واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تحرک چرخه اقتصاد با گردشگری صنعتی
علی یاوری با بیان این مطلب اظهار داشت: باز شدن فضای اقتصادی کشور و سیاستی که دولت در ایجاد رابطه و تعامل با همه کشورها در پیش گرفته است موجب شده تا در فضای پساتحریم، نگاه بسیاری از دولتمردان و همچنین صاحبان صنایع بخش خصوصی به گردشگری صنعتی معطوف شود.
روز گذشته معاون امور بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اینکه آلمان بیشترین و ایتالیا بزرگترین هیات اعزامی به ایران را داشتهاند از سفر سه هزار و 763 فعال اقتصادی در قالب 145 هیات تجاری از 48 کشور به ایران در 9 ماه 94 خبر داد و گفت: از این میان، 71 هیات با دو هزار و 640 نفر از قارههای اروپا و آمریکا، 41 هیات با 702 نفر از آسیا و اقیانوسیه و 34 هیات با 421 نفر از کشورهای عربی و آفریقایی وارد ایران شدند.
به گزارش پول نیوز، اهداف این هیاتهای خارجی در ایران جستوجو برای یافتن شریک برای سرمایهگذاری مشترک و انتقال تکنولوژی، برگزاری همایش و مذاکرات رودررو، خرید مواد اولیه از ایران، فروش در بازار محلی همراه بازار کشورهای ثالث (کشورهای همسایه)، خرید کالاهای خاص از ایران (خشکبار، پوست و چرم، مواد پتروشیمی و فولاد) و امضای تفاهمهای مختلف در سطح وزیر یا معاون وزیر (نمایشگاهی و سازمانهای توسعه تجارت) بوده است.
فراهم آوردن مقدمات برگزاری کمیسیونهای اجلاس مشترک، بازدید از نمایشگاههای تخصصی ـ بینالمللی کشور، سفر به استانها و تحقیق و بررسی بازار، جستجوی شریک محلی برای توزیع کالاهای خارجی، نمایندگیهای فروش، فروش مستقیم در بازار داخلی، برآورد و بررسی بازار و کسب قوانین و مقررات و تعرفهها از دیگر اهداف سفر هیاتهای خارجی به ایران است.
مجری طرح گردشگری صنعتی در ایران در همین خصوص گفت: پس از لغو تحریم های اقتصادی و آغاز کامل اجرای برجام، گردشگری صنعتی چرخه اقتصادی کشور را به حرکت در خواهد آورد.
علی یاوری با بیان این مطلب اظهار داشت: باز شدن فضای اقتصادی کشور و سیاستی که دولت در ایجاد رابطه و تعامل با همه کشورها در پیش گرفته است موجب شده تا در فضای پساتحریم، نگاه بسیاری از دولتمردان و همچنین صاحبان صنایع بخش خصوصی به گردشگری صنعتی معطوف شود.
وی تصریح کرد: اگرچه هم اکنون شاهد حضور گروههای مختلف سرمایه گذاران و مدیران ارشد صنعتی اروپایی در کشور هستیم اما به نظر می رسد برای نشان دادن تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود باید با برنامه ریزی و سازماندهی، گردشگری صنعتی را در مسیر درستی به حرکت درآوریم.
مجری طرح گردشگری صنعتی در ایران ادامه داد: بی تردید اگر سرمایه گذاران و برندهای مطرح اروپایی در قالب تورهای گردشگری تخصصی صنعتی وارد کشور شوند، علاوه بر آشنایی کامل با توانمندیهای داخلی می توانند تعاملات گسترده تری با بخش خصوصی و غیر انتفاعی داشته باشند.
وی از برگزاری تورهای صنعتی و نمایشگاهی به عنوان اساس گردشگری صنعتی یاد کرد و افزود: مدیران دولتی، صنعتگران بخش خصوصی، مهندسان، برنامه نویسان، دانشجویان و همچنین مجموعه های دانش بنیان و پژوهش محور می توانند با حضور در این تورهای تخصصی، ضمن آشنایی با فنآوری و ابزارآلات صنعتی جدید، تعاملات اقتصادی بسیاری را با برندهای مطرح خارجی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون سرمایه گذاران دو کشور ایتالیا و آلمان در فضای کنونی درصدد تعامل سازنده با بخش خصوصی در ایران هستند، افزود: بر همین اساس بسته های گردشگری تخصصی صنعتی مختلفی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی تدوین شده است که همین امر موجب هم پیوندی و انعقاد قراردادهای اقتصادی بسیاری بین ایران با کشورهای ایتالیا و آلمان شده است.
یاوری با تاکید بر نقش گردشگری صنعتی در رونق اقتصادی کشور افزود: بازدید گردشگران متخصص و اهل فن از سایت های صنعتی، علاوه بر اینکه تجربه گردشگری را در ابعاد مختلف آن به بازدید کنندگان ارایه می دهد، در کارآفرینی، جذب سرمایه، ایجاد درآمد، تعاملات فی مابین و اعتلای سطح آگاهی جامعه نیز سهم بهسزایی دارد.
عضو شورای عالی مدیران بخش خصوصی در کنفرانس بینالمللی برند گردشگری در پایان گفت: البته در این میان برگزاری کنفرانس بین المللی برند گردشگری در اصفهان فرصت مناسبی برای آشنایی و تعامل فعالان حوزه گردشگری صنعتی است تا در حاشیه این کنفرانس ضمن مذاکره با گروههای مختلف به تدوین برنامه های اثر بخش در روزهای پساتحریم بپردازد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۱۲ دی ۱۳۹۴ - 02 January 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]