آن را در شکم خود نگه داشته است؛ او وقتی بعد از 45 روز باز می‌گردد پرنده نر بیش از یک سوم وزن خود را از دست داده و البته جوجه نیز سر از تخم درآورده است. پدر و جوجه با بازگشت مادر از غذای ذخیره شده در بدن او می خوردند حالا این پدر است که برای یافتن غذا آنها را ترک می‌کند. 
امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید



 امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید



امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید



 امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید



امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید



 امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید



 امپراتور قطب جنوب را بهتر بشناسید
جام نیوزمطالب مرتبط:شناسایی بلندترين پنگوئن تاريخ + تصاویر خطر انقراض نسل پنگوئن ها عکس/250.000 امپراتور در یک عکس


پنجشنبه 17 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن