تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833480207




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم موفقیت سیستم اقتصادی، عدم اجرای نظریات اقتصاد اسلامی است/ برخی از برنامه های اقتصادی کشور نشات گرفته از تفکرات غیر اسلامی است


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: موسایی درباره استفاده کشور از ظرفیت های علمی موجود در دانشگاه ها اظهار داشت: باید اذعان داشت در طول این سال ها در طی برنامه های مطرح شده در حوزه اقتصاد ایران کمتر از دو درصد از ظرفیت های کارشناسی موجود در کشور استفاده شده است.

به گزارش تراز ،میثم موسایی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه تهران ضمن انتقاد از گسترش لیست گرایی و نگاه جناحی به جای تخصص گرایی در انتخابات مجلس به تراز گفت: متاسفانه در کشور ما به خصوص در شهرهای بزرگ افرادی رای آوری داشته و می توانند به عنوان نماینده وارد مجلس شوند که اسامی آنها در لیست ها و فهرست های جناحی و سیاسی وجود داشته باشد. وی افزود: لیست های ارائه شده نیز عموما براساس منافع گروهی و باندی و نه مسائل علمی و تخصصی تنظیم می شوند که همین موضوع و نقش بیش از حد جریانات جناحی و گروهی باعث می شود افرادی که وارد مجلس می شوند گاها شخصیت هایی علمی و صاحب نظر نباشند.
موسایی درباره استفاده کشور از ظرفیت های علمی موجود در دانشگاه ها اظهار داشت: باید اذعان داشت در طول این سال ها در طی برنامه های مطرح شده در حوزه اقتصاد ایران کمتر از دو درصد از ظرفیت های کارشناسی موجود در کشور استفاده شده است. این اقتصاددان درباره تفکر اقتصادی حاکم بر اقتصاد ایران در طول این سال ها، خاطرنشان کرد: اگرچه اقتصاد خوانده های ما در طول این سال ها در دولت و مجلس در سخنرانی و خطابه های خود بیشتر از اقتصاد اسلامی سخن گفته اند اما واقعیت این است که ما در طول این سال ها در مقام عمل شاهد چیزی جز ترویج اقتصاد نئوکلاسیک نبوده ایم و اقتصاد ما روزبه روز به نظام سرمایه داری نزدیک تر شده است.
وی درباره شاخصه های اقتصاد اسلامی به تراز گفت: شاه کلید داشتن یک اقتصاد اسلامی اجرای عدالت، رفع فقر و برپایی اخلاق در جامعه است که بررسی اجمالی این سال ها نشان دهنده عدم موفقیت سیستم اقتصادی ما در این زمینه است. این استاد دانشگاه در ادامه با انتقاد از نظام سرمایه داری تصریح کرد: متاسفانه با گذشت زمان روابط اقتصادی سرمایه داری در اقتصاد ما کامل تر و مستحکم تر شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران ضمن انتقاد از برخی از مصوبات اقتصادی در مجلس توسط نمایندگان بیان داشت: بسیاری از تصمیمات و برنامه های اقتصادی مصوب در مجلس بر مبنای هیچ تئوری و مکتب اقتصادی استوار نبوده و جایگاه و پشتوانه مشخصی ندارد. موسایی ادامه داد: فقط در مقدمه این برنامه ها آمده است: " این برنامه برای اجرای عدالت و رفع فقر طراحی شده است" اما در نهایت می بینیم تمام این برنامه ها بر مبنای نظریات نئوکلاسیک تعریف شده است. چرا که قطعا آزادسازی قیمت ها منجر به رفع فقر نخواهد شد.
موسایی با اشاره به برخی از نامزدهای انتخاباتی در مجلس و ریاست جمهوری افزود: عدم وجود تفکر اقتصادی بین برخی از نامزدهای انتخاباتی باعث می شود این افراد گاها خیلی راحت مدعی شوند که در یک مدت کوتاه تورم و بیکاری را حل خواهند کرد. وی در خاتمه تصریح کرد: باید اذعان داشت مشکل اصلی در اقتصاد ما این است که بدنه دولت و مجلس فاقد یک نظریه مشخص در حوزه اقتصاد هستند.







زمانبندی انتشار: 15 دى 1394 - 10:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن