واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اوباما مجبور است راي صهيونيست ها را به خود متمايل كند
در آمريكا منصوب شدن هر رئيس جمهور ، نماينده كنگره و فرماندار و يا سناتوري كه مخالف با سياست هاي اسراييل باشد ، تقريبا غير ممكن است.
عبد الله حمودا تحليلگر مسائل سياسي در مصاحبه اختصاصي با پايگاه اطلاع رساني شبكه خبر با اشاره به سخنراني ضد ايراني اوباما افزود: اوباما براي تصرف اذهان صهيونيست ها كه مخالفت جدي با ايران دارند، مجبور است راي آنها را به خود متمايل كند، اين در صورتي است كه خط و مشي اصلي سياست خارجي آمريكا در دست تدوين كنندگان مركزي آمريكاست.
وي گفت: هر چند در آمريكا منصوب شدن هر رئيس جمهور ، نماينده كنگره و فرماندار و يا سناتوري كه مخالف با سياست هاي اسراييل باشد ، تقريبا غيرممكن است، اما اينكه كشوري مثل آمريكا كه خود را بزرگ ترين ابرقدرت جهان مي خواند تا اين حد بازيچه يك كشور كوچك شود، مضحك است .
اين تحليلگر سياسي تصريح كرد: سخنراني ضد ايراني اوباما به ويژه با توجه به تبليغات گسترده و منفي اسراييل ضد ايران و اينكه صهيونيست ها اين احساس را ميان مقامات آمريكايي دامن زده اند كه پيروزي انقلاب و پيشرفت هسته اي ايران، باعث تحقير فرهنگ سياسي آمريكا شده است ، عجيب به نظر نمي رسد.
حمودا با بيان اينكه اوباما به تحصيلات ، رفاه اجتماعي ، اقتصاد و مسائل داخلي آمريكا توجه بيشتري دارد، گفت: مردم آمريكا از سياست هاي جنگ طلبانه بوش و عدم توجه او به مسائل داخلي احساس نگراني داشتند، همين مسئله باعث پذيرش اوباما كه به مسائل داخلي توجه بيشتري دارد ، در اذهان عمومي شده است.
اين تحليلگر مسائل سياسي افزود: به علت تمايلات جنگ طلبانه مك كين و دنباله روي از بوش ، تمايل اذهان عمومي مردم آمريكا به سمت اوباما بيشتر است.
حمودا گفت: بسياري از مردم آمريكا به سبب مسلمان بودن اوباما ، به وي براي گشودن باب مذاكره با جهان اسلام اعتماد كرده اند.
اين تحليلگر مسائل سياسي خاطرنشان كرد: به طور حتم رئيس جمهور جديد آمريكا ، تغييراتي را در سياست خارجي اين كشور در ارتباط با كشورهاي ديگر جهان ايجاد خواهد كرد.
عبدالله حمودا در خصوص همكاري اوباما با كلينتون در انتخابات نهايي رياست جمهوري آمريكا افزود: احتمال همكاري و حمايت كلينتون از اوباما در رقابت با مك كين جمهوريخواه به سبب سياست هاي حزبي بيشتر است.
وي گفت : اين احتمال وجود دارد كه حزب جمهوريخواه در اجلاس نهايي خود، كسي را غير از مك كين براي رقابت رياست جمهوري با اوباما انتخاب كند.
تحليلگر مسائل سياسي افزود: حزب دمكرات در تلاش است كه نظر افكار عمومي آمريكا را در حمايت از اوباما در رقابت با جمهوريخواهان به دست آورد.
عبدالله حمودا با تاكيد بر اينكه راي دادن در جامعه آمريكا حزبي است، گفت: حاميان كلينتون هم در انتخابات نهايي از اوباما حمايت خواهند كرد.
وي تصريح كرد: بايد به اين امر هم توجه داشت كه تمايلات جنگ طلبانه مك كين، حمايت صنايع نظامي و نظاميان آمريكا را در پي خواهد داشت .
تحليلگر مسائل سياسي با اشاره به نقش نفوذي صهيونيسم در جامعه آمريكا گفت: هر كس از اين كانديداها سعي مي كند كه حمايت اين گروه را به دست آورد.
عبدالله حمودا ، تحليلگر مسائل سياسي در پايان با اشاره به اينكه رهيافت اروپا و آمريكا با ايران كاملا متفاوت است ، اظهار داشت: اروپا خواهان مذاكره براي حل مسئله هسته اي ايران است ، در صورتي كه آمريكا سرگردان به دشمني خود با ايران ادامه مي دهد.
جمعه 17 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]