تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860701929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورودی صندوق توسعه ملی نصف شد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ورودی صندوق توسعه ملی نصف شد
یک مقام مسئول با اشاره به اینکه امسال ورودی صندوق توسعه ملی نصف شده است، گفت: موجودی صندوق ۴۰ میلیارد دلار بوده که البته بیش از ۲۰ میلیارد دلار آن برای طرح‌ها مسدود شده است.
کد خبر: ۵۵۸۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵ - 02 January 2016


یک مقام مسئول با اشاره به اینکه امسال ورودی صندوق توسعه ملی نصف شده است، گفت: موجودی صندوق ۴۰ میلیارد دلار بوده که البته بیش از ۲۰ میلیارد دلار آن برای طرح‌ها مسدود شده است.یک مقام آگاه در صندوق توسعه ملی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه امسال چه میزان تسهیلات به طرح‌های مختلف پرداخت شده است، اظهار داشت: به موجب قانون 20 درصد از منابع ورودی صندوق باید نزد بانک‌ها سپرده‌گذاری شود. البته صندوق توسعه ملی تسهیلاتی به صورت مستقیم به متقاضیان پرداخت نمی‌کند بلکه قرارداد عاملیت با بانک‌ها داشته و تسهیلات توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود. وی با تأکید بر اینکه اساسنامه صندوق توسعه ملی بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و همچنین سیاست‌های کلی ابلاغی برنامه ششم توسعه اصلاح و در جریان بررسی در مجلس است، تصریح کرد: یکی از موضوعات مربوط به اساسنامه این بوده که در بودجه سنواتی و یا قوانین دیگر برای صندوق توسعه ملی تعهد ایجاد نشود و تعهدات و وظایف بر اساس اساسنامه صندوق پیگیری و اجرایی شود. این مقام مسئول در صندوق توسعه ملی با اشاره به پیشنهاد سپرده‌گذاری ارزی در بانک‌ها یادآور شد: بر اساس این پیشنهاد و پس از انجام سپرده‌گذاری خط اعتباری با شرایط صندوق برای مشتریان تعیین خواهد شد. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 31 هزار میلیارد ریال در دو فقره سپرده‌گذاری در بانک‌ها صورت گرفته است، عنوان کرد: بخشی از منابع ارزی صندوق بر اساس شرایط نظام‌نامه به ریال تبدیل شده است و تسهیلات ریالی را بانک‌ها به متقاضیان پرداخت می‌کنند. به گفته این مقام مسئول، طبق اساسنامه صندوق 10 درصد تسهیلات در بخش صنعت گردشگری و 10 درصد دیگر در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی خواهد بود. وی در مورد ورودی امسال صندوق توسعه ملی گفت: در حال حاضر بیش از 4 میلیارد دلار به صندوق واریز شده که با توجه به کاهش قیمت نفت این میزان نسبت به سال قبل نصف شده است. وی با بیان اینکه پول صندوق توسعه ملی نزد بانک مرکزی نگهداری می‌شود، افزود: حدود 40 میلیارد دلار موجودی صندوق است البته در قبال آن تعهدات ایجاد و مسدودی برای طرح‌ها و تعهدات صادر شده است. این مقام مسئول با بیان اینکه بیش از 20 میلیارد دلار برای طرح‌ها و تعهدات وجود دارد، عنوان کرد: بیش از 70 میلیارد دلار دارایی‌های صندوق توسعه ملی طی سال‌های اخیر به دست آمده است.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن