تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860730268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معرفی اعضای گروه ساماندهی اکران فیلم‏های کودک و نوجوان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: معرفی اعضای گروه ساماندهی اکران فیلم‏های کودک و نوجوان
پیش از این دبیر شورای راهبری و سیاستگذاری سینمای کودک و نوجوان و مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی ضمن حضور در یکی از جلسات شورای صنفی اکران، از تصویب و اجرای طرح اکران فیلم‌های کودک و نوجوان در برخی سینماهای تهران و شهرستان‌ها خبر داده بودند.
اعضای گروه ساماندهی اکران فیلم‏های کودک و نوجوان از سوی علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی معرفی شدند.

به گزارش عصرایران به نقل از ایلنا، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و عضو شورای راهبری و سیاست گذاری سینماهای کودک و نوجوان، طی حکمی آقایان فرزاد اژدری، احمدرضا براتی و جلیل اکبری صحت را به عنوان اعضای کارگروه هماهنگی و اجرای طرح ساماندهی اکران فیلم‌های کودک و نوجوان منصوب کرد.

در متن حکم تابش، خطاب به اعضای کارگروه اکران فیلم‌های کودک و نوجوان آمده است:

نظر به اهمیت و ویژگی‏های مخاطبان سینماهای کودک و نوجوان و لزوم اعتنا به نیازهای فرهنگی، هنری و تفریحی این دو قشر تاثیر گذار در آینده کشور و همچنین با توجه به ضرورت ایجاد شرایطی که تحت آن سیاست‏های حمایتی و هدایتی سینمای ملی ایران امکان تحقق و تداوم یابند، بنیاد سینمایی فارابی در همسویی با برنامه جامع «شورای راهبری و سیاستگذاری سینماهای کودک و نوجوان» و همچنین با هدف توجه توأمان به چرخه‏های تولید، تبلیغ، اکران و جشنواره‏های مرتبط، که بهره‏گیری از تأثیرات هر یک از این چهار بخش بر سه بخش دیگر باید مورد دقت قرار گیرند، جنابعالی را با توجه به گرایش‏‌ها و تجاربی که در این حوزه داشته‏اید، به عنوان عضو کارگروه بازاریابی، تبلیغ و اکران فیلم‏های کودک و نوجوان منصوب می‌‏کنم.

انتظار می‌‏رود در تعامل مستمر با دبیر محترم شورای راهبری و سیاستگذاری سینمای کودک و نوجوان، جهت نیل به اهداف شورا و اجرای مفاد طرح ساماندهی به اکران فیلم‏هایی کودک و نوجوان که از سوی شورا در اختیار شما قرار گرفته است، برنامه نمایش فیلم‏های کودکان و نوجوانان در اسرع وقت و در سطح کشور، اجرایی شود.

بدیهی است کلیه بخش‏های مرتبط در بنیاد سینمایی فارابی، با همدلی و همکاری، جهت عملیاتی شدن برنامه ‏های اکران این دو نوع سینما، در کنار شما خواهند بود.

امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره‏‌‏گیری از تمامی استعدادهای نهفته در نهادهای مختلف در سطح کشور، به ویژه مراکزی که دارای انگیزه مقدسِ خدمت به جریان‏های فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان جامعه هستند، گام‏های بلندی در این عرصه بردارید و سینمای ایران شاهد استقبال چشمگیر خانواده‏های ایرانی از دستاوردهای ماندگار این طرح باشد.

پیش از این دبیر شورای راهبری و سیاستگذاری سینمای کودک و نوجوان و مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی ضمن حضور در یکی از جلسات شورای صنفی اکران، از تصویب و اجرای طرح اکران فیلم‌های کودک و نوجوان در برخی سینماهای تهران و شهرستان‌ها خبر داده بودند.


تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۵ دی ۱۳۹۴ - 05 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن